שלום חברים שלי. עברתי מי שפיר

הגעת לגיל בו אפשר להתחיל../images/Emo98.gif

יש הגורסים (ואני בראשם) שאחרי המי שפיר אפשר להתחיל להנות מההריון, אז אני רואה שאת כבר יישמת גרסא זו והלכת לקנות דברי הריון ובירורי שילב- רבקט, אז את בדרך הנכונה.... תנוחי, תתפנקי ושוב חוזרת על עצתי בדבר השוקולד - זה ידוע כמעורר תינוקות בבטן (תעשי לך משקה שוקולד חם אם קר או ארטיק שוקולד אם חם
) והמפגש הקרוב הוא אכן בפסח, אצלי......

yaelhul

New member
איזה יופי. כבר יודעים מתי המפגש?

אני כנראה אהיה בארץ בין ה-25/3 (יום שני בבוקר) ל-28/3 (יום חמישי בערב) כך שאני כמעט בטוח מפספסת אתכן
יעל

רותם ש

New member
יעל! שמחה לשמוע שאתם אחרי../images/Emo24.gif

מקווה שתיהנו משארית הריון ארוך ושקט (גם בהיבטי הכלב). נא להיזהר ולא להתרוצץ יותר מדי - לא רוצים אותך בשמירה. רותם

כבר אמא

New member
הי יעל - אני שמחה שאת אחרי ומרגישה

טוב, לפחות יכולת לראות שהבנים בסדר, אני מקווה שהזמן עד התוצאות יעבור מהר. החלמה מהירה לכלבון
.

yaelhul

New member
תודה אמא. בעוד שעה אראה את ה- ../images/Emo107.gif

הקסם הטהור הזה, שמצד אחד אני שמחה שהוטרינר והאסיסטנטית אומרים שאכל יפה ונמצא במצב רוח מצויין, ומצד שני אני נורא נעלבת מזה (מה, הוא לא מתגעגע לאמא ואבא???). הרופא שלי כאן מבקש לבדוק אותי ביום חמישי (שבוע אחרי מי השפיר) כדי לוודא שהקטנים בסדר. לי כמובן ין התנגדות לראות אותם שוב... שלחתי לך מייל בדואר תפוז ושוב תודה על המאמרים. יעל

במעט הזמן שהאינקויזיטור הראשי מרשה

לי להיות כאן (רמז:
) אני יכולה לומר לך שאני שמחה שהכל עבר על הצד הטוב ביותר וכולם מרגישים טוב. סיגל

ligo

New member
הי חו"לית

שמחה לשמוע ממך, תהיתי איך היה ואם נחת כמו שצריך. עכשיו רק צריך לחכות בסבלנות לתוצאות. אגב, מותר לשאול איפה אתם גרים? ולמה אתם לא עושים את הבדיקות שם? נראה לי תיזוז לטוס לארץ בתדירות כזו (מצד שני לא מתגעגעים למשפחה) תשמרי על עצמך ועליהם ומקווה שנתראה במפגש הבא

yaelhul

New member
היי ליגו

אנחנו גרים קרוב למדי, באגן הים התיכון. רמת הרפואה כאן (במיוחד בפריון ובילודה) אינה מפותחת כמו בארץ ולכן מה שאפשר עושים בארץ הקודש. בגלל הקרבה זה לא כזה תיזוז. כרגע משתדלת לשמור על שפיות עם התקוות לתוצאות בדיקה תקינות עבור שני ה-
ולשיפור מהיר במצבו של ה-
להתראות בשמחות יעל

yaelhul

New member
טילטילונת ../images/Emo20.gif

עשית או בכוונתך לעשות בדיקת מי שפיר ? יעל

טילי2

New member
יעלונת, לא עשיתי עדין מי שפיר

הרופא שלי מאוד מתנגד כי אני מבוגרת והסיכוי להפלה גדול יותר מהסיכון לתסמונת דאון. על פי כל הנתונים שיש עד כה הוא טוען שהמצב תקין. אני לא בטוחה שאני שלמה עם זה והחלטתי שאחרי הסריקה המאוחרת שאותה אני עושה ב-1 באפריל (שבוע 22 מלא) אחליט מה לעשות.

yaelhul

New member
לא בטוחה שאפשר להיות שלמות עם

ההחלטות האלה טילי, אלא אם כן התוצאות שלהן חיוביות - קרי, הבדיקה עוברת בשלום ובתקינות, או לחילופין - שלמרות אי הבדיקה יוולד לנו תינוק בריא ומושלם... הרי ההתלבטויות האלה לא נגמרות גם אח"כ - איזה חיתולים לבחור?, לרוץ אליהם בכל פעם שהם צורחים או לא?, לתת להם לישון במיטתנו?, להפריד ביניהם כשהם רבים?... רק כשההחלטות שלי מוכיחות את עצמן אני שלמה איתן
, ולא רגע אחד מוקדם יותר. נשאר רק להחליט שאנחנו מקבלות את ההחלטה הטובה ביותר עפ"י כל המידע שאספנו, עפ"י כל ההמלצות שקיבלנו, ולקוות לטוב. מאחלת לך שכל ההחלטות יתבררו כהחלטות הנכונות ביותר בשבילך ובשביל שני הקטנים שבבטן, עד ללידה של שניהם - בריאים ומושלמים.
יעל

א י נ ס

New member
השאלה מה זה גיל מבוגר

אני עשיתי החלטה בזמנו שהיום נראית לי כהתאבדות. הריתי בסביבות גיל 40, והתייסרתי קשות לגבי מי שפיר. עשיתי את כל הבדיקות האפשריות, הבלתי פולשניות, כולל בדיקות גנטיות, ו- 2 סקירות אצל מיטב המומחים בארץ. החלבון העוברי הראה סיכון כמו של אשה בת 37. ואז לקחתי החלטה לא לעשות מי שפיר, מפחד ההפלה. כמובן שרמת החרדה בהריון הקליל פיזית שהיה לי, היתה בלתי נסבלת. בסוף, אלוהים אהב אותנו, נולדה ילדה בריאה ויפהפיה. בהריון הבא שיבוא בעזרת השם כבר, אני לא חולמת לוותר על בדיקת מי השפיר.

גם אם לא יהיה מפגש רשמי, ונדאג שיהי

אז את מוזמנת למפגש פרטי בזכרון יש כבוד לא ? אני שמח על הסיום של הבדיקה ושמח שמיצית את האושר בחנויות הריון זה מראה רק סימנים טובים מתגעגע מותר לכתוב את זה בפני האומה ? ליאור

למעלה