שלום חברים שלי שלום גשם

yaely2

New member
מנהל
שלום חברים שלי שלום גשם../images/Emo183.gif

שלום לכל חבריי היקרים
ואל תשעה לתפילת עוברי אורח זהו קטע מתפילה שהיה אומר הכוהן הגדול בתוך קודש הקודשים ביום כיפור. לפעמים אדם בדרך, הגשם חזק והוא מבקש מאלוהים שיחכה עם הגשם כמה דקות, יש אחר שרוצה לאסוף את התבואה ומבקש שאלוהים יחכה עם הגשם שעה, והכהן היה מבקש "אל תשעה ....אורח" אל תקשיב להם, תן לנו גשם עוד ועוד. מאחלת לנו את כל הטוב שבעולם, וגם אם נרטבת התסרוקת לא נורא העיקר שיהיו מים. יעלי
נ.ב תפילה זו נכנסה גם לתפילות הימים הנוראים בימינו

מנורה

New member
בוקר טוב לכולם אני בדרך לטיול

עוד מעט קט אדע אם לא ביטלו לא נעים לטייל בגשם אבל יש בזה גם יחוד אז יום טוב אורה תודה על ההזמנה אני בטיול מאורגן בסביבות בית שמש עין כרם

מנורה

New member
../images/Emo4.gifהיה צפוי הטיול נדחה

ואני כאן אתכם אז הצטרפו אלי

ora11

New member
בוקר טוב חברים ../images/Emo186.gif../images/Emo187.gif

אצלנו ירד כל הלילה גשם. רעמים וברקים. מנורה בית שמש ועין כרם הם בטווח של 20 דקות ממני. אולי בפעם הבאה . יש הרבה מה לראות בעין כרם. שיהיה לנו יום טוב עם הרבה גשם.

emmy5

New member
מנורה , בוקר טוב ,../images/Emo51.gif../images/Emo96.gif

שיהיה לך יום נעים .

בשבת טיילנו בעין כרם ../images/Emo20.gif

מקום קסום, הגענו אחרי השעה 11.00 בבוקר ומתחם הכנסיה היה סגור, אבל לא נורא ביקרו בכנסיה עשרות פעמים, אבל את הנוף המשגע והאויר הבשום אפשר להסניף עד בלי די.. וכך ישבנו לנו למעלה על מעקה האבן והתבוננו בנוף....והתמוגגנו מהיופי...

מנורה

New member
חונה לרגע התאור שלך עושה

חשק לנסוע בשבוע הבא השמים יתבהרו ושוב נטייל זה נוף משכר לימים יפים עם שמש ואור

ora11

New member
ערב טוב לחברים../images/Emo24.gif

עין כרם באמת יפהיפיה התמונות שהבאתי כאן הם מטיול ביום ירושלים. אני מכירה את עין כרם כי למדתי 4 שנים בביה"ס החקלאי. יש סכר בעין כרם זה אחרי ככר כרם בחורף כשהוא מתמלא המראה מדהים מים הרים וירק אין לבקש יותר.

לייציק

New member
בקר טוב ויום גשום ../images/Emo182.gif ../images/Emo183.gif

שיהיה לכם יום גשום ונעים
להתראות אחה"צ... בינתיים תהנו מהגשם

לייציק

New member
ברוך המצטרף שיV לצל קורתנ ../images/Emo183.gif

הכנתי לך כובע ענן לכבוד הגשם ...

daggobert2

New member
לייציק אין כמו מצב רוח לימי הגשם.|ט

בגן יושבים להם שתי זקנים על ספסל ומדברים על דה והה פתאום הם רואים חתיכה עושה ריצה אז א שואל את בית אתה זוכר שפעם רדפנו אחרי כאילו אז השני אומר אני זוכר אבל אנני זוכר למה.

באיה

New member
בוקר טוב פורום ../images/Emo183.gif../images/Emo42.gif

אני לא יודעת מה היה בלילה, כרגע השמש זורחת בחולון. הכבישים רטובים, אז כנראה גם פה בלילה ירד גשם. אני בקושי כותבת, כי הראש מתפוצץ לי. אני עם שפעת, והכל יושב לי על תעלות האף והאזניים. אני לוקחת
תרופות, ואני מקווה שבקרוב יוקל לי. אוח, איזה באסה, אני קרחצן כל היום. יום נעים לכולם

emmy5

New member
בוקר טוב גשם וקצת ../images/Emo42.gif,../images/Emo24.gif

תשמרו על עצמכם ,באיה תרגישי טוב ... בוקר טוב ,צריכים הרבה גשם ...אין בריירה. קבלתי משהו יפה במאייל

איחולי החלמה מהירה באיה../images/Emo186.gif../images/Emo184.gif

דפקא יש לי זמן והייתי קופצת אלייך בכיף... רק שאני מה זה מפחדת להידבק...לא לקחתי חיסון נגד שפעת (אני לא מאמינה בזה), תראי מה זה, מזל שיש טלביזיה עם תוכניות בוקר לא רעות בכלל ואינטרנט...כך שאפשר להעביר איכשהו את הזמן גם מהמיטה וגם בישיבה... תהיי בריאה ומהר

באיה

New member
פחדנית ../images/Emo39.gif לא באמת אני

מבינה אותך. ואני דוקא כן לקחתי חיסון. שנתיים היה לי שקט, ועכשיו תפסה אותי שוב השפעת למרות החיסון. תודה לכל המאחלים.

למעלה