שלום חברים שלי שלום גשם

מנורה

New member
באיה ומקסימה כל כך מבינה את ההרגשה

פתאום אתה סמרטוט וכל התוכניות זזות החלמה מהירה

ora11

New member
באיה החלמה מהירה../images/Emo101.gif

תרגישי טוב ומהר השפעת מתפשטת כמו אש בשדה קוצים. אצלנו השפעת תפסה את הילדים והבעל. אני חוסנתי. תשתי הרבה תה עם דבש ותנוחי כי איך הרופא אומר אין תרופת פלא. זה לא נורא צו קרחצאן זה משחרר.

ora11

New member
החלמה מהירה מקסימה

תרגישי טוב ותשמרי על עצמך. קראי את שכתבתי לבאיה .

באיה

New member
תודה לכל המאחלים ../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

החלמה מהירה לשאר חולים.
מזל טוב ליום הולדת של הנכדים, נכדות.
ומזל טוב שירד כבר גשם בשעה טובה.

גשם של ברכות לכולכם ../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

יעלי, אהבתי את איזכור התפילה שהבאת... גשם בארצנו הוא תמיד גשם ברכה, האדמה הצחיחה בארצנו לעולם צמאה לגשם המרווה.... על הבוקר קמתי ואמרתי לעצמי הגשם הזה "מקלקל" לי את צעדת הבוקר שלי... אבל שטויות אני מיקרון קטנטנן בקוסמוס...מי אני ומה אני.... והלוואי שהשנה ירדו גישמי ברכה
יומטוב לכולנו

emmy5

New member
חונה , דווקה חשבתי עליך והגשם

איך זה להיות בבית?אני בטוחה שתצאי בחוץ,אבל את לא חייבת ... בוקר טוב עם הרבה גשם.

אמי יקרה, יש הפוגות גדולות בגשם...

ואני אוטוטו מתכוונת לצאת... החלטתי בתור דבר ראשון לעשות לי תוכניות מראש...והיום מחכים לי המון סידורים ובירבורים אוטוטו ואני יוצאת בחוץ (
יומטוב אמי - ורק בריאות

emmy5

New member
חונה ,יופי ..ככה אני אוהבת אותך

בהצלחה !!!! תעשי כל מה שהלב רוצה והגוף יכול ..LOL

maxima

New member
בוקר טוב חברות/ים......./images/Emo24.gif

איזה תפוקה על'בוקר קולה כבודקה.......
אני קצת מצוננת וישנתי היום עד.........10 לא מאמינה על עצמי יום נהדר לכולם

לייציק

New member
למקסימה ובאיה איחולי החלמה מהירה

לפי מה שאתן מספרות, אני כבר לא יודעת אם כדאי לעשות חיסון נגד שפעת או לא ...? ו אממי'לה, מה שלומך
מתי כבר ניפגש ...?

maxima

New member
חיוך לשעות הערב...../images/Emo13.gif

כולנו צאצאים של הקוף – אבל יש כאלה שזה נראה עליהם יותר" – מארק טוויין. "המוח של האדם הוא איבר נפלא. הוא מתחיל לעבוד איך שקמים בבוקר ולא מפסיק עד שמגיעים לעבודה." "מהירות האור גדולה ממהירות הקול – זו הסיבה שאנשים נראים חכמים... עד שהם פותחים את הפה." אדם עולה לשמיים ופוגש את המלאך גבריאל. "מה מנת המשכל שלך?" שואל המלאך. "230" עונה האיש. "יופי... אם תרצה נוכל לשוחח פעם על תורת היחסות" מציע המלאך. מגיע אדם שני. "מה מנת המשכל שלך?". "220" עונה האיש. "נפלא... בהזדמנות נוכל לשוחח על פיזיקה קוונטית". אדם שלישי עולה לשמיים. "ומה מנת המשכל שלך?". "אהה... 30 בערך". "מה אתה אומר?!" מתלהב המלאך. "תגיד, איך הולך להפועל ת"א השנה?" מבקר מגיע לבית אבות ושואל לשלום הדיירים. "הכל בסדר, חוץ מבעיית הסמים" מגלה לו ישיש. "יש לכם בעיה של סמים?". "בטח... לא זוכרים איפה שמים את המשקפיים, את המפתחות..." עדיין בבית אבות... דיירת ותיקה ניגשת לדיירת אחרת: "הזיכרון שלי לא כל-כך טוב... תזכירי לי בבקשה. מי נפטרה אתמול - את או אחותך?" זוג חוזר מסדנא לשיפור הזיכרון. הבעל פוגש את השכן. "תשמע, אנחנו עושים סדנא נחמדה... מלמדים אותנו כל מיני טכניקות אסוציאטיביות... יש אפילו מדריכה יוצאת מן הכלל". "איך קוראים למדריכה?" חוקר השכן. האיש מגרד בסנטרו. "נו... איך קוראים לפרח הזה שיש לו ריח טוב וקוצים על הגבעול..?". "שושנה" אומר השכן. האיש, שבע רצון, נזכר וקורא בקול רם לאשתו: "שושי! איך קוראים למדריכה שלנו?

dani 123

New member
משהו לחיוך

One day, a teacher, a garbage collector, and a lawyer all die and go to Heaven. St. Peter's there, and when they get to the gate, St. Peter informs them that there will be a test to get into Heaven: they each have to answer one question. To the teacher, he says, "What was the name of the ship that crashed into the Iceberg and sunk with all its passengers?" The teacher thinks for a sec, and then replies:" That would have been the Titanic, right?" St. Peter lets him through the gate. St. Peter turns to the Garbage man, and, figuring that Heaven doesn't REALLY need all the stink that this guy would bring into heaven, decides to make the question a little harder: "How many people died on the ship?" The garbage man guesses: "1228" "That happens to be right; go ahead." St. Peter turns to the Lawyer: "Name them."

daggobert2

New member
emmy5רק לצחוק אים אפשר

את יודעת מה טוב באלזהיימר? שהאדם פוגש כל יום אנשים חדשים.

למעלה