שלום חברים...תנו דעתכם על זה

שלום חברים...תנו דעתכם על זה

סרט שכתבתי וביימתי. מה דעתכם? עשיתי אותו שנה שעברה בכיתה י"א...ואפשר להגיד שזה הסרט העלילתי הראשון לאחר בערך 5 נסיונות שיוצא כמו שראיתי אותו בזמן הכתיבה... לא נולדים בימאים (-:

Lacuna coil

New member
תגובה

תמשיך לעבוד, בהחלט לא נולדים במאים. ניסיון שאתה צובר עם הזמן, בשעות על הסט ועבודה עם צלמים מפיקים וכו' ובנוסף לזה למידה מטעויות משפרות את הידע שלך על בימוי ואת עבודתך כבמאי. בקשר לקטע הזה, על ההתחלה הרגשתי שמשהו מפריע לי, וזה המשחק. אבל ככל שהסרט התקדם המשחק השתפר. המונולוג ההתחלתי עם הפפסי והקולה וכל זה, היה קצת חלש ביחס לשאר. כעיקרון הרעיון יפה, אך העריכה מאוד חובבנית ויש בה הרבה קטעים שאין המשכיות. כמו כן רואים את אותה תמונה במשך זמן רב-כלומר את המאסטר של הסרט זה גורם לחוסר קצב בסרט. יש לכל סצנה קצב משלה, שצריך לשמור עליו. קטעים ארוכים של צילום מזוית אחת שאינה משתנה גורם לכך שלסצנה אין קצב וכשאתה עובר לזויות אחרות בצורה מהירה זה גורם לזה פשוט לא להיראות כל כך טוב ^^ ואז יש מעברים מהירים לקלואוס אפים על העיניים והפנים מזויות לא ברורות שגורמות לכך שאין המשכיות בקטע, וזה מאוד חשוב! אם אתה לומד במגמת קולנוע (אני משערת לפי מה שכתבת) אתה אמור להכיר את החוקים הבסיסיים שבעזרתם יש המשכיות לקטע. בקיצור, נסיון נחמד תמשיך לעבוד וללמוד. קייט

תודה רבה על הביקורת!

אני דווקא נורא אוהב את המונולוג עם הקולה וחושב שהבעיה העיקרית מבחינת התסריט היא שהחלק על הביטחון העצמי ארוך מידי ומתיש

דווקא הקלוסאפים החתוכים

עושים את הקטע, לדעתי.
השחקן באמת קצת בעייתי. הוא היה על המסלול הנכון, אבל לדעתי הוא פשוט לא עבד מספיק על הקטע, ועל עבודה לא גמורה מקבלים מוצר לא שלם. בסה"כ הרעיון לא רע בכלל, וכן, מאוד הזדהיתי עם הגרעין של הסיפור. גם לי זה קרה. רק חבל שהשחקן גם... תשמע, הוא נראה יותר כמו ה"זיין" של הכיתה מאשר זה שמקבל מכות. זה קצת היה לא אמין בעיני.

100police

New member
חח

אני אהבתי. באמת בהתחלה המשחק היה חלש אבל הוא הלך והשתפר. הפאנץ' היה די צפוי, אבל אני מאמין שהוא לא היה החלק החשוב בסרט.

חביב ביותר

לא רע, לא רע בכלל
היה חסר לי קצת יותר פעולות... הוא דיבר ה-מ-ו-ן! אולי קצת יותר מידי... העניין הוא שבקולנוע צריך לדעתי להראות את הפעולות, את האקשן, את הדברים שאנשים עושים... דיבורים זה רק דיבורים, מה שאנשים עושים אחרי שהם מדברים, כשהם לבד, כשהם עם מישהו, בפעולה מסויימת, זה יכול להעביר לא פחות טוב את הרגש שניסו להעביר בסרט. אםשר היה גם לגוון קצת בלוקיישנים = / בסך הכל אחלה סרט ואחלה שחקן...

Lacuna coil

New member
כן, אני מסכימה

בהתחלה חשבתי שהשחקן נוראי אבל אז הוא בהחלט הוכיח את עצמו. הפאנץ' ליין דווקא במקום אני חושבת. ושוב, הבעיה פה היא הצילום והעריכה. אתה לא יכול להראות סרט שלם מאותה הזוית ולצפות שהצופה לא ישתעמם! יש לך את הבימוי ואת הרעיון, תעלה את זה לרמה הבאה! המון בהצלחה קייט

shellydeez

New member
ביקורת:

טוב קודם כל הכבוד על הדמות- השחקן מאוד אמין,הדמות בהחלט יוצאת מאוד אמינה. התסריט? קבל ח"ח שהדמות מדברת בשפה שדמות בגילה אמורה לדבר. מאוד נהנתי מזה. עכשיו עם זוית צילום תחתונה לי אישית יש מעט בעיה כי אני מרגישה שהיא לא הצליחה להעביר את מה שבאמת רצית. והערה קטנה: לפחות בעיני השחקן נורא נבלע בתוך הלוקיישן היה צריך להחליף לו בגדים או לחילופין להחליף מיקום. והמונולוג על הקולה? ג-א-ו-ני!
. (טרנטינו קטן שכמותך!
) שלידיז

bobby6killer

New member
ביקורת בונה

לא ראיתי בסרטון הזה במאי. העובדה של הבמאי לדעתי נבלעת כאן איפהשהוא... ובכל זאת זה אחלה בחלה!

mail man

New member
אגב קולה

לא הבנתי בדיוק איך נער שמדבר בבטחון עצמי שותף (למרות שהוא חש אחרת, או לפחות דמות הדיאלוג חשה אחרת) ומקלל ללא הרף תוך כדי דיבורים על כדורגל חזק וקולה קרה שתחכה לו במקרר - איך נער כזה מועד ל"חנוניות"? הרי לא הייתי מצפה מנער כזה (ג נאה יש לציין) שמצליח להביע רגשות במאסיביות וקוליות בולטות יכול לייצג את ההפך הגמור? או שזה הקטע של הסרט? בכל מקרה - רעיון חמוד והדיאלוג על הקולה באמת מוצלח.

כמובן שזה חלק מהסרט..הרי מתי יש לו

ביטחון עצמי? כשהוא לבד בבית..ומעז לצאת נגד מישהו....אמנם המישהו הזה זה דמות פיקטיבית שהוא רואה במראה...אבל רק בבית לבד יש לו את הביטחון.

דרך אגב

הדמות הפיקטיבית, זה אותו שחקן? כי זה לא כל כך נשמע כמוהו, אבל לא כתוב קרדיט לשום אדם אחר (או שאני פשוט לא שמתי לב). אחת מהבעיות הנוספות היא שזה מרגיש קצת כמו ראיון בטלוויזיה או משהו כזה, והמשחק של הדמות הפיקטיבית לוקה מאוד. לא יודע, אולי זה בכוונה? בכל מקרה, אגיד זאת שוב, חזות השחקן לא מתאימה! היית צריך להכריח אותו לאכול גלידות כל היום במשך שבועיים בשביל שיעלה איזה כמה קילו לפחות למען הצילומים!

bobby6killer

New member
אאאההה אז הדמות

היא סוג של אלטר אגו (או סוג של טיילר דרדן),פשוט הקול לא נשמע דומה...

כמובן! אם ניכנס יותר עמוק יש שם 2

דמויות שהוא ממציא... אמנם קשה לשים לב לזה אבל ברגע שהוא אומר "אל תדבר איתי על זה יותר" המסך מחשיך והוא בעצם מבטל את הדמות הראשונה שהוא המציא בגלל שהוא לא אוהב שהיא יוצאת נגדו....הדמות שמדברת איתו אחר כך מסכימה לכל דבר שהוא אומר ומעודדת אותו שהוא יהיה סוס...כדי להדגיש את השוני החלפתי זווית.. יש לסרט המון רבדים שאי אפשר לתפוס בצפיה ראשונה ואפילו שנייה

לדעתי

היית צריך לעשות את הזווית עם הדמות הראשונה שהוא ממציא בeye level, בשביל להראות שהיא בעצם מדברת איתו דוגרי, בגובה העיניים - בעוד שאת הסצינה האחרת, עם הדמות השנייה שהוא המציא, לעשות ב l.a (ואני לא צריך לפרט בשביל מה, נכון?)

המונולוג על הקולה באמת היה מוצלח

רק חבל שהשחקן לא ביצע אותו מספיק טוב.. למרות שאחר כך הוא השתפר.

למעלה