שלום חברים

SaberTooth

New member
וואו כמה טעיוית יש לי../images/Emo70.gif

ככה זה היה אמור להיכתב: בכתב לא ברור:"ידעתי שתבוא, ואני יודעת מה אתה מחפש, אך את התשובה לא תמצא כאן, את התשובה תמצא ב..." כאן הסתיים הפתק, כאילו בכוונה, אך מה רוצה המכשפה לומר לו. קול חריקה איום נשמע, מיד אחריו באה אווישת בד ואז הבליח אור חזק, רוני ניסה לפתוח את עיניו, אך האור החזק הכאיב להם, כשסוף סוף נעלם האור, רוני פתח את עיניו, למה שראה עכשיו לא ציפה בכלל, הוא ראה...

HoNeY14

New member
הוא ראה...../images/Emo118.gif

בחורה בת גילו, יפה, חמודה והיו לה עיניים מסתוריות...ירוקות הבחורה ניגשה אליו, לקחה את ידו והוליכה אותו אל החצר האחורית של הבית רוני הלך אחריה מהופנט מעיניה. כשהגיעו לחצר האחורית משב רוח קריר החזיר את רוני למצאיות ושם מאוחרי עץ ערמונים זקן הבחורה הוציאה...

הבחורה הוציאה....

...שרשרת מתחת לחולצתה בצורת מחומש... היא הפכה את השרשרת ומאחוריה הוציאה פתק מגולגל. רוני הבין שזה המשך המסר שקיבל בתוך הבית. בפתק היה כתוב: "הכנס אל תוך העץ ע"י נקישה עליו 3 פעמים... שם תמצא את מבוקשך" רוני נקש על העץ ו........

Idan91

New member
רוני נקש על העץ ו...

לא קרה כלום. הוא הסתובב אחורה, רצה לפנות אל הנערה עם העיניים הירוקות, אבל היא כבר לא הייתה שם. הוא לא ממש ידע מה לעשות, הוא שוב נקש על העץ, ושוב לא קרה כלום. הוא ניסה מספר פעמים נוספות, אבל לא הצליח. הוא כבר היה לגמרי מיואש כששמע משומקום קול צרוד ומצחקק שאמר לו: "לא ככה עושים את זה..."

green lantern

New member
"לא ככה עושים את זה טיפש"

מאחוריו עמדה אישה שנראתה בשנות ה200 לחייה ועייניה היו ירוקות.. היא הקישה על הדלת פעם אחת,בפעם השניה היא בעטה בו ובפעם השלישית נקשה עם גב היד... העץ נעלם ובמקומו הופיעה...

almog4

New member
העץ נעלם ובמקומו הופיעה

מנהרה אפילה. רוני לא הבין מדוע אך הרגיש שהוא נמשך פנימה ללא שליטה. הוא צעד בחשש, במסדרון אפל, ומישש את דרכו. לפתע הגיע לגרם מדרגות והחל לרדת בו (כמעט נפל כי לא ראה). הוא ירד במדרגות, וירד, וירד, במשך דקות ארוכות. המדרגה האחרונה הסתייימה באדמה סלעית. עיניו שהתרגלו לחשיכה ראו מסביב הרבה אנשים קטנים, ספק ילדים ספק מבוגרים, שנראו גם הם צעירים כמוהו. בעודו מבולבל וחושש, הודלק אור חזק, ורוני שמע...

SaberTooth

New member
ורוני שמע...

שירה, שירה שכמוהה לא שמע מימיו, שירת מלאכים, עיניו שכבר הספיקו להתרגל לאור החזק ראו את אלפי האנשים הקטנים, כולם מהופנטים ובוהים בבמה, רחש לא עבר בקהל, רק שירתה הערבה (ככה כותבים את זה
) לאוזן של הנערה, אותה נערה שהובילה אותו לעץ, אך מיהיא אותה נערה
למה היא הובילה אותו אל העץ
ומיהם כל היצוירים האלו הבוהים בה
רוני ניסה לדבר עם אחד מהם, אך הוא לא הגיב, הוא היה מהופנט, פניו היו חסרות הבעה ועיניו היו ריקות ממחשבות, רק בוהות בנערה היושבת, מנגנת בנבל ושרה בשפה לא ברורה. הוא ניסה להתקרב לבמה, אשר הייתה כמה מטרים לפניו, הוא נדחק בין אלפי היצורים הללו, עכשיו כבר היה ברור לו שהם לא אנושיים, למרות שנראו כמו ילדים קטנים, היו להם אוזניים מחודדות, גוון עורם היה שונה מזה של בני האדם, הוא היה כחלחל, והמאפיין שהכי בלט בהם, שהכי הבדיל אותם מבני האדם הוא זנבם הארוך והמפותל, שנשרך על הריצפה מאחוריהם. סוף סוף הגיע רוני לבמה, כשנחו עיניה של הנערה על פניו היא שמתה את הנבל בבהלה, נרתעה לאחור ונמלטה מהבמה דרך הדלת מאחוריה, נראה כאילו הכישוף הוסר מעל היצורים המשונים, כולם ניערו את פניהם בבת אחת, הבעות מבולבלות נראו על פניהם הילדותיים, אך כשהבחינו ברוני, עומד ליד הבמה, התחלפו הבעותיהם מבילבול לכאס, בבת אחת כולם התנפלו עליו, אך לפתע נעצרו, בתחילה רוני לא הבין למה, אך מיד שם לב ל...

Idan91

New member
מיד שם לב לתליון

בצורת מחומש שהנערה עם העיניים הירוקות הוציאה מחולצתה לפני שנכנס למקום המוזר הזה. התליון פיזר אור ירוק ומסנוור, כל היצורים בהו ברוני מבועתים, מחכים לראות מה יעשה. בלי לחשוב פעמיים, הוא...

HoNeY14

New member
בלי לחשוב פעמיים הוא...../images/Emo118.gif

לקח את התליון לפני שכל היצורים קפצו עליו מהופנטים מהאור המסנוור, פתח אותו וקפץ לתוך התהום הענתקים שהיתה בתוך המערה. הוא נפל ונפל ונפל...במשך שעות עד שלבסוף הגיע אל...

Idan91

New member
עד שלבסוף הגיע אל

הרחוב שהיה בו קודם, בדיוק מחוץ לבית של המכשפה. הוא הביט בשעונו, מבולבל, השעה הייתה בדיוק אותה שעה כמו לפני שעה, בדיוק לפני שנכנס בפעם הראשונה לבית המכשפה. הוא נכנס שנית, הלך לדמות השלדית עם השיער הבלונדיני, קרא שוב את הפתק. אבל הפעם היה כתוב שם משהו אחר

scooby4

New member
היה כתוב שם משהו אחר...

היה כתוב שם: "את התשובה תוכל למצוא במקום מגוריך, בביתך" רוני היה מבולבל, אבל עשה מה שביב כתוב בפתק. עבר את הטיסה בשלום, אבל כשהגיע הבייתה ראה...

Idan91

New member
כשהגיע הביתה ראה

על מיטתו כרטיס טיסה בכיוון אחד, חזרה לארה"ב. "מה קורה פה?!" חשב לעצמו רוני. הוא כבר היה כ"כ מותש... היה לילה, הוריו ישנו. הוא כבר חשב לחתוך את עצמו ולגמור עם זה, אבל אז, לשמחתו (או שלא), הופיעה המכשפה הירוקה...

scooby4

New member
הופיע המכשפה הירוקה...

ואש לרוני היה נמאס מהסיפור, ירה במכשפה, עשה אחורה בוידאו, הגיעה לקטע שהאורחים באו, אמר לאח שלו שהוא רוצה להשלים איתו, הם היו אחים, טובים, אורי עשה שכאילו יש לרוני יומלדת 20 והכל היה טוב! חוץ מ...שהמכשפה הירוקה לא שחכה את מה שרוני עשה לה, הבן - # ירה בה! היא נשבעה לעצמה שהיא תחזיר נקמה... סוף הסיפור!!!

Nagini Potter

New member
neither ו - or ביחד במשפט?../images/Emo172.gif

מצטערת שאני מתעסקת במה שלא חשוב אבל טעויות לשון משגעות אותי ואני חייבת להגיד משהו, אחרת אני לא אוכל לישון בלילה..... באנגלית יש שני סוגים של "או-או": יש neither שהולך עם nor (שאומר - לא זה ולא זה), ויש either שהולך עם or (שאומר - או זה או זה.) אני מאמינה שבמשפט שבחתימה שלך התכוונת לכתוב nor, לא or ..... מקווה שאני לא נשמעת חצופה, Nagini Potter

Idan91

New member
הנה, זאת היא....

זוכרים שכתבתי לכם שמישהי עם הניק Nagini Ptter כתבה סיפור מ-ד-ה-י-ם בשם "נגיני"? זאת היא.. ועכישו אני אשאל אותך. כבר כתבת עוד פרקים אחרי פרק מספר שבע..? גם אותי טעויות לשוניות משגעות, ובהחלט היו בשרשור הזה כמה, אבל נו... הבלגתי הפעם...

Nagini Potter

New member
פרק 8 יצא לדרך לא מזמן../images/Emo172.gif

לכבוד יום הולדתי...... שהיה לפני שבוע בערך. מישהו פה אמר שפרסמתי את תחילת פרק 8 - אני נגד פרסום פרקים לא גמורים, אבל הבטאית-עורכת-סוכנת שלי אמרה שאולי יהיה כדאי לקחת איזשהו קטע מהפרק ולפרסם, רק כדי "לעורר את התיאבון". וזה לא היה תחילת הפרק, זה היה איפשהו בעמוד שבע או שמונה או משהו כזה. אם למישהו פה יש כוח להשתעמם טיפה, כל הפרקים מההתחלה עד הסוף (או לפחות עד מה שכבר פורסם) נמצאים בפורום הארי פוטר, זה החליק כבר לעמוד 4 בינתיים..... אני מצרפת פה את הפרק השמיני..... תהני! Nagini Potter

Nagini Potter

New member
סתם שאלה../images/Emo172.gif

מאיפה את מכירה את הסיפור שלי? ועוד סתם שאלה - מילא עידן, אבל למה תשעים ואחת? Nagini Potter

למעלה