שלום חברים

../images/Emo45.gifלשתף אותך כאמא וכמורה

ילדי בתקופת התיכון לא בדיוק אהבו לטייל בטבע. לצערי ילדים מהאזור שלנו פחות מטיילים. והנה הפלא ופלא מה שהצבא עושה לילדים הללו. ( בעיקר ליחידות מסוימות ). עושים לי בבית חידוני טרוויה על כל מיני נחלים והרים בארץ. יש לנו בעייה רצינית לדעתי שהגיאוגרפיה אינה בראש מעייני משרד החינוך.(על אחת כמה וכמה נושאים פיזיים בשל הקושי בהם נידחקים הצידה עפ"י רב). דרך אגב, הייתה השבוע פגישה בין מנכ"ל משרד החינוך , מפקחת הג"ג ונציגי מורים בחשיבות המקצוע. עפ"י הנאמר עפ"י המנכ"ל יש תקווה. ולך מילה. אני חושבת שאנשים כמוך (שמומחים לנושא ספציפי ) טוב היה אם היו משתלבים בדרך זו או אחרת בתיכוניים.

IאילהI

New member
האילתית, היית במפגש הזה עם המנכ"ל?

הייתי ולא הכרתי כמעט אף אחד.

לא הייתי וטוב שכך../images/Emo13.gif

אני שונאת מילים והבטחות. אני מאוד מעריכה את המפקחת כאדם חושב ופועל, אך הדברים אינם תלויים בה בדרך כלל. ממה שקראתי במייל מהרשת היו הבטחות מפה עד ירושלים על עתיד המקצוע.

לפני שנה גם אמרו שהמקצוע הפך

מקצוע חובה לבגרות כמו מתמטיקה - אז מה? ואמרו שיש לתת לכל שכבה 3 שעות בחטיבה - אז מה? וכל זה נקבע בוועדת החינוך של הכנסת אז..............??? היה שינוי? לא!

בוקסה

New member
מערונת

היום ביקרתי במערה קטנה שנחשפה בסלילת כביש 9 החדש בכניסה לירושלים

בוקסה

New member
זה ממש בסיסי

לבדוק כל חור שמתגלה במחשופים חדשים תחזרי רגע לאילתית שלחתי לך מסר

בוקסה

New member
כל הזמן מתגלות מערות נטיפים

באזורים עם הסלעים הקרבונטיים, בעיקר בחצי הצפוני של הארץ. על רובן לא שומעים בכלל ולרוב הן נהרסות או נשדדות פה ושם מתגלה גם מערה מרשימה במיוחד ואז מנסים לשמר כמו זאת שבתמונה שהתגלתה לא מזמן ליד פסוטה שבגליל.

לפני שנתיים היתגלתה מערת נטיפים ליד מודיעין

מה קרה איתה בסוף
............................. ומדוע לא הופכים אותם לגנים לאומיים בתשלום ????????????????????

בוקסה

New member
ידוע לי על

כמה מערות שהתגלו בעבודות חציבה במודיעין לא תמיד הן מספיק מרשימות כדי שמישהו יטרח לדאוג לשימור שלהן לא תמיד הן מתאימות להכנסת מבקרים (שזה גם לא הכי טוב לשימור) אני לא יודע אם יש הצדקה כלכלית להחזיק יותר מ"מערת הנטיפים" אחת בארץ, מה גם שפתיחת עוד מערות למבקרים תהפוך את מערת שורק (מערת הנטיפים) לפחות מיוחדת בעיני אנשים וזה יפגע בהכנסות הרשות.

../images/Emo10.gif לא חבל להרוס כזה טבע יפה ...............

מספיק שכבר הורסים כאן כל הזמן אתרים עתיקים .................................

בוקסה

New member
אחי אתה חי בסרט (בורקס)

הדבר היחיד שחשוב באמת זה שיהיה כביש מכל מקום לכל מקום ואם אפשר אז בקו ישר ושני מסלולים לכל כיוון

WinterDay

New member
המיקום שלה חסוי

כדי שלא יהרסו אותה :) למיטב ידיעתי זה באיזור ליד מודיעין לבין כפר השלום

המערה נימצאת ליד " קרית ספר " ../images/Emo70.gif

לפני שנתיים היתגלו 3 מערות נטיפים ליד הישוב " קרית ספר " בתוך השטחים של הגדה המערבית , בתוך " שטח צבאי סגור "

למעלה