שלום חברים

borisforny

New member
שלום חברים

מה חדש אצלכם?

אני בגיל 22 (עכשיו) גיליתי את פינק פלויד
אחת הלהקות!
כל גיל ההתבגרות לא הסכמתי להתקרב לזה כי חשבתי שרוק זה של פריקים, היום אני מבין כמה טעיתי..

turangaleela

New member
שנים התביישתי להודות בזה

אבל הגעתי לשלב שבו לא אכפת לי כבר להודות בקול רם ובגאווה-
פינק פלויד הם ממש ממש לא משהו!
השירים שלהם משעממים, הסאונד שלהם מחריד, הצלילים מזוויעים וצורמים.
כן, זו דעתי ואני לא מתביישת בזה. פינק פלויד הם גרועים.

togi12

New member
כנראה שאת לא באמת אוהבת את הסגנון

אני לעולם אהיה מעריצה.

togi12

New member
לא יודעת..

אני לא טובה בהגדרות... סגנון פינק פלוידי... חחח

turangaleela

New member
סבבה

Purple Mushroom

New member
פולס אלבום ממש פופולרי

אני חושב שראיתי את ההופעה פעם אצל חבר שלי לשעבר במרכז תל אביב, שיצא ה dvd החדש. פעם קניתי גם את הdvd של החומה באיזה 110 ש"ח בקצת אחרת, (הייתי ממש בזבזן פעם). וראיתי גם אצל חבר שלי את פומפי. היו זמנים, בקיצור, באמת חוויה מדהימה :)

Puskas

New member
לא שומע את הנבלות האלו

רק בגלל ווטרס האנטישמי פציפיסט המחורבן הזה.. שיחנקו הם והרוק שלהם.

Puskas

New member
מה הבעיה?

הוא שונא את ישראל ורוצה למנוע מלחמה בכל מחיר גם במחיר שישראל תוותר על חלקים ותכניס את עצמה לסיכון.
הוא חתיכת אפס.

the new L

New member
אבל הוא נגד הסיכון המדובר

הוא רוצה שישראל תוותר על חלקים ממנה ותחיה בשלום.

Puskas

New member
נכון וזה הופך אותו לאנטישמי

זה שהוא רק נגד ישראל (בראיון איתו הוא אשכרה סרב לנקוט עמדה בנושא סוריה וטען שהוא קיבל הוכחות מפוטין {עוד צדיק גדול} שהמורדים ירו נשק כימי ושאסד סבבה), אז כלפי הזוועות בסוריה לכבודו אין עמדה.. ממש פוליטקאי גדול שיושב על הגדר..
בנושא ישראל? הקשיש נחרץ! ישראל כובשת, רומסת, נבלה, צריכים לחזור לגבולות 67, לא מוכן להופיע בישראל, מעודד אחרים לעשות כמותו,
ישראל היא השטן, הערבים הם מסכנים ונרמסים.. הפיגועים שלהם? לגיטימי, זו מלחמה על עצמאות.. Yeah sure...
עצם האיפה ואיפה שהוא עושה בין סוריה לבין הסכסוך פה ועצם זה שהוא מתעלם מהעובדה שערביי א"י חיים טוב יותר מערביי כל מדינה עצמאית אחרת והם בכלל לא רוצים לעבור לשטחי הרשות כי שם החיים חרא.. חמאס לא דואג להם כמו שביבי דואג להם.. כל אלו מעידים שהוא אנטישמי..
וזה שהוא מדקלם שלום בכל מחיר זה הופך אותו לפציפיסט.. מבין?
הוא פציפיסט צבוע אמנם (שומר על העמדה הזו בכל מצב מלבד בנושא א"י) אבל עדיין פציפיסט.

Puskas

New member
אם אסד בסדר

וישראל שטן אז זה משהו עמוק יותר מאנטי ציוני..
והאמת? מבחינתי אדם שהוא אנטי ציונות וא"י הוא גרוע בהרבה מאנטישמי..
זה שיהודים שחיים בחו"ל סובלים פה ושם מהצקות, זה הגיוני בעייני אבל זה שמישהו מתנגד באופן כללי לציונות ומציג אותה ככובש אכזר, זה גרוע בהרבה..

mad alot

New member
איך אנטי ציוני יותר גרוע מאנטישמי?

אתה אומר שלשנוא אידאולוגיה ומעשים של מדינה זה יותר גרוע מאשר לשנוא עם שלם רק בגלל שהוא עם?

למעלה