שלום חברים

שלום חברים

שלום חברים. מספיק להתאבל, מספיק להתאהבל. היה באלאגאן, נגמר. צאו מההלם. החיים ממשיכים. השמש זורחת. (עכשיו לא, אבל מחר בבוקר היא תעשה את זה, הבטחה אישית שלי !!!!) יאללה לעבודה. תביאו לינקים, תביאו שירים, תביאו שמחה. יאללה ב-ל-גאאאאאאאן זה אולי וירטואלי אבל כמו בחיים האמיתיים, גם שם לפעמים יש אכזבות, יש טעויות מאנשים, זה לא "יותר" זה לא "שונה" זה אותו דבר. אז מישהו איכזב, שיקר, ונעלם. קרה לנו גם בחיים. נשארנו בחיים, המשכנו לשמוח. המשכנו לרקוד. יאאללאאהההה תביאו שירים שמחה וריקודים. רוצה לשמוע אותכם עכשיו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mוניk

New member
חחחחחחחח איירישששששש}{}{}{}{

אני רוצה עודדדדדדדד יסססססססססס יסססססססססס יסססססססססס יו נואווווווו חחחחחחחחחחחחחחחחחח חמודדדדדדדדה מואההה אייריש אהבתי תביאי עוד כאלה בדמות ת´יודעתתת נווווו צ´או מוניק

Mוניk

New member
פסדר מאמייייייייייייי מתאוששת לאטטט

יהיה פסדררררר שמחה שאתה פההה קרוסייייייי
מוניק

יופי שלישיה. הופכים את העולם

עוד מישהו בא? או שמשאירים לנו את כל הפאן?
תבואו מהר או הכל ייגמר .................... .............................. .......................... ............................ ........................... (ואם מישהו יצנזר לי אפילו נקודה אחת אני הופכת את המקלדת ראו הוזהרתם !!!!!!!!!!!!!!!)

Mוניk

New member
מעעע ת´לאמיפחידית קרוסיייייי

סה חסמלית וסמע תסוקעעע
מוניק

מאאאהה לא מפחידה מהההההההה

עובדה : האחרון שרצה לצנזר לי נקודה (נגיד שקראו לה a לא, בעצם, נגיד שקראו לה g צף עכשיו איפשהו

Mוניk

New member
נננננננננ היית רוצההההה ג´יייי ג´יי

זו נקודה מוחבאת היטבבבבבב רק ארכיאולוגים חפרנים אממממממממ יודעים למצואאאאא יש פה כאלה? יוווווו מוניק

לא הספקתי לדבר נהייתה רביעיה

אולי כדאי שנדבר בשקט..... שלא יבואו יותר מדי אנשים שששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששש ששששששששששששששששששששששששש

למעלה