מעעעעעע קרותתתתתתת בקור הזה תביא משו חםםםםם יס לך? מוניק
M Mוניk New member 9/1/03 #27 עולללללללללל כפרעעעע בן 102 ברוך הבא קיסר הדור מתה על נינוקות נייס טו מי טיו אני מתקופת הנסיכויות מוניק
עולללללללללל כפרעעעע בן 102 ברוך הבא קיסר הדור מתה על נינוקות נייס טו מי טיו אני מתקופת הנסיכויות מוניק
M Mוניk New member 9/1/03 #21 אייריש תקשיבי טוב!!! אם עוד פעם תזעיקי אותי במסר בהול בשעעה כזו עממה ותגידי לי בואי יש חפלה ריקודים וחשפנים ואני לא רואה שם חשפןןןן אז דיר בלאקקקקקקק מאמי חחחחחח אייריש מאמי לללללללללילה טוב}{ אוהבת אתכםםםם מוניק
אייריש תקשיבי טוב!!! אם עוד פעם תזעיקי אותי במסר בהול בשעעה כזו עממה ותגידי לי בואי יש חפלה ריקודים וחשפנים ואני לא רואה שם חשפןןןן אז דיר בלאקקקקקקק מאמי חחחחחח אייריש מאמי לללללללללילה טוב}{ אוהבת אתכםםםם מוניק
M Mוניk New member 9/1/03 #28 מי אמר לך לפני כולם רק לללללל../images/Emo3.gif מאחורי הפרגוד יס לך חץ? תכווןןןןןןןןן חחחחחח סתאם יאאלה נננננננ עייפית לילה טוב קרוסי מוניק
מי אמר לך לפני כולם רק לללללל../images/Emo3.gif מאחורי הפרגוד יס לך חץ? תכווןןןןןןןןן חחחחחח סתאם יאאלה נננננננ עייפית לילה טוב קרוסי מוניק
C Crossface New member 9/1/03 #29 גם אני לישון לילה טוב מוניק לילה טוב אירושימה לילה טוב חופי ולכל השאר
M Mוניk New member 9/1/03 #32 אני הולכת לישוןןןןןןןןןןןן מאמי זהו הרדמת את אייריש? בירות מחר על חשבון הברון לילה טוב קיסררררררררר{} מוניק
אני הולכת לישוןןןןןןןןןןןן מאמי זהו הרדמת את אייריש? בירות מחר על חשבון הברון לילה טוב קיסררררררררר{} מוניק
S sunset* New member 9/1/03 #34 אמרו לי שיש מסיבה......./images/Emo9.gif אז באתיייייייי איפה הבירות? איפה החשפן? איפה רקדנית הבטן?.. והמוזיקה? והכי חשוב..... איפה האוכלללל אני רעבה
אמרו לי שיש מסיבה......./images/Emo9.gif אז באתיייייייי איפה הבירות? איפה החשפן? איפה רקדנית הבטן?.. והמוזיקה? והכי חשוב..... איפה האוכלללל אני רעבה