שלום חברים!

• פותח הנושא G.O.D
  • פורסם בתאריך

G.O.D

New member
שלום חברים!

כמו שראיתם (ואם לא אז תראו...) יש גלריות, ריכזתי את מירב התמונות שהועלו פה לפורום בגלריות ע"פ קטגוריות. אין תמונות של הסדרה אנטרפרייז, כמו כן אשמח אם תעלו עוד תמונות, בקרוב שיהיה לי קצת זמן פנוי אני אגלוש באתרים אחרים ואביא עוד תמונות. ראיתי שיש המון ביקוש לפרקי הדור הבא, לכן החלטתי שארכז רשימה מסודרת של מי שמעוניין ואני אמשיך את התקשורת איתו במסרים. שוב אני מזכיר שהפרקים מוגנים בזכויות יוצרים, והשימוש בפרקים הוא באחריותו של המשתמש בלבד, הפרקים שיש לי הנם מקוריים וניקנו בכסף מלא. בקשות: מי שיכל שיפרט בבקשה על הנושאים הבאים: -המסדר האובסידיאני -טאל שיאר -גארק -אלכסנדר רוז´נקו (בנו של וורף) עד לפעם הבאה, G.O.D

G.O.D

New member
7 אוף 9 מק../images/Emo78.gif

תמונה חמודה לאללה... אח... 777 אני שיכור ממך....

איזה סוג של פרטים אתה רוצה?

על השחקנים? על הדמויות? על התפקיד שלהן בסדרה? על הכל?

G.O.D

New member
תודה על הפרוט אבל..

מה ניסגר עם אלכסנדר בסוף? חי? מת? לא ידוע? בפרק "דיפאיינט" בח"ע 9 רואים שהמסדר האובסידיאני הסתיר משהו באיזו מערכת כוכבים שתום רייק גנב את הדיפאיינט כדי להגיע לשם. בסוף הוא נעצר ונישלח למיכרות של שבויים כחלק מעיסקת טיעון עם סיסקו. השאלה שלי: מה היה שם? G.O.D

DDN

New member
פירוטים.

המסדר האובסידיאני - השב"כ של הקרדאסים, מומחים בכל מיני דברים אפלים ומגניבים כמו עינויים, רציחות, חקירות ועוד. . .. גראק היה חבר בהם ואם נאי לא טועה אבא שלו היה ראש המסדר. טאל שיאר - השב"כ של הרומולאנים, היו פרקים מגניבים עליהם אבל אני לא זוכר כלום. היה פרק כפול עם ספוק, שבו הטאל שיאר היו מעורבים במשימה לכבוש את וולקן או משהו כזה. . .. גראק - האוייב של גול דוקאט, חבר לשעבר במסדר האובסידיאני, משת"פ (משתף פעולה נגד עמו, אבל לטובת עמו במלחמה), בחור שנון וחביב. אלכסנדר - פוי! בן של וורף וקלינגונית כוסית, היה מעצבן כילד, הומרד ע"י לוואקסנה טרוי (קלקלה אותו), היה מעצבן כילד והיה עוד יותר מעצבן כבוגר. אני יודע שזה לא פירוט, אבל זה יעודד אנשים לתקן אותי. . . .

^hunter^

New member
ואכן תיקון ראשון

אלכסנדר בנו של וורף היה חצי אנושי וחצי קלינגוני והיו כמה פרקים על המתח בינו לבין אבא שלו על הרקע הזה.

dankner

New member
אם כבר אז

שלושת רבעי קלינגוני ורבע אנושי וורפ קלינגוני מלא וזוגתו היתה חצי חצי ....

DDN

New member
את מי מעניין אלכסנדר?

תפרטו על הOBSEDIAN ORDER! תפרטו על הטאל שיאר! אלכסנדר. בושה לסטאר טרק.

לא

וורף הוא לגמרי קלינגוני, רק שההורים שלו מתו בהתקפה על קיטומר והוא גדל אצל שני רוסים מכדוה"א. אלכסנדר הוא רבע אנושי כי אמא שלו, הקלינגונית הכוסית (קילאר, בשבילכם...) היא חצי אנושית.

DDN

New member
קילאר, איזה שם מגניב.

גם כוסית, גם שם מגניב. חבל שהיא מתה.

אם אנחנו כבר בנושא תעזרו לי שניה

ותגידו לי איך קראו לפרק שבו קילאר מתה. אני רוצה להוריד אותו בקאזה...

ק´לאר מתה בפרק Reunion שהוא הפרק

השביעי בעונה הרביעית. ההופעה הראשונה שלה היתה בThe Emissary (עונה שניה פרק 20). ואם לדייק ההופעה הראשונה של סוזי פלאקסון שגילמה אותה, בפרק The Schizoid Man (פרק 6 עונה שניה) בתפקיד וולקנית. בוויאג´ר היא היתה הQ הנקבית בQ and the Grey (עונה שלישית פרק 11).

G.O.D

New member
זה לא הפרק שהיא מתה...

זה הפרק שבו דיברו על מותה, מותה מעולם לא ניראה או הוסבר. לפחות לפי מיטב זכרוני לא אמרו למה היא מתה, תקנו אותי אם אני טועה. G.O.D

מתקן אותך. בפרק הזה ק´לאר מתה

בעקבות מאבק הכוחות באימפריה הקלינגונית. היא מגיעה לאנטרפרייז כדי לבקש מפיקארד להפגש עם קמפא´ק הגוסס על מנת לעזור לו למנוע מלחמת אזרחים קלינגונית. הוא משביע את פיקארד לגלות מי הרעיל אותו - גוורון או דוראס (שהיה אחראי גם לנידוי של וורף). גוורון ודוראס נלחמים על הזכות לרשת, וגוורון מאיים על ק´לאר ודורש שהיא תעזור לו. ק´לאר חושדת בו אבל פיקארד וורוף מגלים לה שדוראס הוא הפחות אמין מבין השניים. אחרי חקירות היא מגלה שאבא של דוראס היה הבוגד שאחראי לטבח בקיטומר ומתעמתת עם דוראס. בסצינה אחרי אלקסנדר וורף מוצאים את ק´אלר במגורים שותת דם והיא מגלה להם שדוראס דקר אותה. אחרי ה"הלוויה" של ק´אלר וורף נעלם, מתעמת עם דוראס והורג אותו.

Esmena

New member
זה לא קיילא´ר?

אישתו של Q?!? ידעתי שהיא מוכרת לי...

G.O.D

New member
בדקתי קצת בכתובים...

וגיליתי שבהסטוריה של יהדות צרפת יש שושלת משפחתית של רבנים, פילוסופים אנשי רוח ומדע שתופסים נדבך גדול בעולם התרבותי בצרפת. מה שמקשר בין המשפחה הזו לפורום זה... שהם כולם ניקראים פיקראד זה בדוק! (אפילו יש לי מרצה באוניברסיטה שניקרא פיקראד והוא אימת את זה). ככה שאני חושב שג´ין ויוצרי הסדרה הכניסו את היהודי בדלת האחורית לתפקיד הכי משמעותי, הרי פיקארד היא הדמות הכי מלאה והכי עגולה שיש בסטאר טרק לכל דורותיו על כל פירקיו, סרטיו וספריו.

DDN

New member
לא מסכים!

אם כי מוקד הסדרה בTNG היה דאטה ופיקארד, בDS9 התמקדו בכל הדמויות: אני יכול לספור כמות פרקים שהתמקדו באובראין ובסיסקו ובעוד. הנקודה שלי, זה שאי אפשר לקרוא לפיקארד הדמות *הכי* עגולה ומלאה לכל דורותיו.

למעלה