שלום חברים!

• פותח הנושא G.O.D
  • פורסם בתאריך

^hunter^

New member
טעות טעות טעות

לז´אן לוק פיקראד אין בכלל שורשים יהודיים. הוא נקרא פיקארד בגלל המשפחה הזאת שקיימת היום של הפיקראדים, מצרפת . הפיקארד האחרון הצליח להקיף את כדוה"א בכדור פורח או משהו כזה, ואבא שלו היה ממציא דגול או משהו דומה וגם סבא שלו. והוא קרוי על שמם.

G.O.D

New member
זה לא בעצם מה שאמרתי?

שזו שושלת של אנשים מוכשרים וגדולים?

Esmena

New member
טעות?הוא מדבר על ההפקה, לא על

הדמות שבתוך הסדרה!

יהודים?לא יודע אם שמתם לב אבל..

אין בכלל דתות (לפחות על כדוהא ושלוחותיו) בכל סדרות סטאר טראק משום מה כולם נעלמו זהו לא מאמינים יותר בתנ´ך ברית חדשה קוראן וכמובן באלוהים.(ועברו כולה 200 שנים). וכל זאת בניגוד לבבילון שם זה מוזכר כל הזמן קומנדר איבנובה יהודיה???ועוד רבי בסדרת מד´´ב דבר כזה לא רואים כל יום.

G.O.D

New member
נושא הדת מוזכר המון אצל הבאג´ורים

בח"ע 9, הנטייה של סטאר טרק לדורותיה זה להביא את הבעיות המוכרות לנו מהיום יום ולהציג אותן אצל אחרים, ככה זה נותן פרספקטיבה בריאה יותר ומעין אובייקטיביות של צופה מהצד.

dorrn

New member
נכון,אבל....

יש עדיין אלמנטים נוצריים מדי פעם. לדוגמא בסרט,כשפיקארד היה ברצף הזה,הוא חגג את חג המולד.

Esmena

New member
פיקראד זה לא פיקארד. המקי לדעתך

מנסים להעביר את המחתרת הצרפתית והמפלגה הקומניסטית הישראלית ? דוקאט את המטבעות הרומיים?טרוק נור את המלכה האם של ירדן? קירה את המקומות המקודשים לשומרונים שהפכו לכפרים פלסטיניים נידחים? סיסקו מה?חברות הייטק? דאמאר מה?את השירות מנופים ההוא?דאקס מה?תרופות?מודע אתה לעובדה שזה לא ייגמר?(למה הכל פה מDS9? העובדה שהייתה שושלת רבנית כזו מעידה על כך שהשורש הזה היה נפוץ בצרפת, לכן קוראים כך לקפטן צרפתי.

פיקארד

אני חושב שצריך להסכים שפיקארד הוא נצר יהודי רק בגלל העניין המדליק שבדבר. אבל אני חייב להודות שזה יוריד קצת מערכו בגלל שהוא דמות שהיא הרבה יותר גדולה מכל דת ומכל זכרשל אמונה טפלה דתית. הוא יותר גדול מכולם והוא אכן הדמות של כל הדמויות כמו שיר השירים. אהבתי והערצתי לדמות הגדולה ביותר בטלוויזיה מעולם

^hunter^

New member
אל תהיו מפגרים ותקשיבו!

פיקארד כמו שטענתי הוא נצר למשפחה דגולה של ממציאים אבל הוא אינו יהודי, כי לפי מה שהיוצרים טענו (וזה היה כתוב בעיתון מלא פעמים כשדיברו על זה שהקיף את העולם , שאמור להיות הסבא סבא סבא ... שלו) כמו שטענתי. ודרך אגב יש דתות במסע בין כוכבים. עד כמה שאני זוכר (ואולי אני סתם משלה את עצמי) היה רבי על סיפון האנטרפרייז.

Esmena

New member
נראה לי שהרומולנים השתילו לו זיכר

ונות למוח,אל תגידו שהוא משלה את עצמו ...

Esmena

New member
נראה לי שהרומולנים השתילו לו זיכר

ונות למוח,אל תגידו שהוא משלה את עצמו ...

טאל-שיאר שם מגניב וגם נשמע מסוכן

האם הטאל שיאר לא הוזכר בראשונה בפרק בו חוטפים את טרוי הרומולנים..ועשו לה "שיפוץ" שתראה כמוהם? בפרק הזה היא טוענת שהיא סוכנת מהטאל-שיאר ולכן אין עליה מידע... אם זכרוני אינו מטעני...

G.O.D

New member
אמ.. לא בדיוק...

רומולאנים מהמחתרת שמונהגת ע"י ספוק השגריר הרגו סוכנת של הטאל שיאר וחטפו את דיאנה "שיפצו" אותה ונתנו לה את זהות הסוכנת המתה, זאת כדי לנצל את הכישורים הטלפאתיים של דיאנה כדי לקדם את המאבק של המחתרת שלהם וכדי להוביל 3 נציגים רומולנים גולים.

למעלה