שלום-חדשה!

danazi

New member
שלום-חדשה!

שלום סתם יש לי משהו שמפריע לי אוקי ככה אני אוהבת כדורגל מבינה בכדורגל יותר מרוב ה"גברים" שיש אבל כי אני בת יש כאלה שמזלזלים בזה וזה מעצבן מוות ואז הם חושבים שאני צריכה ל"הוכיח" שאני כן מבינה ושואלת אותי שאלות שזה יותר מעצבן....... ואתם יודעים במגרשי כדורגל חוץ מטדי אין בכלל שירותים לבנות?! מה הקטע של זה כי אני בת אני לא יכולה להבין לאוהב וללכת למשחקים של כדורגל בעעעע

קורטי

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

קודם כל, אני לגמרי מזדהה איתך! אני אוהבת כדורגל מגיל צעיר- בימים אלה אני משחקת בנבחרת כדורגל. ובאמת, יש הפרדה מובהקת בין הגברים לנשים. בדרך כלל, הגברים הם אכן המין שמבין הרבה יותר בתחום. אבל ישנן בנות מועטות שמצליחות להגיע לאותה רמת הבנה ואף מעבר- בקיצור, אני חושבת שיש צורך בשינוי מהותי בנושא- בינתיים נשאר לצפות בליגת העל בטלוויזיה... או להשתין מחוץ למגרש (אלא אם כן את מפחדת להאנס...:)...)... בברכת ברוכה הבאה- שלך קורטי.

Cobe1982

New member
מה יש להבין בכדורגל...?

זה סתם קטע שהמציאו כדי להדגיש את ההבדל בין הגזעים.. 20 שחורים רודפים אחרי כדור מסכן, ושני אשכנזים מחכים בקצה המגרש עד שהדבעים יעיפו ת`כדור אליהם.. גם כן משהו.. זהו.

"דבעים" ../images/Emo6.gif

קובי אתה בהחלט מלך

דיבוק12

New member
תמשס!!!

מצאתי אותך!! עכשיו אני ארדוף אחריך לנצח!! סתם. חפש אותי פה בפורום ובפורומים על בנים ובנות וכו. אגב. דש לחברה שך לא זוכר את שמה.

דקלה ../images/Emo9.gif

אלא אם כן יש לו עוד חברה שאני לא יודעת עליה... אז סליחה שנדחפתי.. אנחנו מכירים?

לא רק לך זה ככה../images/Emo45.gif

גם אני נורא אוהבת כדורגל, גם אני משחקת, ויש המון גברים שפשוט מזלזלים. אבל לא ממש אכפת לי עד עכשיו דיי הראתי לכל מי שזלזל בי והכנסתי לו בין הרגליים

hero D

New member
טוב אצלי זה לא בכדורגל

אבל אני וחברה שלי נורא אוהבות לשחק סנוקר, ואנחנו גם אלופות בזה. תמיד, אבל תמיד! כשאנחנו משחקות תמיד יש איזה גבר אחד שבא ופתאום אומר: "אמממ...לכי מהזוית הזו, זה יותר טוב". כאילו מהההההההה???? זה שאנחנו בנות אומר שאנחנו לא יודעות לשחק?@!@??

על האש

New member
כן ../images/Emo3.gif

סתם אל תקחי את זה אישית,בסנוקר תמיד יש מי ייעץ מ"ניסיונו". ואני תמיד מוכן לקרוא עלייך תיגר :).

hero D

New member
האחרון שקרא תיגר לעברי

בסוף הערב מצא את עצמו עושה ריקוד חשפני בחוטיני...חחחחחחח לא מתערבים איתי כי תמיד אני זוכה! חחחחח

על האש

New member
אני אחסוך לך את הסיוט

של לראות אותי רוקד בחוטיני...
. אבל במחשבה שניה,הסיכוי לזה שאני אלך עם חוטיני שווה לסיכוי שתנצחי אותי
.

על האש

New member
מה את צוחקת מה?

את לא רואה שאמא נחה?!. what resting what?! תהיי יפה וסתבי
.

למעלה