שלום-חדשה!

hero D

New member
מלכה יש רק אחת.....

"מלכה...מלכה ...מי כאן המלכה? מלכה ...מלכה.... אינטרנשיונל מלכה!"... חחחחחחחחחחחחחח קטע נוסטלגי בטירוף....

על האש

New member
את חייבת להוכיח

הידעת ששבבלומפילד יש שירותים לבנות,אבל איך שהשירותים נראים שם... אין בנות שישתמשו בהם
.

danazi

New member
חחח

למה נראה לך שמישהי בכלל אני אישית הייתי מתכוונת גם בטדי? וואלה נסיע לטדי זה מאה שנה לכל כיוון והחזקתי מעמד

danazi

New member
חח שניה משהו למי שלא יבין

אמ...... למי שתבלבל יותר נכון דברתי על טדי אני לא אוהבת ביתר ביתר זאת הקבוצה שאני הכי לא סובלת!! אני אוהדת חיפה

בשלולית

New member
מכבי חיפה? ../images/Emo13.gif

גם אני.... לשעבר.... הפסקתי להתעניין בזה.. ולעקוב... בכל מקרה ברוכה הבאה! ואת צודקת.......

TheWhiteTigris

New member
ובל נשכח

שההתנהגות שלכן לפעמים גורמת לגברים את הצורך להוכיח שהם מבינים יותר מכן. דוגמא? יצא לי לשחק כדורגל עם חברים ועוד בת אחת. היא לא הייתה כל כך טובה... קיצר, פעם אחת, הגיעה בחורה, שמכירה אותה, וישר הידידה שלי מתחילה להתרברב "היא יותר טובה מכם, זה שהיא בת לא אומר כלום, היא מקרקסת אתכם, וכו'. " אנחנו, הבנים, דווקא התנהגנו הרבה יותר צנוע מהן. "סבבה. היא טובה באמת? בכיף, שתצטרף, יותר טוב ששחקנים טובים יותר ישחקו על המגרש". מיותר לציין שבסוף אנחנו אלה שקרקסנו את ה"שחקנית המקצוענית" (נראה לי שהיא באמת בקבוצת כדורגל בכירה או משהו). קיצר, התרברבות לא נוגעת רק לצד אחד. לא פעם גם הצד הנשי מתרברב ומסתבר שהוא לא כזה מבין... אני לא אמשיך להסביר מכאן. די לחכימא ברימזא.

danazi

New member
אוקי ככה

אתה צודק במאה אחוז שום "צד" לא צריך להתרבר מי יותר טוב מהשני בתחום הזה ומי מבין יותר טוב זה כבר לפי האשיות של האדם יש כאלה שמתרברבים וכל זה אבל יש כאלה שלא אני אישית לשחק כדורגל לא יודעת לא רוצה לדעת אין לי כוח אפילו אני מדברת על זה שאומרים "שבנות לא יודעת את החוקים של המשחק ושהם סתם באות למשחקים ודברים כאלה.

TheWhiteTigris

New member
צ'מעי...

ה"סטיגמה" הזאת נולדה בעיקרה כתגובה למה שהרבה בנות אומרות: "המשחק מעניין אבל אני גם באה לצפות בבחורים החתיכים". מכאן הסטיגמה שבנות לראות ישבנים של שחקני כדורגל, ולא משחק כדורגל... וככה זה עם סטיגמות. הן היקפיות, וכוללניות.

danazi

New member
אמ...

אתה צודק במליון אחוז! שבגלל כמה פוסטמות שבאות רק כדי לראות "חתיכים" שם אבל הקטע המעצבן שלא כולם ככה ובגלל כמה בנות כאלה כולם נכללים

למעלה