שלום! חדש...

omer ok

New member
שלום! חדש...

אז ככה.... אני מתאמן בחד"כ, כבר 3 חודשים, וממש עכשיו התחלתי אימון ABC+ אימון אירובי בשבוע. עכשיו, אני שונא לרוץ, משעמם ללכת, אין בריכה ואין אופניים. חשבתי על ספיניניג! (ופה אתם נכנסים לתמונה...) עכשיו איפה הקטש? פה...אני בן 15, וזה קצת פדיחה, כי ממה שראיתי רק מבוגרים יוצאים מחדרי הספינינג, ואם נדייק: רק מבוגרות. רציתי לדעת אם יש פה גם נערים, שעושים ספינינג...כי לי לא יצא לשמוע על אנשים בגילי שעושים ספינינג תודה רבה ושבת שלום! עומר

ennicka

New member
אז ככה

תשובה ישירה לגבי בני גילך אין לי, ואולי למישו אחר תהיה. לגבי הבנים בכלל, לא מדוייק עניין הרק בחורות - גם בפורום הזה וגם בכלל, הרבה בחורים שמספננים. (כנס לגלריה של הפורום ותראה שספינינג לא לנשים בלבד..) אבל, רגע אני רוצה להבין, אתה בן 15, אתה יכול להתאמן בחדר עמוס בחורות מספננות ומזיעות וזה מפריע לך ואתה רוצה שיהיו בעיקר בנים בגילך?!?!?
משו השתנה מאז שהייתי בת 15? מה'כפת לך מי נמצא שם? גם ככה אתה בא בשבילך! תבדוק רק שמבחינת הגיל תהיה לך תוכנית אימונים נכונה וזהו, לא? אחרי הכל ספינינג בא מרכיבה על אופנים שזה ממש לא ספורט לנשים בלבד.

omer ok

New member
את האמת...

גם אני חשבתי על זה... אבל החלטתי שיש מצב שזה עדיין יכול להיות מביך הנער היחיד שם... בגלל זה רציתי לשאול אם יש עוד במצב שלי.

k r a u s

New member
תשובה לנער

אז ככה ,אתה דיי צודק כי ספינינג הוא בעיקרון נועד לאנשים מעל גיל 18+ ,וזה דווקא לא חסר לראות בחורות בגיל הזה . יש לא מעט מכונים שמעבירים הדרכות לגילאי הנוער,שזה בין14-18. אני מציע לך לברר. במקרה ולא,כנראה שכדאי לך להתבגר על האי נעימות ובכל זאת להיכנס. אולי כדאי גם שתעשה סריקה במס' מכונים באיזור בו אתה גר,ואולי תמצא מכון שהרוב השולט בו הוא צעירים

k r a u s

New member
חחחחחחח...../images/Emo6.gif

אני מידי פעם בפורום של YNET....אולייי משם???? או שבאיזה מפגש ........באימון ספינינג מאיזור ירושלים

k r a u s

New member
מממממממ........./images/Emo4.gif

זה מתחיל בללווווווווו---------------ה?????????????????????

k r a u s

New member
איך אפשר לפספס אותך...יאאאא

מגעילה,את לא מתביישת ככה סתם להיעלם????.....חחחחחחחחחחחחחחחח

k r a u s

New member
חחחחחחחח....../images/Emo6.gif

אני נמצא בפורום של YNET ,אז כנראה שמישם..... או,באיזה מפגש?....אימון ספינינג? יעל 81.....לא מוכר לי בשום פורום.... תקתקי מהיכן אני מוכר לך.....צ'אווו

eynav16

New member
כנס

שלום ברוך הבא.. אני בגילך אומנם בת... אני בת 16 וגם משעמם לי ללכת לרוץ ואופנים סתם ככה בחדר כושר... נירשמתי לספינינג ואני דיי מרוצה הרוב שם זה נשים ואולי אפילו מבוגרות ממני שקצת הרבה... אבל יש שני גברים למרות שהם לא ממש בגיל שלך זה באמת לא נעים להתאמן רק עם מבווגרים ולהיות הילד היחיד.. אולי תחפש מקום שבו יש גם נערים?

Eynav Naharan

New member
אמ... זאת אני

ועוד משהו אצלי יש כמה אנשים יותר צעירים אבל בעיקרון הרוב לא בגיל שלי

shiri 80

New member
וזה מפריע כי ?

הרי גם ככה כל אחד עושה את השיעור לעצמו וגם ככה השיעור הוא איש איש בחושך בזולה שלו אז איפה בדיוק נכנס עניין הגיל?

Eynav Naharan

New member
זה לא כזה משנה

אבל לא הייתי רוצה להתאמן עם אנשים מבוגרים ממני ולהיות ילדה יחידה שם בכלל המדריכים שם התחילו להרגיז אותי
לא עושים כלום לא הרגשתי שעשיתי משהו היום וזה לא בגלל שנכנסתי לכושר אלה בגלל שהוא עשה איזה רבע שיעור... שזה רבע שעה אולי קצת יותר.. בע

עומר יקירי...

... אני מדריך בחדר כושר שהוא יחסית "שכונתי" ונכון חלק גדול ורוב המתאמנים הם בני הגילאים שבין 25 ל45 אבל(וזה אבל גדול מאוד) יש בין המתאמנים שלי מספר לא מועט של נערים בגילך ונערות, ולגבי נשים בעיקר מבוגרות?! היום העברתי שיעור מול 10 גברים בגילאים שונים, ורק שתי נשים שאגב היו בנות 18-20 בערך... ספינינג מיועד לולם, נשים גברים בוגרים וצעירים, מה שחשוב זה שאתה תבוא, תעשה בשביל עצמיך , תהנה מכל רגע ותרוויח את הכושר, הבריאות והאושר.. כל היתר... ממש לא חשוב ויותר מזה, לדעתי תרוויח גם פינה חמה בליבם של המתאמנים האחרים, שיראו אותך דבק במטרתך ובאדיקותך לאימונים. ספננג והצלח !

למעלה