שלום! חדש...

omer ok

New member
טוב, תודה רבה!

עזרתם לי להחליט, אני יבדוק השבוע מתי יש שיעור למתחילים, עצות למתחילים יש?

boazt25

New member
מנסיוני הקצרצר עומר

אני יכול לומר לך, שראיתי בנות באיזור הגיל שלך מדוושות על ספינינג בהנאה. ממליץ לך בכל מקרה לנסות ספינינג. בין אם יש שם בני גילך או לא.

שלום! אני בת 15! אפשר לעזור?

היי! אני בת 15 עושה ספינינג עוד מעט שנה... אני נהנת מכל רגע בשיעורים. נכון אני הילדה הכמעט יחידה שם ובנים בגילי אין (לצערי
) אבל תאמין לי שכולם מתייחסים אלי כאל אחת כמו כולם. ואף פעם לא חשבתי אפילו לא לשניה שספינינג זה ליותר מבוגרים (18+). אז יאללה אני מציעה לך להתחיל לספנפן! בהצלחה... נ.ב: אם יש לך עוד שאלות אז: אי סי קיו: 173356520

energy star

New member
בטח שיש!

וגם אם לא- זה באמת כזה נורא להתאמן עם גדולים יותר?
גם בחדר כושר לא כולם בני 15-16... תהנה!

Tami661

New member
ואצלנו יש ועוד איך. בעבר התקיימו

שיעורים מיוחדים לקבוצת גילאים זו (סורי עומר... אבל 95% היו בנות
) אלא שבגלל חוסר התאמה בלו"ז וגם בגלל שה"זוהר" של השיעורים של ה"גדולים" נראה להם יותר, הם נטמעו בינינו. מעניין באיזה חד"כ אתה מתאמן שמהספינינג יוצאות "רק מבוגרות"... נראה לי שכמה מן המבוגרים אצלנו ישמחו לקבל ממך פרטים יותר מדוייקים
אבל גם במכון שאני מתאמנת ובעשרות אחרים שביקרתי התמונה הזו ממש לא משתקפת. נכון... גילאי 15 זה לא נפוץ במיוחד אבל, שוב... אצלנו במכון זה מאוד מקובל והן אפילו
וחוזרת על מה שאמרו/כתבו כאן לפניי: אתה אוהב ספינינג? נהנה מזה? אז שים פס רחב (משהו כמו 5 ג'יגה יספיק...) ויאללה... דווש ותמשיך ליהנות (הבנות יגיעו בעקבותיך
)

Infin1ty

New member
אני התחלתי לעשות ספינינג בגיל 15

שקלתי אז 110 ק"ג וזה לא הפריע לי. אתה בא בשביל האימון שלך וזהו.

Tami661

New member
לשתות קפה../images/Emo45.gif מייקי התכוון../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה