שלום חותם לי על "מחכים למשיח".

paris2

New member
מחר..

בשעה 21:00 בתיאטרון של גבעת ברנר.....או אודיטוריות..משהו כזה ...אני מניחה שיש רק אחד כזה בקיבוץ...

paris2

New member
סבבה אגוזים ../images/Emo8.gif

יהיה דיסקו!!

אני בטוח שללא אירגון תמיד יהיו שם

חברי הפורום, לפחות ברובם, אני יודע (ואלוהים) שכבר ראיתי את יציאה כל כך הרבה פעמים, שעכשיו מה שנפשי משוועת לו, זה לשמוע אותו צורח עם חשמליות ותופים את.. שוקו...ואת תפסתי ראש...וכמובן ...תאונה...וחתונה........והכל שיתן לי בראש כבר !

Evil Muffin15

New member
אךךך כמה שגם אני רוצה לראות את זה

ואיזה כיף לך אני הצלחתי להגיע ל"יציאה" בקושי מתנת יומולדת מאוחרת של חברות שלי ההורים שלי חושבים שזה מיותר להוציא כ"כ הרבה כסף על הופעות הרי יש דיסקים
הורים מעצבנים!!! במיוחד אמא ואבא ;)

האמת, שאני תמיד משלם חצי בשביל

נקודות באשראי, ובעצם כוס אמו, זה הבילוי היחידי בחיים שאני באמת נהנה

paris2

New member
ממרומי שנותי

אני מצהירה בזאת.....את הכסף שלכם תוציאו על מה שאתם רוצים ההורים שלי עד היום עושים לי פרצופים על כל דבר שאני עושה...(אני בת-25!)...

Evil Muffin15

New member
כן זה משאני עושה...

אבל הכסף נגמר ממש מהר :/ במיוחד שאת בת 15 ולא עובדת... לא אכלתי במשך שבועיים בבית הספר כדי לחסוך ל"אדם בתוך עצמו" אבל היה שווה כל רגע! :) אז אין מפגש פורום?

Evil Muffin15

New member
במופ"ת ברעננה

גנבו לי ממש שניות לפני שהצלחתי לקחת את הרשימה של השירים :/ אבל היה כיף הוא היה ממש נחמד וראה שאני מאוד מתרגשת לראות אותו אז הוא בסוף נתן לי נשיקה
והצתלם איתי אךךך איזה שלום :)

1מהרהרת

New member
רגע רגע רגע!

אני הייתי בהופעה של יציאה ומה זה חיכיתי לסוף ההופעה בשביל לדבר איתו והוא פשוט נכנס למאחורי הקלעים ולא יצא! איך אתם עושים את זה? רודפים אחריו לאוטו?!?!!

למעלה