שלום ילדים

רחלי1

New member
שלום ילדים../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

זהו. בעוד ארבעה ימים, 9 שעות ו-28 דקות זה קורה... (אבל מי סופר...?
) אשתדל לבקר כאן מדי פעם, אם כי ההכנות האחרונות וההתרגשות הכללית עלולים בהחלט לגרום לי למעופפות קשה...
מאחלת באותה ההזדמנות
ואושר גדול לשרון1 שמתחתנת ביום ראשון
, שבת מצויינת ורגועה לכולנו
שלכם, בנשימות קטועות וחלומות מופרעים...

רחלי , מאחלת לך שהימים שנשארו

לרווקות יעברו לך בכיף, תשתדלי לנוח למרות כל הכנות האחרונות, שיהיה לך המון מזל טוב והצלחה (ובגלל שהאייקונים פתאום לא עובדים אז תדעי שאני שולחת לך חיבוק גדול ונשיקה). רויטל

רחלי1

New member
תודה רבה, רויטל...

אשתדל לא לרדת מהפסים לגמרי... הזמן נוזל נורא מהר, ולמרות שרוב הדברים כבר מוכנים יש מין תחושה של חוסר שליטה על מה שקורה ויקרה... (ואל תשאלי, בחלום האחרון הגעתי לחתונה בנעלי אצבע וחינה גולמית על הראש)

הילית*

New member
וואו, זה ממש ממש קרוב

רחללללללללי, שיהיו לך 4 ימים נפלאים, שתתרגשי בלי לאבד את השפיות ושתהיה לך חתונה מדהימה בדיוק כמו שאת רוצה

רחלי1

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo23.gif תודה, הילית חמודה!!! ../images/Emo9.gif

תגידי, מה ההסתברות שקטסטרופות מהחלומות שלפני באמת יתגשמו..?

הילית*

New member
שום דבר מהקטסטרופות לא מתגשם

אני חלמתי חודש לפני החתונה שאף אחד לא רוקד בחתונה, חוץ ממני ומבת דודה שלי. ובחתונה שלנו הרחבה כל הזמן היתה מלאה וכשראיתי שבת דודה שלי (זאת שחלמתי עליה) לא רוקדת אז סיפרתי לה את החלום והיא לא עזבה מאותו רגע את רחבת הריקודים...

צוקה

New member
רחלי מתוקתי - מאחלת לך המון אושר,

כייף וחתונה מושלמת בדיוק כפי שאת מאחלת לעצמך. תשתדלי להנות מהרגעים האלה - את תראי שאח"כ תתגעגעי אליהם - תהני מההתרגשות הזו מהאדרנלין שזורם בגוף... מאחלת לך המון אושר
!!
צ´וקה

רחלי1

New member
צוקה-

תודה, אזכור את העצות הנבונות... ותשמעי, התמונות שהעלית, על אף שאינן מקצועיות, הצליחו להעביר מצויין את האופי החי והסוער שלך!!! נראיתם מאושרים וקפיציים כמו שצריך!!! כל הכבוד!

רחלי1

New member
צוקה-

תודה, אזכור את העצות הנבונות... ותשמעי, התמונות שהעלית, על אף שאינן מקצועיות, הצליחו להעביר מצויין את האופי החי והסוער שלך!!! נראיתם מאושרים וקפיציים כמו שצריך!!! כל הכבוד!

צוקה

New member
אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם!

ולגבי התמונות המון תודה - והתמונות המקוריות אפילו עוד יותר יפות - אני לא מפסיקה להסתכל עליהן ולא להאמין שזו אני - הטרוף שלי יוצא מהתמונות!
צ´וקה

רחלי1

New member
טירוף זה הדבר!!!../images/Emo11.gif ../images/Emo45.gif

אני קצת יותר מופנמת, אז בכדי לזכות בתמונות ספונטניות כנראה שאצטרף לשתות בבוקר הרבה
במקום קפה.... או לחילופין לבקש יפה מהצלם שיוריד לי איזה
5 קילו על הראש

צוקה

New member
אני מציעה לך ללכת עם חברה טובה או

חבר טוב שיעשו לכם מצב-רוח. אצלנו במהלך הצילומים - אגב נמל ת"א - היו חברתי המקסימה, שהיא כמו אחותי. וחבר טוב שלנו שגם היה הנהג שלנו. הם עשו לנו מצב-רוח כ"כ טוב לא הפסקנו לצחוק ולהשתגע ואני חושבת שבזכותם הגעתי פחות היסטרית לחתונה ובכלל לא התרגשתי, לתדהמתי ולתדהמת כולם!!!

הילולית

New member
רחלי - מקווה שהזמן פשוט "יעוף"

קחי את הסוף שבוע באיזי תתפנקי לך ותספרי את זמן הקצר כרווקה -

רחלללללללי!!!! מזל טוב עד לב השמיים

המון אושר ועושר, רוגע שלווה והנאה צרופה בחתונתך הממשמשת.... תנסי להרגע עד כמה שאפשר - ולא כל כך אפשר... דווקא יום החתונה עובר במין שלווה לא מוסברת, עד שאת מוצאת את עצמך מול המאפר/ת וקולטת, שהינה, זה הגיע... שיהיה הכי טוב בעולם. נשיקות, יעל

רחלי, אין סיכוי. שום קטסטרופה לא

תתגשם. עם הבחור הרגוע והנפלא שלצידך הכל יעבור בשקט ובנועם(אינשאללללה), על בטוח יהיה לך גם כיף וגם רגוע וכמו שהספקתי להכיר אותך גם מצחיק ונחמד. וחוץ מזה באופן כללי אמרתי לכם פעם שיום לפני החתונה הוא יום הרבה יותר קשה מבחינה רגשית מאשר ביום החתונה עצמו? איכשהו יד נעלמה דואגת לכן שתהיינה אפופות אושר ורוגע ביום עצמו. אוהבת אתי

רחלי1

New member
אמן, אמן, אמן!!! ../images/Emo9.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שההומור העצמי לא יעזוב אותי לרגע... בינתיים הבחור באמת רגוע, עד שהעניבה תחליט לחנוך את התקף החרדה הקלסטרופובי הראשון שלו...
לחיי היד הנעלמה, שתבוא ותעביר לי ליטוף מרגיע על הפרפרים בבטן. אה, כן, ושגם תעלם לה הבטן באותה הזדמנות...יותר מדיי
בשבוע אחד.... תודה וסו"ש רגוע ומוצלח!

רחלי1

New member
יעל, יפיופית, תודה רבה! ../images/Emo23.gif ../images/Emo26.gif

ומה שלומך בכלל? יש חדש בענייני הפרנסה??? מקווה שסטטיסטיקת "הרוגע שלפני" שאת מתארת תדבק גם בי...
ושוב תודה...!!!

למעלה