חן חן ותודה רבה!!!
ר רחלי1 New member 17/11/01 #21 חן חן ותודה רבה!!!../images/Emo45.gif../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif
א אתי@ New member 18/11/01 #22 רחלי, שיהיו יומיים מקסימים וקלים בלי לחצים ומתחים. מאחלת לך חתונה מדהימה שלך עם המון אהבה אתי@
ש שמופית New member 18/11/01 #23 שתהיה לך חתונה קסומה ../images/Emo28.gif שתהני מכל דקה ותנצרי אותה לעד ואל תשכחי לחזור אלינו עם סיפורים ותמונות
שתהיה לך חתונה קסומה ../images/Emo28.gif שתהני מכל דקה ותנצרי אותה לעד ואל תשכחי לחזור אלינו עם סיפורים ותמונות
ש *שיר New member 18/11/01 #24 רחללללי!! יוווווו!!! עוד יומיים!! רחלי, אני מקווה שיהיו לך יומיים נפלאים!! קחי את הכל באיזי (קל להגיד), בכיף ובהומור. לכי עם ההתרגשות והפרפרים שבבטן, כי זה מה שהכי-הכי כיף ואל תדאגי, שום דבר מהקטסטרופות והחלומות לא מתממש. באחריות!!
רחללללי!! יוווווו!!! עוד יומיים!! רחלי, אני מקווה שיהיו לך יומיים נפלאים!! קחי את הכל באיזי (קל להגיד), בכיף ובהומור. לכי עם ההתרגשות והפרפרים שבבטן, כי זה מה שהכי-הכי כיף ואל תדאגי, שום דבר מהקטסטרופות והחלומות לא מתממש. באחריות!!
ש שירי71 New member 18/11/01 #25 רחלי, וואו! כל כך מהר! אני זוכרת כמו אתמול איך שבאת והצגת את עצמך כאן... לא להאמין איך שהזמן טס, שיהיו לך הימים הללו רגועים לאללה ומחוייכים והכי חשוב אופטימיים כמו שאת, ממני אליך -
רחלי, וואו! כל כך מהר! אני זוכרת כמו אתמול איך שבאת והצגת את עצמך כאן... לא להאמין איך שהזמן טס, שיהיו לך הימים הללו רגועים לאללה ומחוייכים והכי חשוב אופטימיים כמו שאת, ממני אליך -