שלום יקיריי, זו ריטה.כמה התגעגתי

שלום יקיריי, זו ריטה.כמה התגעגתי../images/Emo70.gif

אני מהזה שמחה לחזור! אז קודם כל מהניש? עקבתי אחריכם מרחוק ונראה לי שהכל פחות או יותר בסדר איתכם. אצלנו גם בסדר ואני כותבת לכם "ברשותה" המלאה של הבתשלי. קיבלנו אתמול מכתב רשום ממשהב"ט שהם דוחים את התביעה שלנו. הסיבה היא בחוות הדעת שנתן פרופ´ פרס למשהב"ט. הדר´ הנכבד טוען שלילדה אין בכלל לופוס! הלוואי!! (סליחה מכל הזאבים והזאבות).הוא טוען שיש לה את תסמונת העייפות הכרונית ופיברומיאלגיה. רק בגלל שהרופא שמטפל בה כתב "תסמונת דמוית s.l.e" ושלא נמצאו נוגדנים לanti dna antibodes הוא קובע שזה לא לופוס. מאחר והוא לא ראה פריחה על הפנים(היא נעלמה מאז שהיא נמנעת מחשיפה לשמש),ובגלל שתופעת "רינו" גם כן נעלמה,(אז מה אם היא מופיעה אצלה רק כשקר) אין לה לדבריו לופוס. נשירת שיער עייפות קיצונית וירידה דרסטית במשקל לא נכללים אצלו בקריטריונים. זוכרים שכתבתי לכם על שלושה וחצי קריטריונים? אז בגלל האנטי דנא היא לא חולת לופוס. לא משנה העובדה שלא חייב להיות אנטידנא חיובי בקריטריון לאבחנת לופוס. מעניין למה העיפו אותה כל כך מהר מהצבא אם זה רק חשד ללופוס??? טוב. יש לנו חודש להגיש ערעור. אמורים להתקשר אלי 3 פרופ´ כדי לראות אם הם יתנו לי חוות דעת. מעניין מי מהם "יעיז" לצאת נגד פרופ´ פרס... טוב, זהו בינתיים! להת´ בערב!
ריטה.

champ

New member
היי ריטה!

אני שמח מאוד בשבילכם!!! ומאוד מקווה שיתברר בסוף שהכל תקין.... לא הייתי רוצה להיות במקומך כשהיא תגיד לך "אמרתי לך!"
עניין הצבא באמת מוזר, אבל הם ידועים כבר ככאלו שלא רוצים לעבוד קשה והרבה יותר קל לשחרר אותה וזהו מבחינתם...
מחכה לעידכונים... צ´מפ.

היי צ´מפ! ../images/Emo24.gif

לרופא שמטפל בבתשלי אין ספק שהיא חולה בלופוס. אומנם בצורה קלה אבל לופוס. אני בטוחה שגם היא מבינה שזה לופוס, אבל, נוח לה יותר להתכחש. אתה יודע מה? הלואי הלואי וכולנו נתבדה וזה לא לופוס! ולא תהיה לי שום בעיה עם ה"אמרתי לך"!! בזמנו, כשהתחלנו את הבירור, שאלתי את הרופא שלה אם יכול להיות שהיא סובלת מפיברומיאלגיה והוא אמר שלא! טוב, נראה מה הלאה. דרך אגב, הודתי לך על מה ששלחת לי? ואם לא אז,
ביי, ריטה

champ

New member
../images/Emo140.gif כן, קיבלתי את המסר...

ואגב, שמתי לב
שהמידע ששלחתי לך קיים כבר מזמן
בקישורי הפורום...
כך שבעצם כל הקרדיט
מגיע לגאיה! שעושה עבודה נפלאה פה בפורום!!!
ודואגת לכך שכל המידע הרוולנטי למחלה יימצא בקישורי הפורום... ביי צ´מפ.

ריטה הי!!!!!!../images/Emo140.gif

הי, זאת עדית, רק רציתי לצעוק לך
- דר´ כספי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! האם את בקשר אתו???? אני בטוחה שהוא ירצה לעזור. חוצמזה אני שמחה נורא שחזרת, ועוד יותר אשמח לשמוע שלבת שלך באת אין לופוס. הלוואי! בי בינתיםם, ותעדכני בבקשה..... עדית.

ל3

New member
הי ריטוש´

ווא, אין לך מושג עד כמה אני מאושרת למצוא אותך פה. התגעגתינ נורא ואני כל הזמן חושבת עלייך ועל ביתך. היא לא עושה לך בעיות שאת נכנסת לפורום? ריטוש´, אני באמת מקווה שאכן אין לה לופוס- אלה יהיו חדשות נפלאות . אוהבת מאוד, שירי

ritosh

New member
שיריייייייייייייייייייייי!../images/Emo24.gif|נ

מה נישמע מותק? מה זה החום הזה? גרשי אותו מהר! איך הלחץ דם? איך בכלל? מה זה התגעגתי........
ריטה

ritosh

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifעדית מהניש?../images/Emo24.gif

איך הבטן? אני מקווה שהיא גדלה! טפו טפו טפו... לצערי הרב פרופ´ כספי לא נותן יותר חוות דעת. חוץ מזה שהוא מנהל המחלקה באיכילוב שם הבת שלי מטופלת, ואני לא יודעת אם זה "אתי" שהוא יתערב, אבל, אני מחכה לדבר איתו ונראה מה הוא יגיד. אני חושבת שאין יותר שמחה ממני שחזרתי.
ובקשר לאבחנה, ה ל ו א י!!!!!!!!!!!!!!
ריטה

הי ריטה - ממש שמחה לראות אותך שוב

ריטה, יופי שאת כאן שוב ושהרוחות נרגעו, כך שאת יכולה להכנס מבלי להרגיז אף אחד. בענין חוות הדעת, אין לי כל ספק שאת צריכה לקבל אבחון נוסף של הבת שלך, עוד ללא כל קשר עם הערעור למשרד הבטחון. הערעור חשוב - הוא ישפיע מאוד על עתידה של הבת שלך, אבל כרגע, חשוב יותר לאבחן את הלופוס. קיבלת כאן הרבה שמות של רופאים, תבחרי אחד מהם, ותלכי אליו לצורך אבחון !!!!! ורק אחר כך, דברי איתו על הערעור. זו דעתי. והלוואי ויוכלו להגיד לך באופן חד משמעי שאין לבת שלך לופוס. אבל, חשוב שנדע, שאין דבר כזה, "כמעט לופוס", או שיש לופוס או שאין לופוס, זה כמו שאין להיות "קצת בהריון". אז בהצלחה והמשיכי להיות איתנו כאן. חיבוק גדול

כוכי שלום!../images/Emo140.gif

אני שמחה לראות אותך בפורום. ראיתי שהתאשפזת ואני שמחה שזה נגמר.אני מקווה שעכשיו את מרגישה יותר טוב! איך הדירה החדשה? מחר בבוקר אני אמורה לדבר עם רחל של פרופ´ שיינפלד. היום ניסיתי לקבוע תור אבל לא היה לה זמן. פרופ´ נפרסטק כתב לנו בפירוש שאין עכשיו מספיק סימנים לקבוע לופוס.הוא קרה לזה "לופוס לייק". זה היה בחודש מרץ. ביולי שוב היינו אצלו ואז הוא אמר שזה לופוס בצורה קלה. הלואי ונתבדה. המון תודה, ריטה.

נועה בת

New member
היי ריטה ../images/Emo24.gif

רק כדי לעודד - שיננפלד באמת אדיר !! לפני שראה ביכלל בדיקות , הסתכל עלי, ועל מרקם העור שלי בבטן ולמרות שאני רגילה לחלוטין ולללא שום סימן חיצוני של לופוס, שום עדות חיצונית למחלה , הוא אמר שבהחלט יש לופוס ! אחכ כמובן שהבדיקות הוכיחו זאת עוד רופא מעולה - אלוהים בשבילי כמו שיודעות פה חלק מהבנות , הוא פרופסור זהבי , מאיכילוב. לא מומחה ללופוס אלא פנימאי, אבל בעל דיאגנוזות שאינן שנויות במחלוקת ע"י שום רופא בארץ !!! ובהחלט כול רופא ששומע עליו חולק לו יראת כבוד !!!

קטיפה

New member
ריטהריטהריטהריטהריטהריטהההה

ריטו´ש געגעתיייייייי
מאודדד מה שלומך??? אני אכתוב אח"כ כי עכשיו חייבת לעוף צ´או שירלייייי מתה עליייך ריוטו´ששש
כמה איקוונים...

שירלי חומד, מה נשמע?../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif

איך את מרגישה? חזרת ללימודים? תודה על קבלת הפנים! אוהבת אותך, ריטה

קטיפה

New member
ריט´לה

הכל בסדר חזרתי ללמודים ביום רבעי שעבר אבל היה לי חום אז מיום חמישי עד ראשון הייתי בבית ויום שני חזרתי היה טוף מאוד התגעגתי אלייך

gaia20

New member
שמחה לראות הרבה אנשים!

קטיפה- צר לי שעלה לך שוב החום, אבל אני רואה שהוא כבר הספיק לרדת ושחזרת לילמוד!!
ריטה- שמחה לראות אותך כאן בשמך המקורי, ריטוש, בלי ריבים בבית ובלי ברוגז עם הבת שלך. מצד אחת מכעיס אותי המצב שלה כי זה נדמה כאילו מישהו, אולי זה שקיבל את ההחלטה לדחות את התביעה, מתנער מאחריות... אבל מצד שני, כל כך היתי רוצה לדעת שאין לופוס... סתם שיגעון זמני של הגוף שלה... אבל כוכי אכן צודקת, אין כמעט לופוס, אין חצי לופוס... או יש או אין......... כוכי, יקירתי...- אני רואה שאת נמצאת כאן אוף\און... אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב ושכוחותיך שבו אליך.... ועכשיו לקצת עידכונים לא משמחים- היום היתי אצל רופא עור אם מישהו זוכר לפני כמה זמן הבאתי צילום של הכתף שלי, היתה שם מעין אדמומיות שהתחילה מעקיצה של יתוש ובכן היום התברר לי מה שחששתי ממנו... לא יתושים ולא נעליים... מר לופוס החליט לעשות לי דווקא.... אגב, האדמומיות בכתף, מסתבר, כן התפשט לי ויצא לי אחד גם ברגל... נראה אותו דבר, מגרד אותו דבר... בכל מקרה, חשבתי שפגיעה בעור לא תהיה לי... טעיתי
אז קבלתי מרשם למשחה סטרואידית\אנטיבקטריאלית בשם COMAGIS... וזהו, נראה מה יהיה הלאה.... עדכונים בשבועות הקרובים.

champ

New member
../images/Emo10.gif עצוב לשמוע שהלופוס הוא האשם...

אני מקווה מאוד שזה יעבור מהר
.... ולמי שלא זוכר במה מדובר שילחץ כאן. תשמרי על עצמך ואל תזניחי את זה
צ´מפ.

gaia20

New member
כן, חששתי שזה מהלופוס

אבל לא לוקחים קשה... מטפלים בזה ומקווה שזה יעבור יותר מהר ממה שזה הגיע...........

למעלה