שלום יקיריי, זו ריטה.כמה התגעגתי

גאיה שלנו, ../images/Emo24.gif

היי. הייתי בטוחה שזו עקיצת חרק. חבל שזה "זה". נקווה שיעבור לך מהר! בבוקר אמרתי לבתשלי שאני חייבת להכנס לפורום. התירוץ היה שאלת שאלות..... נו, מה לעשות. גם אמהות לפעמים מבלפות... אבל אצלי זה לא ממש בלוף כי אני מקבלת מכם המון המון עזרה, נכון? מקווה שהדמומית תעצר ולא תתפשט. לילה טוב, ריטה.

1ט ל י

New member
ששלללללללללללללווווווווווווווםםםםםם

התגעגעתי..... איזה כייף לשמוע ממך ריטה. 1. הלוואי ואין לבת שלך לופוס. 2. גם אם אין לה לופוס, אפשר לתבוע אותם על תסמונת התשישות והפיברו´. 3. גם אם עדיין לא בטוחים שיש לה לופוס, עדיין היא יכולה לקבל נכות זמנית (לפי משהו שענת מהפורום פעם אמרה לי). יהיה טוב, הלוואי שיגידו לי שאין מצב שיש לי לופוס. אבל... כבר שמעתי מס´ חוות דעת ממס´ רופאים (ליתר דיוק שלושה) והם אמרו שכנראה יש לי. ב- 26.11 יש לי תור אצל פרופסור מטעם משרד הביטחון. אם היה לי כוח לקום, הייתי בודקת את שמו. הייתה לבת שלך וועדה בכלל, או שפשוט קיבלתם מכתב סתם ככה?

ritosh

New member
טלי היי!../images/Emo24.gif

גם אני התגעגתי. נורא נורא. הלואי ואין לה לופוס. אני לא יודעת כבר מה לחשוב. מה זה נכות זמנית? העיפו אותנו לגמרי ממשהב"ט. יש לנו רק דרך 1 וזה לערער בבית משפט. לפי מה שכוכי וגאיה כתבו אין כנראה! או שיש או שאין!.גם אנחנו מתנדנדים כמוך. תבדקי טוב מי הרופא שיש לך תור איליו. נראה לי שזה פרופ´ פרס. אם זה הוא או מישהו אחר, את חייבתלבגיע עם חוות דעת חד משמעית שזה לופוס!!!גם אצלנו כתוב בחוות הדעת של פרופ´ נפרסטק "כנראה מדובר ב s.l.e בצורה קלה". ופרופ´ פרס התייחס לכל מילה והדגשה!! את חייבת להגיע עם חוות דעת שכתובה במילים ברורות. בלי "כנראה" ו"אולי" !!!!! אחרי הבדיקה של פרופ´ פרס חשבתי שאנחנו נוזמן לוועדה רפואית.אבל כמו שאומרים "נא בעין"!(סליחה..).לא וועדה ולא בטיח. קבלנו מכתב רשום ממשהב"ט שהתביעה נדחתה, + חוות הדעת של פרס וזהו.יש כמובן אפשרות ערעור. זהוזה.איך את מרגישה? נשיקות,ריטה.

1ט ל י

New member
היי

לא רשום לי אם זה ד"ר או פרופ´. זה משהו כמו מיכאלי. בדקתי קודם, ועכשיו אני לא בבית. בכל מקרה, יש לי אנטי D.N.A, ואין מצב שישתנה משהו עד הבדיקה אצל הרופא. בלי שום קשר, אני צריכה להכיח קשר בין הלופוס לאסתמה. אני אישית מרגישה קשר. דבר ראשון, הם הגיעו ביחד, דבר שני, כשאני לא מרגישה טוב, יש לי יותר התקפים, ולהיפך. הידעתם שדיסקוס אחד קטן עולה בסביבות 250 ש"ח??? מישהו נפל על הראש? ואין את זה בקופ"ח, צריך לקנות פרטי!!! כל כך אין לי כוח לתבוע בנפרד...

ל3

New member
גאיוש´

קיוותי שזה לא יהיה מהלופוס אבל גם אם כן אני שמחה שלפחות עכשיו את יודעת ממה זה ושיש טיפול לזה . נראה לי שפעם השתמשתי במשחה הזו ( האם השפורפרת לבבנה עם פס ירוק?) אני מקווה שהיא תעשה את פעולתה ושזה ירגיע לך את המקום. איך המצב עכשיו? זה התפשט לעוד מקומות?

gaia20

New member
תודה לכן, בנות יקירות

בעוד שלושה שבועות יש תור נוסף מצפה לראות שיפור... שירי- אין לי שמץ של מושג איך נראת המשחה, רק אתמול קבלתי את המרשם ועוד לא הלכתי לקנות אותה, היום אני אקנה.

champ

New member
אם הבנתי נכון

אז COMAGIS היא רק אחד המרכיבים של המשחה... המשחה נקראת ביפונאזול/Bifonazole והיא משמשת לטיפול בפטריות עור. פרטים נוספים, כאן.... צ´מפ.

champ

New member
ואם זאת אכן המשחה...

היא נראית כך ----->>>>>> (הכתב הוא בסלובקית אז אל תנסו לקרוא...
)

champ

New member
ומצאתי עוד גירסה של המישחה...

כאן ---->>>>>> (הפעם מתוצרת אוטרליה...)

ritosh

New member
צ´מפ,אתה פשוט מ ד ה י ם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|!

champ

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo51.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

אני משתדל .....

ל3

New member
ואוו- מאיפה אתה מוצא

את כל האינפורמציה הזו? אני מתרשמת בהחלט!

champ

New member
צריך לדעת מה ואיפה לחפש... ../images/Emo8.gif

שמח לעזור!
צ´מפ.

gaia20

New member
הצלחת להרשים גם אותי ../images/Emo140.gif

אכן טעיתי, השם שנתתי הוא רק מרכיב בתרופה. אני רואה שצמפ כבר הרחיב עליה בלינקים ותמונות, אז לא נשאר לי להוסיף אלא רק- אתה גדול!!

נועה בת

New member
../images/Emo124.gif|רמקולהיי עידית רק לצעוק לך

דר כספי אדיר אבל לא זיהה לי לופוס בוודאות ... שנתיים לא היה להם שם אומץ להגיד לי מה יש בדיוק אחלה של רופא ושל בןאדם, אבל לופוס הם לא גילו לי ..... ופופסור שינפלד ,תל השומר, באבחנה קלה קבע לופוס ודאי . ויש לי עוד רשימת מומלצים

הי נועה../images/Emo39.gif

לגבי דר´ כספי אינני יודעת איך הוא בתור רופא אישי....אבל בתור רופא שיצג אותי מול משרד הבטחון הוא שיחק אותה!!! חוצמזה...את עדיין מוזמנת להתקשר - 025610719. את יכולה גם לשלוח לי את המספר שלך ואני אנסה גם! בי בינתיים, עדית.

ilush

New member
ריטה...

הי, טוב "לראות" אותך כאן- כיף שחזרת !!! אני שמחה שהדברים הסתדרו (גם אם לא לגמרי..) ואת יכולה להיות כאן מידי פעם. אני בעצמי לא כאן יותר מידי (פחות מידי זמן ויותר מידי עיסוקים...) אבל שמחה תמיד להציץ ולראות שההתרחשויות כאן מהירות ושדברים קורים כל הזמן. לגבי הבת שלך- מה אומר? הייתי בסיפור הזה... לא לגבי הצבא (שירתתי כמתנדבת) אך לגבי האבחנה. סיפרתי כבר בעבר ואספר שוב בקיצור שהסטטוס של "חשד ללופוס" שאיתו הייתי כמה שנים, הפך ל"לופוס אמיתי" עם הזמן, ללא אינדיקציות יותר מידי ברורות. בהתחלה הייתי בהיסטריה ורציתי שיחזירו לי את הסטטוס הקודם, כי בסה"כ שום דבר לא השתנה- לא בהרגשה וכמעט שלא במעבדה.. אבל בסה"כ הגעתי למסקנה שזה לא משנה. אני ממשיכה להזהר מהדברים ה"אסורים" וממשיכה לקחת פלקוניל, כי זה אמור למנוע התלקחויות ואין,כמעט, תופעות לוואי. וככה, צריך פשוט לחיות עם זה ולהמשיך להזהר ולשמור. גם לופוס קל הוא לופוס וצריך תמיד תמיד להיות במעקב. שיהיה בהצלחה עם הכל ושימשיך להיות רק טוב, חיבוקים, אילנית.

ritosh

New member
אילנה היי, ../images/Emo24.gif

תודה. גם אני שמחה לחזור. אני מקווה שהכל יסתדר. יש לנו כבר תור לעוד רופא, לעוד אבחנה והלואי שזה לא יהיה לופוס. הכל יסתדר בסופו של דבר. יופי שאת עסוקה, אני מקווה שבדברים טובים......... להת´, ריטה

למעלה