שלום יקרים

שלום יקרים

האמת היא שאני מתחיל להרגיש קצת כמו סנטה קלאוס שמגיע לבקר כשכולם כבר ישנים. רק שאין בידי מתנות לכל החוגגים כאן בתקופה האחרונה. הצעת יעול שלי-אולי כדאי לשנות את שם הפורום ל- נולדו בחודש מאי, כי לפי איך שזה ניראה, כל הפורום חוגג החודש. אריאל אני פותח בזאת שירשור ברכות ליום הולדתך. מזל טוב אתה אחד ומיוחד. מן הראוי שנקדיש לך יום שהוא רק שלך בפורום הזה. ואתם אנשים יקרים מקסימים כמו תמיד,מרגשים אותי בכל מילה שאתם כותבים תודה רבה לכולכם. אגב,פגשתי את ניקי היום,הוא מאוד התרגש מהברכות שלכם וכולו מלא הערכה כלפיכם. טוב להיכנס לפורום כל פעם מחדש ולהתרגש. אגב, אריאל, בהקשר לחידונים שלך, מותר לי לנחש איזה צבע יוסי אזולאי הכי אוהב? מחבק אתכם יוסי

orianush

New member
שלום יוסי!

מה קורה? ואני לא נולדתי במאי אז רצוי שלא נהפוך את השם של הפורום חח ומזל-טוב לאריאל המקסים שמנהל את הפורום בצורה הטובה שאפשר.. וזהו אז ביי ואני מחכה לדיסק ולקליפ שיצא בקרוב אוהבת, אוריאן.

moranush86

New member
הוא צודק יוסי אזולאי שלנו...

יוסי, נשיקות הרבה הרבה ושתדע שאנחנו נורא מעריכים את זה שאתה נכנס "כמו סנטה קלאוס". אנחנו אוהבים אותך!!! אריאל, מאמי , המון המון המון המון מזל טוב!!!!!!!! אתה המפקד המזמר הכי מאמי שיש!!!!!!!!! אתה עכשיו בצבא מין הסתם ומזמר וכולם שם כמו כולנו מזמרים לך - "היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת לאריאל!!!" חולים עליך ותודה רבה על הכל!!!!!

moranush86

New member
התבלבל יוסי אזולאי שלנו...

וגם אני... חבר'ה לאריאל יש יום הולדת ביום שבת בעזרת ה'..............

actress

New member
היי יוסי מותק מה המצב?

לא מכירה אותך אישית אבל דרך מכרים פגשתי את אשתך ואת ניקי ועוד ידיד לפני כמה חודשים בהופעה של סי היימן תצ'מע אחלה אחלה אחלה!! בכל מקרה אחלה פורום יש לך פה ואחלה אנשים בהצלחה בהמשך
ד"ש להילה

yo bo yo

New member
אריאל חוגג ב-28 למאי ומן הראוי שנחג

וג לו ביום המיוחד שלו. לפחות היו לך כוונות טובות יוסי וזה מה שחשוב. אתה לא צריך להעניק מתנות, אפילו לא וירטואליות, עצם זה שאתה נכנס וכותב כאן ומעדכן אותנו הוא מתנה בפני עצמה. אגב איזה צבע באמת אוהב יוסי אזולאי? אולי אתה יכול להוציא אותנו מאי- הנעימות שאריאל הכניס אותנו אליה?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אורלי?? אי נעימות??? חחח מצטער...לא התכוונתי.. ותודה אנשים...למרות שזה במוצ"ש... אבל תודה רבה בכל מקרה.. ולך יוסי - זו המתנה הכי יפה שאפשר לקבל! אני ממש מעריך את זה שנכנסת לפה כדי לכתוב לי!!!!!!!! תודה!!! אנחנו מחכים בקצור רוח לאתר, ולאלבום המדהיםםםםםםם שבדרך!!!

מלודי22

New member
יווווו אני לא מאמינה זה יוסיי

כפרה עליו. אני מתה עליו. אפשר בטח לשלוח ל ו מסר אישי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וואריאל אני שומרת את המזל טוב למוצ"ש...חחחחחחחחחחח!

moranush86

New member
למי יש יום הולדת היום?...

מזל טוב אריאל מאמי היום זה באמת היום שלך!!! המון ריות, אושר,הצלחה, עושר והכי חשוב - המון המון אהבה!!! אתה מקסים. תישאר ככה. אוהבים אותך!!

צנובר

New member
המון מזלטובים

היי אריאל, מזל טוב גם ממני, ה"סבא" של הפורום. שיהיה רק טוב, שתצליח, ומתי נשמע גם אותך שר? צנובר.

תודה אנשים מקסימים...!

וצנובר..אני שר בצבא כמעט כל יום, ומחכה בקוצר רוח להשתחרר... אז..."אל תפזר לי מלח על הפצעים" חחחח אבל אם תהיה היום ב"סטייג'" אולי אני אעלה לשיר (תלוי במצב, אני חולה..) אז...תודה לכם!

צנובר

New member
לא לא

בשום אופן אל תעלה לשיר אם אתה חולה (אפילו לא ביומולדת) כבר ראינו מה קורה כשעולים לשיר חולים... וזה שאנחנו כבר לא חיילים מפלה אותנו שלא נוכל לשמוע אותך?

מהממת 20

New member
מזל טוב....

שתהיה לך את היומולדת ה 21 הכי שמחה בעולם... 21 זה אומר שאתה קרוב לשחרור, ומי יודע אולי תבוע לשיר בבסיס שלי....

ettis5

New member
../images/Emo41.gifהמון המון מזל-טוב

שיהיה לך הרבה אושר שמחה, אהבה, כל הכבוד לך שאתה עוזר לקדם את יוסי, אתה עושה עבודה מבורכת- תמשיך כך.

i D a N 16

New member
אריאללל../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif

מזל טוב אחי
וואו,כבר 21,אתה גדוללל
את אריאל אני הכרתי דרך המסנג'ר,לשנינו יש מכנה משותף-יוסי
אני מוכן להעיד על כך שהוא אדם מקסים,נדיב,לבבי,מצחיק,אמיתי,חם וסופר מוכשר
אז אריאל,הדבר ראשון שאני אאחל לך זה שלא תשתנה לנו
ושבכל כשלון תמצא פיסת תקווה
שתדע רק בריאות ולא חולי
שכל חייך תספוג רק אושר,שמחה וחדוה
שהחיוך לא יירד מפנייך
שהאהבה,האמונה והערכים שלך יהיו נר לרגלייך,
והכי חשוב-אל תפסיק לשיר,אתה כשרון ענק ואני בטוח שיבוא יום ואני אנהל עלייך פורום
אז אריאל,המון המון המון המון מזל טוב

לאריאל../images/Emo70.gif

המון מזל טוב
הרבה הצלחה שגשוג בכל המטרות שלך בחיים
שיהיה לך רק אושר ועושר
ושוב רק תודה על פתיחת הקומונה ומקומונה לפורום

שמולגה

New member
אריאלוש מאמי!!!!!!

המון המון מזל טוב... הרבה בריאות אושר, עושר והצלחה בכל אשר תחפוץ נפשך.. תמשיך להיות מקסים כמו שאתה כי זה מה שבעצם מייחד אותך ובזכות זה אנחנו או לפחות אני אוהבים אותך המון המון!!!!!!!!!!!!! אתה זמר מדהים ואם זה התחום שלך וזה הכיוון שלך אז לך על זה "אם יש לך חלום אל תיתן לו ללכת, לך אחריו כל הדרך אם יש לך חלום אל תיתן לו ללכת, כל עוד אתה נושם, רוץ אחריו עד שייתגשם" בעזרת השם!!!!!!!!! באהבה ענקית!!!!!!!!!!!!!!! נטלי..

למעלה