שלום יקרים

yo bo yo

New member
אריאל האור של הפורום. מזל טוב לרגל

יום הולדתך ה-21
. אתה כבר ילד גדול עכשיו.
המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן הצלחה בכל תחום שאליו תפנה. שתהיה מאושר תמיד וחייך יהיו מתוקים כ-,
אתה אדם מקסים ומגיע לך כל הטוב שבעולם הזה.
שתהיה בריא תמיד(חשוב לא פחות) אז עד 121 כמו 21 ויותר אם תרצה.
עוד תראה שיום יגיע ומכל קצוות רקיע , כולם יבואו להריע לכבודך ואתה תהיה כוכב גדול בדיוק כמו אלה שבשמיים ואפילו יותר גדול ומנצנץ.
המון המון נשיקות אהבה
וחיבוקים חמים. שלך אורלי.

לאריאל!

מזל טוב עד 120
אושר ועושר
בריאות וכושר
תמשיך להיות בחור מקסים כמו שאתה
ומנהל עוד יותר מקסים
בזכותך יש את הפורום
ובזכותך אנחנו גם מתעדכנים בכל מה שקורה עם יוסי
אתה בחור חמוד ומצחיק ותמשיך להיות מי שאתה
אוהבים אותך כולםםםםםםםםםםםםםם
ולסיום:לך תזדיין סתם...הבטחתי לך ברכה אז היא תגיע בערב

../images/Emo77.gifאריאלי מזל טוב...!!!

לקחתי פסק זמן קטן מהחרישות למבחנים והתחברתי במיוחד רק כדי לאחל לך יום הולדת שמח והמון המון מזל טוב... וסליחה אם אני לא מדייקת בגיל אבל אתה בן 20 או 21? בכל אופן שיהיה לך יום מדהים!!! ותגשים את כל שאיפותייך בחיים ולפי הקצב הזה אני רואה שכמה כבר התגשמו.. אוהבת אילנית

ניר86

New member
המון מזל טוב../images/Emo65.gif

אריאל שיהיה לך המון מזל טוב ושתהיה לך אחלה יומולדת אני מאחל לך את כל מה שאתה מאחל לעצצך ועוד דבר אחד שיום אחד גם לך יהיה פורום מעריצים שתהיה זמר ושתצליח בכל מה שתעשה

וווווווווווווואואואואוו!!!

אנשים יקרים...תודה רבה באמת,ריגשתם אותי לגמרי, כל הפרגון הזה...ורק מההיכרות הוירטואלית בינינו...אין עליכם, זה פשוט כיף לקרוא את כל המחמאות והמזל טובים... תודה! :) ובהזדמנות הזו אני רוצה לומר שיש לי הרגשה שנעשה מפגש מעריצים..וככה נכיר אחד את השני גם במציאות...:) תודה רבה לכולכם!

i D a N 16

New member
נו,אריאל איך היה היום הולדת?

ספר לנו איך חגגת,מה עשית,איפה שרת

i D a N 16

New member
יוסי../images/Emo24.gif

כל הכבוד לך,ממש חבר פורום פעיל
איזה כיף להיכנס בין כל הלימודים הארורים האלה ולראות הודעות ממך. כולנו כאן מצפים לדיסק בכליון עיניים,וכובן לקליפ,אז שיהיה מון בהצלחה אוהבים

למעלה