שלום יש לי שאלה

פרודיה

New member
שלום יש לי שאלה

את הלהקה פינק פלויד יצא לי להכיר בקטנה אבל יש משהו שאני חייבת לשאול מה הוא אומר יש את הפרצוף הפתוח עם הפה הפעור ראיתי את זה במקרה באינטרנט רציתי לדעת עם יש לזה משמעות כל שהיא כל מידע שידוע לכם על הפרצוף הזה יעזור לי מאוד...........??? תודה :)

זה איור של אחד החייזרים

שחתף את סיד בארט (ראי בטאגליינס). אני מקווה שזה יעזור לך.

weird dust

New member
לקישור ניכנסתי את הקשר לא מצאתי

אני לא ממש מצליח להבין את הקשר בין השאלה לבין התשובה בקטע ההוא, חוץ מיכולת הציניות של הפורום.

ווירדוש

עוד מעט פורים. הגיע העת לאוורר קצת את חוש ההומור הידוע שלנו, לקראת החגיגות.

weird dust

New member
החוש שלי אוורר אתמול בטיול לירושלים

המורה שלי מאוד אוהב מיקרופונים ככה שהוא דאג לשגע אותנו במשל כל הנסיעה מהצפון לירושלים. ומי ששאל שאל יפה וציפה (לדעתי) לקבל תשובה רצינית ולא יפה לצחוק על קטע שאין בו שום קטע של הומור. נחמד מאוד להצחיק אבל זה אחרי שעונים על התשובה. אני אישית לא אוהב לענות על שאלות בפורמים, רוב הזמן לא עונים לי בפורמים שהם קהילות רציניות יותר ולא פורום של עובר ושב ואם כבר מגיע מישהו חדש מומלץ פשוט לענות לו יפה, ואז אפשר לצחוק על חשבונו כי חבל לפתוח שרשור חדש וההומור כבר לא יזיק.

יש משהו בדבריך

אבל לא יכולתי להתאפק. באשר לשאלה המקורית עצמה: אני לא בטוחה למה כוונת המשורר בכלל. לו היתה השואלת נותנת את התמונה - או לינק אליה - היה מקום לדיון.

weird dust

New member
כמה שרשורים למטה הוספתי קישורים

לפי השאלה לדעתי זה התמונהנ שיש על עטיפת החומה והפוסטר. פה פעול שיוצא מהחומה בזמן הסרט. ובאמת לא מבינים תמיד אבל נחמד לשאול את המשורר למה הוא התכוון. (אני כבר לא בטוח שהיא תחזור האמת אבל תמיד נחמד שגם השאר ידעו).

weird dust

New member
לאיפה נעלמת?

באמת יצא לי לחשוב לאחרונה על העלומות של חברי פורום וותיקים.

נימרודל

New member
חחחח :) תודה ציף ותודה סהר

המ.... לקחתי לי קצת הפסקה. הייתי צריכה קצת מרחב, קצת אוויר לנשימה... (נו על מי אני עובדת? שוטטתי לי בפורום מטאליקה) ועכשיו חזרתי לפורום שאני בו הכי הרבה זמן :) אני חשה עצמי דינוזאור.

aviah

New member
זה ויז'ואל מאוד מפורסם באמת

מתוך הסרט The Wall. ואגב, סיד בארט חטף חייזרים ולא נחטף על ידם.

aviah

New member
לא צריך לקחת הכל ברצינות

זה סתם take על מה שנאמר.

למעלה