שלום יש לי שאלה

Shakty

New member
אם כבר אז הוא חתף ולא חטף

אבל לדעתי הוא בכלל קמץ.

weird dust

New member
גם לפינק פלויד יש תמונה עם פה פעור

בחומה - העטיפה של הסרט (או בפוסטר שמקבלים עם הסרט) רואים ראש גדול יוצא מהחומה ופוער פה. גם לדעתי זה יותר רוג'קר ווטרס אבל עדיין זה החומה של פינק פלויד. ולדעתי כן יש בזה משהו אבל לצערי אף אחד לא לקח את זה ברצינות

Blackpanter1י

New member
אם כבר מדברים על החומה

אז הכוונה בדיסק, שזה לא טוב שאנשים מצמיחים חומה או כן טוב? כי לפי המשפט מהשיר Another brick in the wall: All in all it's just another brick in the wall למה הכוונה, מצד אחד הדיסק עצמו מדבר על חומות שיש בין אנשים וכו', נכון? אז למה רשום שכל הדברים שמדברים עליהם בדיסק, זה עוד שבר בחומה לא הבנתי תעשו לי סדר בראש.

One Echoe

New member
אני רואה את זה ככה...

קודם כל, זה גרוע שאדם מפתח חומה מהחברה ומתנתק!! מה שווטארס מנסה להגיד זה שבעצם הכל זה עוד לבנה מהחומה!... עוד חלק מההתנהקות שנוצרת לבנאדם כתוצאה מהחברה ומהלחץ שעובר עליו...

One Echoe

New member
מההתנתקות*

ואגב, brick זה לבנה, לא שבר. (כמו שאמרו מתחתיי)

wish i was here

New member
brick זה לא שבר...

בטח התבלבלת עם brake....brick אומר לבנה...והשיר עצמו מדבר על מערכת החינוך הבריטית...ועל איך שכולם זההים בבתי ספר שם וכאלה...היה פה שרשור מעניין לגבי השיר הזה

Blackpanter1י

New member
איזה ../images/Emo163.gif אני שנים חשבתי שזה brak

רק עכשיו האלבום מסתדר לי טוב יותר מבחינת ההבנה של הדיסק.

Shakty

New member
לדעתי החומה היא מנגוני ההגנה

שכל בן אדם בונה לעצמו במשך החיים - כל אירוע טרואמטי בחיים של פינק הוסיפו עוד לבנה ועוד לבנה עד שהוא מצא את עצמו לבד בתוך החומה שלו. אולי הדבר הכי חד משמעי בסרט מתרחש בשיר OUTSIDE THE WALL שבו רואים ילדים קטנים אוספים לבנים לחומה שלהם. כלומר החומה היא לא משהו פרטי של פינקי אלא כל בן אדם בחברה המודרנית בונה לעצמו חומות על מנת להגן על עצמו.

נימרודל

New member
לפי דעתי...

הציור מצביע על הנסיון (די נואש) של האדם לפרוץ את החומה. אבל זה בלתי אפשרי, כי היא מושכות אותו אליה בחזרה, הופכת אותו לחלק ממנה, הוא הופך אותה לחלק ממנו. זהו. לא משנה כמה כאב וסבל הוא יאגור בפנים, הוא ישאר חלק ממנה והיא ממנו.

למעלה