שלום^^ יש לי שאלה.

שלום^^ יש לי שאלה.

בתמונה הזו
אלו בילי ג'ו ואל, נכון? כי אני מזילה ריר כבר כמה ימים על התמונה הזו... קצת מטריד.
הממ תודה מראש

healing drug

New member
לא נמאס לכם?

כל היום לראות תמונות של בילי ג'ו מתנשק עם בנים- לפי דעתי הבנו תקטע כל שאלה שניה פה זה יווו בילי מתנשק עם בנים! (וואו????) אני מזכירה לכם שזה לא נראה לי פה מעניין כ"כ הרבה אנשים... דיי אם כבר מה עם טרה ומייק יש עוד צדדים ללהקה הוא לא יחיד... ועכשיו תגידו מה עם החוליה החלשה? מה נסגר איתה בסוף? ממשיכים עם הישנה או שעושים לפי הדיסקים?

היי! זו לא אשמתי שנכנסתי לאחרונה

חזק לקטע של שונן איי!!!! ואין רע בבילי ג'ו שמנשק בנים!!!!!!! זה שווה!

healing drug

New member
לא אמרתי שלא...

ולא התיחסתי אליך אישית...:/ ואם את חדשה או משו (ברוכה הבאה
) פשוט כל הפורום הזה הולך להתפוצץ מתמונות של בילי ג'ו (זה מעיק) מתנשק עם בנים! וגם לא אמרתי שזה לא שווה...אבל כמה אפשר... טוב אז סליחה אם נפגעת או משו זה לא אישי...

חח נו זה פסדר../images/Emo9.gif

ממ בילי ג'ו זו דיי דמות בולטת. אבל הוא באמת שווה.
בעיקר שהלשון של טרה בתוך הפה שלו!|ריר||גומרת|

../images/Emo45.gif?!../images/Emo163.gif

אבל לא שמים תמונות של בילי מתנשק עם בנים.. שמים תמונות של בילי מתנשק עם חבריו ללהקה.
זה יותר מיוחד.

whatascene

New member
אוי בילי וטרה

אני רואה את זה.. סוף קונצרט, חושך... טרה קופץ מהתופים, מסדר אותם בערמה יפה ומבעיר אותם.. אש!! ניצוצות!!! ואז..הוא פותח בריצה קלה לעבר בילי.. "או בילי!!" "אווו פרנקי!!!!" ואז, לאור האש הלוהטת, הם מתנשקים ומורחים אחד לשני את האייליינר.. או, איזה יופי.. RAWR! *סליחה מראש, הייתי חייבת* חחח

../images/Emo6.gif../images/Emo163.gif

*רוצה* חעחעחע, נהנתי לקרוא את זה בקול דרמטי.
בינתיים צריך להסתפק באנימציה שלהם מתנשקים מלפני שנים. -__- אבל עדיין.P-: ... "הו פרנקי!!" XDDD

whatascene

New member
בהחלט לוהט

אני חושדת שיש לי את ההופעה הזאת.. אבל אולי זה ג'ון? ממ..

:|אני סתם עילגת..

המממ טוב לא, אמטיוי עילגים!:-{ היה כתוב שהמתופף עונה לשם אל! דאמיט!
הוא כזה ג'ינג'י שווה!!!
אז רגערגערגע!! אלו טרה ובילי כע?

whatascene

New member
באנימציה ששמת שלו מתנשק בTRL?

זה לא טרה. באנימציה הישנה שחמסה (חיחי) שמה זה אולי טרה.. למרות שיותר נראה לי שזה ג'ון, אבל אני לא בטוחה..

למעלה