שלום^^ יש לי שאלה.

Sum41xGiRL

New member
Riot! Riot! Riot!

when the Best of the Clash will be finish i will start to listeni to Casualties - for the punx Riot!

סתם שאלה לא קשורה..

איך את יודעת מה זה שונן איי? =O לפי מה שידוע לי, זה המילה קיימת רק ביפן. לא להרוג אותי אם לא ^^;;

BlueBeIl

New member
זה שם של ז'אנר במנגה ואנימה

אז הרבה אנשים יודעים מה זה....

whatascene

New member
איזה ז'אנר זה בדיוק?

אני מניחה שאני פשוט רואה אנימות בלי לברר מה זה קודם.. חח

BlueBeIl

New member
אמממ

שיט שכחתי יש לי איזה חברה שמכורה לאנימה והיא כל הזמן טוחנת לי למוח את כל המושגים האלה.. יאוי, שונאן איי, לאב היינה.... זה קשור לאהבה בין בנים (שנראים מאוד כמו בנות) אני חושבת.

whatascene

New member
או יכול להיות..

אני לא ממש עוקבת אחרי הסגנונות.. אבל הם מאוד.. *יצירתיים* שם באנימות שלהם.. חח

אמממ האמת...

שאלה טובה. אני באמת מוצאת את עצמי מדברת במושגים יפניים עם חברות ולא יודעת למה...
אבל הממ.. בעיקרון השפעה מחברות.

sk8er girl 26

New member
לא הם ככה, בילי דו לפי מה שידוע לי

הנה תלמדי ממני אני בשבוע השמדתי את הומופוביות שלי. ואיך את גרין דיי גירל נאמבר 1 אם את הומופובית?

לדעתי זה רק בצחוק.../images/Emo163.gif

גם אם בילי ביי, הנשיקות הן בצחוק. (עם המעריצים לפחות) הרי בילי לא לוקח את זה ברצינות. הוא מתנשק איתם בשביל הקטע, לא בגלל שהם עושים לו את זה.

whatascene

New member
בדיוק.

זה נהייה גימיק.. המעריצים מתים על זה, וזה עושה להם רעש (בדיוק כמו שפה זה נהיה סנצסציה). הוא אמר פעם שהוא ביי, ואני מניחה שאם הוא היה הומו מוחלט הוא לא היה נשוי לאישה ואומר כמה שהוא רוצה לחזור הבייתה ולהיות איתה.. נו, אתם יודעים =) חח כך או כך, אי אפשר לדעת מה עובר לפסיכי הזה בראש..שיעשה מה שעושה לו טוב (ואם זה מביא קצת פרסום בדרך, למה לא?) ובינתיים אנחנו יכולים לנצל את זה גם בתור מסע השמדת הומופוביות.. join the fight! one down, just a few more billions to go!

ממ עוד בקשה...

תוכלו לשים לי עוד תמונות של בילי ג'ו מצרפת בנים? וסלחו לי, אני באמת נכנסתי חזק לקטע של השונן איי

למעלה