שלום כולם! 5X18

אביטל186

New member
שלום כולם! 5X18

אז מה הענינים?
עסוקים לנקיונות פסח? אני כן...
לכן לא צפיתי בפרק עדיין.... מי כן? שתפו אותנו במה שאתם חושבים!
יום מקסים לכם!

Jason2

New member
5X18

מצד אחד צעד אמיץ של התסריטאים והפקת הסדרה להראות שגם זוגות חד מיניים יכולים לקבל סוף שמח ועולם האגדות מקבל את זה. אבל מצד שני הם לא העזו לגעת בנסיכות דיסני ולהסתכן בהחרמת מרצ'נדייז. אז קיבלנו רומן, יפה כשלעצמו, בין שתי דמויות שלא ממש מככבות בעולם הצעצועים של דיסני. זה עוד יותר חורק בזה שהם הוציאו את מולאן מהארון אבל לא עשו את הצעד הנוסף.
&nbsp
מעבר לזה רובי מקסימה ומייגן הורי מדהימה חבל שזו רק הופעת אורח.
&nbsp

igloo2

New member
מעניין.. לא חשבתי על זה

היה מאוד מתבקש שדווקא למולאן יהיה רומן נשי.

אביטל186

New member
רובי מדהימה ויפיפיה כמו תמיד.

אני לא אהבתי את הצמד הרגיש לי מאוד לא אמיתי.. וקצת מוכרח.. היה מהיר מידי

518

המחווה הרומנטית של היידיס לזלינה הייתה אחת מהסצנות הכי מבריקות בסדרה!

המסתי את דודה של דורות'י.
מה אתה מרוויח מזה?
כלום יקירתי, רק את האושר שלך

הוו
הכל היה בשבילי?
רואה? אני לא אנוכי
לחיים!

igloo2

New member

אהבתי את הצבעים ברוח הדמויות... האדס כחול זלינה ירוקה.

Y. Welis

New member
להיטיב עם הלהט"ב

&nbsp
למרות שהרמזים היו בעבר בעונה 3 ביחסי מולאן עם הנסיכה הבלונדה, הרי שעד לפרק הזה לא העיזו בדיסני ללכת עד הסוף (ובטח בסידרה לקהל צעיר).
&nbsp
אבל השנתיים האחרונות היו פורצות דרך בטלוויזיה האמריקנית המיינסטרימית (= הרשתות הציבוריות), שמראות לראשונה נשיקות להט"ביות (למשל בפרק האחרון של 'בליינדספוט' - 2 זוגות חד-מיניים), כך שגם מקומה של הסידרה הזו לא נפקד...
&nbsp
אם כי זה נראה סוג של אופנה ולא משהו ששייך לסיפור. לא היו רמזים לפני כן אצל השתיים (כיפה/וולפי מזכירה 'בויפרנד' שהיא חיסלה בטעות בעבר) ויש כאן אילוץ לא נחוץ. גם זה יעבור.
&nbsp
בינתיים - כל הכבוד לדיסני.
&nbsp
שאר הפרק - פחות מיוחד. קצת יותר זמן מסך לדיוויד ושילגי (הוזכר כאן שהוק קיבל את הרוב בעונה הקודמת - כנראה שמו לב וצימצמו במחצית הזו של עונה 5).

Y. Welis

New member
ואגב משהו מעניין של מרטי נוקסון - אחת הכותבות בסידרה

וכותבת קבועה ב'באפי' ו'אנג'ל' ועוד - לפני שנה היא יצרה סידרה משלה, 'מדריך החברות לגירושים' - http://www.imdb.com/title/tt2817246/ (עם הבחור השחור הגבוה מ'אנג'ל', ועוד כמה שחקניות משובחות, כולל ג'נין גראפולו שנעלמה מהקולנוע בשנים האחרונות).

אפשר לבדוק. אמנם אין שם פנטסיה, אבל יש הרבה פנטזיות...

Jason2

New member
להרבה גאים וגאות

היה עבר עם בני ובנות זוג לפני שגילו את עצמם.

Y. Welis

New member
אבל אז הם Bi... ומי ערב שלא יחזרו?

זה לא רלוונטי לנושא הפרק, אלא לנקודה שלא היו רמזים לפני כן.
&nbsp
ב'באפי' למשל זה נעשה הרבה יותר טוב - כאשר בפרק 'דופלגאנגר' הופיעה ווילו רעה, שהיתה די GAY, כמו שווילו הטובה ציינה - ורימזה על העתיד.

אולי לא היו רמזים לנטיה

אבל היו רמזים לבדידות של רובי בעונה 1. היא תמיד חיפשה את עצמה, רצתה לעזוב, להתרחק, לגלות מה מחכה לה בעולם.

Jason2

New member
ממתי יש ערבות באהבה?

ברור שלא היו רמזים היא אמרה בפרק שהיא לא הרגישה ככה אף פעם. יש מקרים שזה פוגע בהפתעה ודבר שהיה רדום (אבל נמצא שם) פתאום מתעורר.

Y. Welis

New member
גם מי שניסה פעם אחת וחזר, יחשב לגיי?

כמה פעמים צריך עד שמישהו ייחשב?
&nbsp
= בגלל בעיות ההגדרה האלה, לא הייתי ממהר לתייג אותם.

Y. Welis

New member
מובן שזה STATEMENT ולא דבר אמיתי... ולכן אין צורך לחפש שם

משמעויות - זה זועק מתקינות פוליטית.

למעלה