שלום כולם! 5X18

Jason2

New member
זה בד"כ קורה בגיל צעיר

אבל יש המון גייז עם עבר סטרייטי רובם ככולם לא חוזרים להיות סטרייטים.
ואני לא מדבר על התנסות אלא על אהבה.

igloo2

New member
בדרך האבנים הצבעוניות

הפתיעה אותי ההופעה של דורותי הפרק,חשבתי שהיא הגיחה לביקור קצר לפני כמה פרקים וזהו.
אם כבר החליטו להרחיב את הדמות,חבל שלא השקיעו בשחקנית יותר מתאימה (אני רגיל מהאנימה של 1986 שדורותי היא ילדה ג'ינג'ית חביבה ונוחה לבריות
). דורותי בסדרה כל הזמן כועסת
רובי היתה צריכה לקרוא לה "רטנוני" ולא קנזס

שוב טוטו הופיע!!! העם דורש עוד טוטו!! הוא כזה חמוד

לדורותי בכלל לא היה אכפת ממנו
כשהם פגשו את רובי ומולאן, הוא התחיל לרוץ ובמקום לרדוף אחריו היא נשארה שם להתווכח עם רובי מה היא יודעת מהחיים שלה
רוצי אחריו כבר!! בארץ עוץ אין קורא שבבים.

העם גם התגעגע לקרואלה המלכה. מתי יש איחוד בינה לבין זלינה? שתיהן היו צריכות להיות ה-Queens of darkness של העונה הקודמת (במקום מליפיסנט הבוכייה ואורסולה חמוצת הפנים שסולקה אחרי פרק וחצי)
אני אוהב את הקטע הזה שקרואלה דלוקה על צ'ארמינג

תזכירו לי למה בסוף הנרי לא מחזיר את קרואלה לחיים? כי השוליה של מרלין ראה אותו ואמר לו לעשות את זה, נכון?
אז למה הוא לא מחזיר אנשים אחרים? כמו צ'ארמינג למשל...למה היו צריכים לחכות לנעלי הקסם?

כשחושבים על זה,רובי היא בחורה שהופכת לזאבה...רק אל תגידו לי שהיא קוראת לה טחב

זלינה הפרק נראיתה מדהים מתמיד

כשדורותי חזרה לקנזס וסיפרה על ארץ עוץ רצו לשלוח אותה למוסד סגור- רפרנס לאליסה ב"היה היה פעם בארץ הפלאות"?
אגב,אין איזה דיבור על "היה היה פעם בארץ עוץ"?
זו אשכרה האגדה ששולבה בסדרה שיש לה הכי הרבה פוטנציאל

הסצינות של רובי ודורותי היו חמודות ברמות!! כאלה תמימות
דורותי נוגעת לרובי בטעות ביד- היא מסתכלת עליה בדרמטיות במבט של "אומיגאדדד
"
אפילו בצ'יקיטיטאס היה יותר מתח מיני בין הדמויות

דורותי לא פחדה לרכב על רובי הזאבה? רק 5 דקות לפני כן היא סיפרה לה שהיא טרפה פעם את חבר שלה כשהיא היתה בצורת הזאב...
נראה לי turn off קטן

הסצינה האחרונה של הנשיקה שלהן פיצתה על הסצינות החמדמדות שהיו לפני כן- והלכה עד הסוף להפתעתי... אני משפפ אותן על אף שדורותי מעצבנת אותי

איך זה ששוב מולאן נשארה מחוץ לעניינים?
עוד מעונה 3 היא דלוקה על אורורה... רק בחצי הראשון של העונה הזו היא דיברה על זה שנשבר לה הלב.
מה דעתכם, אם כבר המפיקים זרמו עם הקטע הלהט"בי יש סיכוי סוף סוף לסוואן קווין?

אז שלחו את סנואו לסטוריברוק. ג'יניפר היתה צריכה הפסקה מהסדרה כדי לדובב בזוטופיה?

חבל,דווקא הפרק הזה חיבבתי אותה קצת, בעיקר בדיאלוג עם רובי. תפור עליה האמא המבינה שאומרת לבת שלה "אני יודעת שיש לך לבטים...את יכולה לספר לי הכל
"
הייתי מעדיף שכן ישלחו את צ'ארמינג לשם. הוא מיותר מאוד

הליהוק לדודה אם היה מאוד מוצלח. היה עצוב שהרגו אותה

אם מישהו יעיז להניח את ידו גם על טוטו אוי ואבוי לו!!!

הקטע עם המצבה היה ממש מוזר. למה הוק לא רשם למשל את זלינה במקום סנואו? שירשום אותה, את רמפל ובל וסוף סוף הם יכולים לצאת ולהמשיך בחייהם

הסצינה של זלינה והאדס היתה ממש קריפית... ראו שאפילו זלינה התחלחלה ממה שהאדס אמר לה, שהוא רצח רק בשבילה.
אני מזהה התחלה של מהפך אצל זלינה?

אם אני הייתי כותב את הסדרה,הייתי עושה שנשיקה מטוטו מעירה את דורותי.
אהבה של כלב זו האהבה הכי טהורה שיש,למה היא לא נחשבת?

בל מצטרפת לאורורה, סנואו, הנרי ודורותי ועכשיו היא מטילה על עצמה קללת שינה. והיא רוצה שאבא שלה יעיר אותה - מה הוא קשור??
לפחות היא סוף סוף עושה משהו בניגוד לרצונו של רמפל

Jason2

New member

הנרי לא יכול להחזיר לחיים את צ'ארמינג כי הוא לא מת וגם לא בלימבו ובכלל אחד מחוקי הקסם הוא שאי אפשר להחזיר מתים לחיים.
&nbsp
גניפר היתה צריכה הפסקה כי היא בהריון שני.
&nbsp
ובגלל הכישלון של אליס הם ירדו מהרעיון לעשות עוד עונות (במקור הם השתעשעו ברעיון שכל עונה תהיה אגדה אחרת).
&nbsp
ונשיקה של טוטו? מה אנחנו בערוץ הופ קטנטנים?

igloo2

New member
הופ קטנטנים

תיארתי לעצמי שזה משהו בסגנון הריון... יפה, שיהיה במזל טוב
לא מבזבזים זמן.
מעניין אם זה אומר שגם בסדרה יהיה עוד בייבי ניל

&nbsp
חבל שאליסה לא הצליחה,אני דווקא מאוד אהבתי. הסיפור של ג'אפר והג'ינים היה מצוין
כמובן שהיו גם דברים מוצלחים פחות כמו המלכה האדומה עם הדאק פייס התמידי

אתה ממש אוהב את טוטו, אה?

הוק היה צריך לכתוב "זלינה", אין לה מצבה אחרת... אבל ההסבר עדיין מספיק טוב, עם הקסם בקרס ובלי להפר את הכללים. תמיד אפשר להגיד שהוק ודיוויד פשוט טיפשים.

דורות'י אכן חמוצה וקשוחה
כנראה הנהגת המנצ'קינים הפכה את הילדה החביבה לאישה מצוברחת.

התכנית של בל מבריקה - היא גם מגבילה את היידיס וגם לא מסתמכת על עוץ לי. כשהיא תתעורר יהיו לה סיוטים על האולם ההוא
אבל הסיוט לא יימשך הרבה דקות, יהיה לה תינוק שיעיר אותה כל הזמן

לך תבין את דורות'י, אולי סכנת היטרפות דווקא מדליקה אותה...

igloo2

New member
כן, די חפרתי עליו

אולי כי זה פשוט מרענן לראות בסדרה בעל חיים כדמות (סוון בעונה הקודמת לא נחשב)
&nbsp
הייתי מצפה שבל תגיד לרמפל שעכשיו היא לא בטוחה שהיא אוהבת אותו ולכן נשיקה ממנו לא תעיר אותה,אבל רק אחרי שהוא יגבור על האדס בדרך הטוב, הוא כן יוכל להעיר אותה.
או משהו בסגנון

הלדיל

New member
עד עצם היום הזה וכיפה ורודה

הסצנה הפותחת בין רובי לדורות'י היא סצנת קשר קלאסית - קודם רבים ואז נעשים החברים הטובים ביותר (אצל בנים לפחות.) לא ממש מפתיע שדודה אם תומכת בה - היא בטח חשבה שדורותי סובלת בדומה לה מדכאון קליני שגרם לה להזות (עד כאן "הדבק והעתק" שנעשה בחוסר מחשבה תחילה. אם הדוד הנרי לא שלח את אשתו לבית משוגעים, הוא לא ישלח את אחייניתו.)
ההערה של זלינה לגבי רובי כ-"חברתה של רג'ינה" הייתה הזויה. רובי היא חברתה הטובה ביותר של שלגייה ולא של אמה. אין שום סיבה שהיא שלרג'ינה יהיה אכפת מרובי אלא במסגרת הרצון הכללי להפוך את זלינה להעתק של עצמה.
הפעם הפרק היה יותר רלבנטי לעלילה מהפרק עם מרידה וענה על כמה שאלות. הפרק באמת גורם לך להבין שהסיבה שזלינה מרושעת היא משום שהיא פשוט לא מאושרת... ועדיין ליצור קופים מעופפים חדשים? זלינה, לא יפה...
לגבי קללת השינה, רק לי עברה המחשבה שעכשיו שהם בשאול פתוחה בפניהם אפשרות נוספת: לרדת למקום בו שמורות הנשמות ולהוציא אותן משם פיסית. בל בטח נואשת אם היא בוחרת בקללת שינה כמפלט. המקום שהוצג בעונה השנייה לא היה בדיוק מקום נחמד. לפחות עוץ לי גוץ לי יכול לשמור איתה על קשר בעזרת הנרי. מכל מקום, האם העובדה שבל מבקשת מעוץ לי גוץ לי לבקש מאביה אומרת שהיא הפסיקה לאהוב אותו או שהיא פשוט לא מאמינה שהוא אוהב אותה?
בהערת שוליים, הברדס השחור נראה מעט מוזר על אמה.

אני חושב שזלינה כינתה את רובי

"חברה שלהם", של החבורה.
&nbsp
בל אמורה להיות נואשת, יש חוזה על התינוק שלה והיא פתאום הבינה שהזמן לא לצדה.
&nbsp
עוץ לי לא הגיוני. הוא לא רוצה קללת שינה לבל, אבל כן מוכן לסכן את העתיד שלהם. הוא לא יודע מתי לסגת ויותר מדי בטוח בעצמו שהוא יוכל לעצור אל.

הלדיל

New member
לא. הבסת האדס זו מגלומניה של שלגיה.

המטרה של עוץ לי גוץ לי היא לשחרר את בנו השני - התחליף לבלפייר - מהחוזה. כאחד שניסח חוזים שטניים רבים במהלך הקריירה שלו, הוא בטח האדם המתאים לכך.
בפרק שראיתי זלינה התייחסה לרובי במפורש כחברה של רג'ינה. אני מניח שצריך לראות את זה כמטפורה לחבורה.

כאחד שניסח חוזים רבים הוא אמור לדעת שלא פשוט לצאת מהם.

שלגיה לא מנסה להיאבק חזיתית מול אל השאול, היא רוצה (ומצליחה) להציל אנשים. המטרה הראשית שלה היא לא להחליש את היידיס. באמת אכפת לה מהנשמות האבודות ששם.
&nbsp
עוץ לי משוכנע שהוא יגרום להיידיס לקרוע את החוזה. אין לו תכנית כרגע, הוא לא מצא פרצה, הוא לא נתן סיבה אחת טובה לסמוך עליו. אני חושב שאם לא הכוחות שלו הוא לא היה מרגיש כ"כ בטוח בעצמו.
&nbsp

למעלה