שלום כולם

ואם כבר מדברים על זה

פינלנד זה השם שהשבדים נתנו למדינה, לעומת זאת 'סואומי' זה השם הפיני של המדינה. הפינים לא משתמשים בשם פינלנד דווקא בשל העובדה שהם קיבלו אותו מהשבדים... הם קוראים לעצמם סואומי, שהפירוש של זה זה "ארץ 1000 האגמים". השם פינלנד זה השם הבינלאומי של המדינה, ואם תשאל כל בן אדם בעולם מה זה סואומי, הם לא ידעו מה לענות, אבל לעולם לא תשמע פיני מדבר על המדינה שלו בתור פינלנד

python 4

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

ברור שלפינים יש פה מקום של כבוד, הרי הם שכנים, ואנחנו הישראלים אוהבים את השכנים שלנו, נכון?
סתם. למעשה, כמו שכתבתי בהודעת המנהל, זה פורום כלל-סקנדינבי. Enjoy!

Eurogirl

New member
יווווווו פינית ../images/Emo9.gif

אם היתי יודעת פינית היתי אומרת לך את ה-Tervetulla או מה שזה לא יהיה
. אני גם חולה על פינלנד! היא מקום 2 אצלי במצעד המדינות הנורדיות השוות (המממ...יש לא שוות?
) את מכירה מוזיקה פינית פופולארית? מלבד הראסמוס?

חי חי Kiitos ../images/Emo6.gif

אני מכירה הרבה מוזיקה פינית, השאלה היא מה זה פופולרית
האהובות עלי זה ראסמוס כמובן, קוואן, אפוקליפטיקה, נגטיב, קילר (שהתפרקו).. ויש עוד שנחמד לשמוע :)

Eurogirl

New member
בושה, לא מכירה כלום ממה

שכתבת...
כנראה שאני יותר מתמקדת בפופ-רוק: Nylon Beat, Gimmel, Sheidi וכו' וכו'...מכירה משהו מהיפיפיות האלה?

ואני לא מכירה ממה שאת כתבת

אז אנחנו תיקו!
אבל אני בהחלט הולכת לבדוק אותם!

הנה הם!../images/Emo26.gif

Kaija Kärkinen and Ile Kalio הם בעצם נשואים.. את קאיה מכירים מאירויזיון 1991 אבל אני נשארתי נאמן למוסיקה שלה..אפשר לקרוא לזה רוק פיני מתקדם

p i n g o

New member
Kaija ../images/Emo99.gif

יש שירים שלה שאתה ממליץ עליהם? די חיבבתי את שיר ההקאות מאירו' 1991.

כן אני ממליץ על מלא שלה../images/Emo13.gif

ואם אתה רוצה אתה יכול להוריד ממני בסולסיק.. הניק שלי זה nils89 תיכול לקבוע איתי ואני יבוא לשם ותוריד!

p i n g o

New member
אין לי סולסיק... ../images/Emo10.gif

יש לך אולי אייסיקיו/מסנג'ר?

Eurogirl

New member
אני מכירה את קאיה...

אתם מכירים את האנה פאקרינן, זוכת אחד הכוכב נולדים שלהם? היא ממש ממש ממש מצויינת!

kipod2

New member
פינית ../images/Emo24.gif

וואו נכון שאת אוהבת את האישה הנהדרת והמופלאה בתמונה
(אני במיעוט פה
) ברוכה הבאה

Eurogirl

New member
../images/Emo99.gif

אני חולה על זקנות ממורמרות ששונאות את הבעלים הבוגדניים שלהן! ועוד כותבות על זה שיר!

למעלה