שלום כולם :]

SoulFR

New member
שלום כולם :] ../images/Emo191.gif

אלהן :] קוראים לי ניל, אני עושה גראפיטי כבר קרוב ל5 שנים, אני בא מצרפת ואני כבר חצי שנה בארץ היפה הזאת :] ממממ... ארץ דיי מוזרה מבחינת טאגים... כל מה שראיתי עד עכשיו זה " משה המלך " / " ליאורה המלכה" / "דוד ההומו". יותר מידי אלימות במדינה הזאת... חוסר טאקט וטמטום [מבחינה ערסית] . רק ת"א ראיתי כמה חמודים ממש ואפילו כמה ממש יפים :] הייתי במוטומיוזיק וראיתי שיש כישרון פה :] עודד אותי ממש אחרי מה שראיתי במקומות אחרים :p אז קיצור בלי לשגע יותר מידי... L|_|םS...

minyman

New member
תעלה דברים שלך

5 שנים.. צריך להיות מעניין טיפה

SoulFR

New member
..

אני אבקש מחברים שלי לצלם לי משם גראפים שלי, ושישלחו לי במסנג'ר וברגע שזה יקרה אני אעלה :] ובקשר לבחור השני, אני נולדתי בצרפת... "אני כבר חצי שנה בארץ"

SoulFR

New member
..

כי אני פה כל שנה לחצי שנה '-_- יש לי את כל המשפחה שלי פה...

SoulFR

New member
עצוב ממש...

אבל נו מילא... salute toulemonde je suis Neil :] je graff preske 5 ans :] c tout ?

Swanskee

New member
מכיר סוויצ'?

יכול להתאים לך.. זה חנות בתל אביב.. מוכרים שם מונטנה ועוד דברים בכל מקרה אני גם מעוניין לראות דברים שלך.. :)

SoulFR

New member
..

תודה רבה :] אני אשמח לקבל מיקום מדויק וזה של החנות אחי :] ובקרוב מאוד תמונות של העבודות שלי מישראל וצרפת :]

esari

New member
פרטים

רחוב פינסקר בתל-אביב ליד כיכר דיזינגוף, חנות היפ הופ שמתעסקת גם בגרפיטי. http://www.thaswitch.com

SoulFR

New member
חוץ מבגדים של ראפיסטים לא ראיתי כלום שם

שקשור לגראף... אני צריך בקבוקים קאפים וכאלה אחי... דברים רציניים לא סתם ציורים על הקיר ומוזיקת HIPHOP...

למעלה