שלום כולם :]

SoulFR

New member
סבבה תודה רבה לך אחי :]

תודה פה לכולם :] אחלה קהילה :] אגב... איך המחירים שם? אם אפשר לדעת מחירים של בקבוק אחד, חבילת קאפים, ואם לא יודעים את זה אז תגידו בערך בבקשה :p תודה מראש! :)

Swanskee

New member
אהה קאפים אתה יכול לקנות ביחידים...

שקל וחצי אחד.. ויש כאלה שעולים שתיים או שלוש ואני לא יודע אם מוכרים חבילות של קאפים 30 לפחית מונטנה ג'רמן בלאק ויש פחיות יותר מיוחדות.. גולד ספיידר וכו'...

SoulFR

New member
וואלה אחי תודה רבה :]

מישהו רוצה אולי לבוא איתי לשם שבוע הבא? :] אני אסע לשם עם אזה 200-300 שקל נקנה אספקה שבועית :] אני לא ממש מתמצא בת"א ... כאילו... אני אוכל להגיע לשם, אבל יותר כיף אם אני יכיר קצת את האנשים שפה :] או שאפילו נלך כזה כמו מין מפגש כזה, יכול ליהיות חמד... לא? :)

MAHone

New member
בנאדם

אל תזרוק ככה סתם הצעות.. איך אפשר לדעת אם אתה שוטר ? אף אחד פה לא ראה עוד עבודות שלך ויודע בבירור שזה אתה. תתחיל לעלות דברים :)

sghx1

New member
חח ניראה לך מישהו ישר יקום ויגיד לך בוא ניסע.

זה מדינת משטרה כבר אי אפשר לסמוך על אננשים....

SoulFR

New member
חחחחחחחחחחחחחח!#%!@#$@

מה אתם רצינים? מה כבר שוטר יכול לעשות לכם?! למה מה זה משטרה?! D: חח אני מתתתת D: איי... חחח תיהיו בריאים אתם D: נראה לכם באמת ששוטר יהיה בפורום הזה מתחזה לצרפתי שבא לארץ ורוצה לתפוס בומברים? D: נראה לכם קצת עבודות שלי ונראה איך הדברים יזוזו... יש בקשה אולי לסגנון? אני אשים הקדשה גם לפורום ליד העבודה :] ככה ממני אליכם :]

MAHone

New member
משטרה

אלה חבורת מניאקים שמסתובבת בכל הארץ ומתחזים לילדות קטנות בשביל לתפוס פדופילים בצ'אט אז שום דבר לא מונע ממני לחשוב ששוטר מניאק מתחזה לרייטר בשביל לתפוס איזה בובמר. תקדיש לפורום, תעלה עבודות, סקאצ'ים, ואז תהיה בך יותר אמונה שאתה רייטר ולא סתם עוד מנאייק

Dtiup

New member
סתם שאלה

מה יקרה שיפרצו לך לבית? למי תתקשר? זה מופנה אל כולם מעניין אותי לראות מה אתם חושבים.

sghx1

New member
אם פרצו נדפקת... רוב הסיכויים שלא תקבל כלום

אז ככה שגם משטרה לא תעזור לך ממש.....

Dtiup

New member
אתה מדבר באוויר

ברגע שפרצו אתה ורוב הפורום הזה תתקשרו למשטרה בין אם הם יעשו משהו או לא.

sghx1

New member
חח.. טוב...

טוב תכתוב מה שאתה רוצה .. אתה חושב שאם פרצו לך לבית המשטרה תעזור לך.. דירה ממול לבית שלי עברה 4 פריצות בחודשיים.. ומה המשטרה עשתה כלום.. ואתה תשב בשקט רציתה לשמוע דעה אז מאיפה לך לדעת שאני מדבר לאוויר אולי זה אתה שמדבר לאוויר..

sghx1

New member
תשמע על תפשוט אנשים אחרים על פי המעשים שלך..

זה שאתה תתקשר זה לא שמישהו אחר יתקשר ..

MAHone

New member
אני לא

ההורים שלי יתקשרו. במקרה ויהיו שוטרים בבית שלי, אני אקח את הציוד שלי ואלך לאיזה חבר עד שילכו משם :)

Swanskee

New member
הבעיה היא שאתה לא בומבר,

ובארץ אין כמעט בומברים בסדר גודל כזה שאפשר לתפוס באינטרנט סבבה אז זה קרה פעם פעמיים בארץ כי אנשים לא היו זהירים... אבל לא צריך להגזים עם זה. אתם יודעים זה העבודה שלהם בין היתר. לתפוס אנשים שעושים עבירות. סבבה אז הם מניאקים אבל הם עושים את המקצוע שלהם.. הוא אמר שעוד אין לו תמונות, מה הלחץ?? עזבו את הבנאדם בשקט.. מה אתם כל כך חשדנים...

למעלה