שלום כולם!

יצאתי טונה

עדיין בבירורים

בינתיים כנראה בקאר... אבל עוד לא בטוח... ואני יכולה לעשות את הניתוח הפשוט, זה שמייד למחרת אפשר לחזור לעבודה ואין בו תופעות לוואי

אני גם יכולתי לעשות את שני הסוגים, מה גם שהיה

לי מספר ממש ממש קטן (-1 ורבע) אז הניתוח שלי די פשוט...
אבל חבר טוב מאוד הוא רופא עיניים ואמר שהניתוח השני הוא הרבה יותר טוב, גם מבחינת איכות הראייה (הוא גם "מתקן" את החדות לא רק מוריד את המספר), הרבה פחות מסוכן (כי זה רק לשייף את הקרנית ולא לחתוך אותה) ומחזיק מעמד יותר...
אגב אותו רופא עיניים עשה את הניתוח הזה גם לבן שלו עצמו. יש אנשים שמתעקשים על הניתוח הפשוט אבל בעקרון הוא פחות מומלץ...

תבדקי את הסוגייה הזו ואם את יכולה להתמודד עם ההחלמה אני ממליצה לך בחום (גם אני העדפתי את הפשוט בגלל הלימודים אבל ויתרתי)

בכל אופן מה שלא תעשי שיהיה בהצלחה!!!

וטיפ קטן:

היום רוב החברות נותנות "אחריות" לכל החיים על הניתוח, משמע שאם בעתיד המספר חוזר - הם יעשו לך ניתוח חוזר בחינם.
תבדקי שיש את זה איפה שאת עושה

כן...את כבר השנייה שאומרת לי את זה.

אני ממש מתלבטת.. כי לא בא לי להפסיד ימי עבודה ויותר מזה- לא בא לי על האי נוחות שבעיניים.. מפחיד לי מדיי.

האי נוחות בעיניים

אי נוחות?!?!?!?!?!?!??!?! אני זוכרת שהייתי בוכה בגלל האי נוחות הזאת...

זה אחד הדברים המציקים זה כמו שגרגיר חול נכנס לך לעין...אבל לא יוצא! ולא יוצא במשך לא דקה...לא שעה...חודש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חודש גרגיר חול בעין!!!!

והוא לא יוצא! ככה בדיוק הייתה לי ההרגשה....

כן, אמרו לי שאני מתאימה לשניהם, ושאני במצב

ה"קל" ביותר על סקאלת הניתוחים כך ששניהם יצליחו. אבל אחרי שרופא העיניים (הוא בעצמו מנתח וחבר טוב מאוד של המשפחה) המליץ לי על הניתוח הארוך, וגם עשה אותו לבן שלו לא מזמן השתכנעתי. סך הכל מי יודע יותר טוב ממנו...

גם לי זה התנגש עם הלימודים וממש ממש חששתי אבל החלטתי ללכת על זה בכל זאת, זה עיניים זה חשוב.. מה גם שלא חותכים את הקרנית וזה הרבה יותר בטוח.

אני כרגע שבועיים אחרי בדיוק.
בימים הראשונים באמת יש אי נוחות (כי יש עדשות שבועות בעין) אבל אחרי כמה ימים מוציאים אותן ואז יותר בסדר.... רק להמשיך עם טיפות.
כרגע אני רואה סבבה, מדי פעם מטושטש אבל הרופא אמר שזה עובר (בבדיקה שהוא ערך לי אגב יצא שאני רואה 6:6 כרגע. זה פשוט טשטוש שמופיע מדי פעם וזה נורמלי הוא אמר)

אם את מתלבטת בכל אופן הייתי ממליצה לך על הניתוח הארוך... בכל זאת, זה הפסד של כמה ימי עבודה אבל זה ניתוח של פעם בחיים (אני מקווה בכל אופן
)

Optimistic Girl

New member
איזה בונבון מתוק!!!

בן כמה? ואיך קוראים לו?

שמחה שהניתוח הצליח!!!
רפואה שלמה והחלמה מהירה!

תודה!!! הבונבון שלי בן שנתיים ....

שמו צ'וצ'ו.

הכלב הכי הכי הכי מדהים שיש......

והנה הוא בגיל כמה חודשים, עכשיו הוא כבר שוקל 50 ק"ג (מעורב עם סאן ברנרד... סוס קטן)

המון תודה

ואני כולה שבועיים אחרי הניתוח, ולפי הרופא אני רואה 6:6.
הבעיה היחידה היא שאני רואה מטושטש מדי פעם, דברים ממש מטושטשים, גם כיתוב ... אבל זה אמור לעבור בין חודש עד שלושה חודשים מהניתוח, יש לי זמן
כרגע זה עוד נחשב שלב ההחלמה כך שזה ממש בסדר.

אגב נראה לי שאנחנו שכנים..

גם את מחדרה?

אגב. אם את מזהה את הטנדר הזה

כנראה שאנחנו גם ממש גרים באותה שכונה,

למעלה