שלום כולם

rachely2000

New member
שלום כולם

אני בת 16 והמקרה שלי הוא כזה.. אני מטופלת ע"י אורטונדנט מומחה ליישור שיניים,הוא שלח אותנו לצילומים מקיפים במכון פאנורמי כדי לבנות תוכנית ליישור השיניים.. אחרי תוצאות הצילומים הוא הרכיב לי תוכנית ליישור השיניים שהייתה כוללת 4 עקירות שיניים טוחנות.. -מצד שמאל למעלה,שן אחת טוחנת לפני האחרונה -מצד ימין למילה,שן טוחנת לפני האחרונה -צד שמאל למטה,שן טוחנת לפני אחרונה -צד ימין למטה, שן טוחנת לפני אחרונה אוקיי..הוא אמר שאנחנו יכולים לבצע את העקירות באיזו מרפאה שאנחנו רוצים אבל במרפאה שהוא נמצא יש רופא פרטי שעובד באותו מקום ומבצע עקירות..ההורים בחרו לבצע אצל הרופא הזה את העקירות שלי מכוון כשהאורטונדט בקשר מתמיד עם העוקר ככה לדעתם היה יותר טוב.. באתי לעשות את העקירות,ביום אחד עקרו לי 2 שיניים ושבוע לאחר מכן התחיל כל הסיפור.. הרופא עקר 3 במקום 2 שיניים טוחנות. הוא עקר : מצד שמאל למטה,שן טוחנת לפני אחרונה מצד ימין למעלה,שן טוחנת לפני אחרונה(מה שהיה מתוכנן) אבל הוא עקר + השן הטוחנת האחרונה שאחריה! הרופא העוקר טוען שהשורש של 2 השיניים היה מחובר שלא ניתן לראות את זה בצילומים לכן שתי השיניים נשלפו ביחד ולא היה ניתן למנוע את זה.. ההורים שלי תבעו את המבצע(הרופא העוקר)..לדעתי הם פשוט יפסידו כי הוא לא יכל למנוע את מה שקרה! הם רוצים פיצוי על מה שנגרם.. מה לדעתך/לדעתכם הם היו צריכים לתבוע אותו? יש סיכוי לקבל את הפיצוי הזה? תודה מראש :)

עקירת שן בריאה

עקירת שן בריאה היא - לכאורה - מעשה רשלנות של רופא השיניים. טענתו של הרופא כאילו שני השורשים היו מחוברים ביניהם ניתנת לבדיקה: פני לרופא אחר, הראי לו את הצילומים המתעדים את המצב לפני העקירה ואז הוא יוכל לומר לך אם זה באמת היה בלתי ניתן למניעה.

למעלה