גם אני בפורום פינק פלויד...*_* אבל רק קוראת. P: ברוכה הבאה! :)
כ כדורסלים לאבדון New member 26/8/03 #22 ברוכה הבאה!../images/Emo13.gif רוב בני\בנות ה13 שאני מכירה אוהבים את המורדים ואת בריטני וג'סטין ועל אומנים נהדרים שאת אוהבת הם אפילו לא שמעו פויה!! נ.ב. החלפתי חתימה!
ברוכה הבאה!../images/Emo13.gif רוב בני\בנות ה13 שאני מכירה אוהבים את המורדים ואת בריטני וג'סטין ועל אומנים נהדרים שאת אוהבת הם אפילו לא שמעו פויה!! נ.ב. החלפתי חתימה!
M Miss CB New member 26/8/03 #24 חחחחחחחחחחחחחח נייס... תתחדשי (סימפסונס סדרה ככ מצחיקה... ראיתם את הפרק עם ג'ורג'? אני מתה לראות אותו!!)
חחחחחחחחחחחחחח נייס... תתחדשי (סימפסונס סדרה ככ מצחיקה... ראיתם את הפרק עם ג'ורג'? אני מתה לראות אותו!!)
כ כדורסלים לאבדון New member 27/8/03 #26 ../images/Emo6.gif במיוחד בשבילך http://us.imdb.com/Quotes?0096697
M Miss CB New member 28/8/03 #27 חחח טודע ../images/Emo9.gif וניסיתי, יוסטו, באמת שניסיתי. אבל לא מצאתי ואין לי כוח להתעסק עם זה וזה באיכות גרועה אז... בעע... אבל תודה על העזרה
חחח טודע ../images/Emo9.gif וניסיתי, יוסטו, באמת שניסיתי. אבל לא מצאתי ואין לי כוח להתעסק עם זה וזה באיכות גרועה אז... בעע... אבל תודה על העזרה