שלום כולם!!

black_magic

New member
שלום כולם!!

כתבתי הודעת פתיחה לפורום.. בבקשה תקראו אותה.. היא נמצאת למעלה ב"הודעת המנהלת".. תודה!

בבקשה לא למחק את הודעות שלי

אם כן ,תראי מה אני אעשה לך אנקום בך תחת כינויי כלומר שאת תסבלי ועוד אגרור למטרידים לכאטן ואני מאוד עצבני גלל ברוך ,הבועל קטינות

black_magic

New member
אל תנסה לאיים!!

אני יכולה למחוק הודעות שלך בקלות ואני יכולה לחסום אותך אז תזהר ממני! ותעזוב את ברוך, אני מכירה אותו באופן אישי והוא אחלה בנאדם!

BlueMind

New member
היי שלי,

צר לי על כל הבאלגן שנגרם בעקבות דברים שכתבתי לדרור. במבט לאחור היה עדיף לעשות זאת אחרת. קראתי את הודעת הפתיחה שלך ואני מסכים עם כל מילה שכתבת. ומכיוון שאני כן נחשב למבוגר אסיק את המסקנות המתבקשות מעליהן. טוב , נהיה בקשר, ביי. נב. תודה שאמרת עלי מילה טובה. אני מאוד מעריך זאת.

black_magic

New member
מה פיתאום ברוך..

אתה מוזמן לפורום.. בני גילך יכולים להכנס לפורום.. בכלל התכוונתי לגילאי 30 פלוס..

בלבול במושגים

בהודעת הפתיחה של מנהלת הפורום לא כתוב כמה זה "מבוגר". לפי החוק מבוגר הוא מי שגילו 18 ומעלה. בארגוני החרשים, אפשר "למשוך" את ההגדרה של "נוער" עד גיל 22 ואולי אפילו עד גיל 25. למסיבות של "שמע" יכולים להיכנס גם בני 30. אז מה קורה עם בני 31? הם לא יכולים להיכנס למסיבות? ובני 32? ולמה כתב פה אהרון 33? מה הגיל שלו? כפי שאמרתי, בלבול במושגים.

מה שבטוח...

זה שבן 30 הוא כבר ממש לא נער, וגם לא בחור, זה כבר מבוגר. נכון, נער אמור להיות עד גיל 18, אם יש בחור בן 18 אז בד"כ יש לו חברים בני 19, 20, לכן גם להם קוראים לפעמים נערים. אז זהו, כנראה עד גיל 20 אפשר לקרוא נער.

דוריאן

New member
בבקשה

שם הפורום : נוער לקוי שמיעה שם המנהל : black_magic ---------------------------------------------------------------------- ברוכים הבאים לפורום ``נוער לקוי שמיעה``.. הפורום הזה משמש כמקום מפגש וירטואלי לכל הנוער לקוי השמיעה מכל רחבי הארץ, החל מנכות קלה באוזן ועד לחירשות כבדה.. בפורום הזה אפשר לדבר על כל מה שרוצים, לא בהכרח על דברים שקשורים לקהילת הלק``ש ועל הליקוי (כי כמה אפשר לטחון את הנושא..
) הודעות לא ענייניות או פוגעות ימחקו.. נא לשמור על הכבוד ולא לזרוק קללות על ימין ועל שמאל.. לחשוב לציין שהפורום הזה נועד רק לנוער לקוי שמיעה ולראש צעיר.. נותר לי רק להגיד: תהנו מהפורום!!! בלאק מג`יק- מנהלת פורום ``נוער לקוי שמיעה``

לדינוש ,תשובה להפרש גיל

היי שלי,ו BlueMind √ צר לי על כל הבאלגן שנגרם בעקבות דברים שכתבתי לדרור. במבט לאחור היה עדיף לעשות זאת אחרת. קראתי את הודעת הפתיחה שלך ואני מסכים עם כל מילה שכתבת. ומכיוון שאני כן נחשב למבוגר אסיק את המסקנות המתבקשות מעליהן. טוב , נהיה בקשר, ביי. נב. תודה שאמרת עלי מילה טובה. אני מאוד מעריך זאת. הוספת תגובה שליחת הודעה באי מייל הדפסת הודעה סגירה 01:03 01/09/01 • מה פיתאום ברוך..ו black_magic √ אתה מוזמן לפורום.. בני גילך יכולים להכנס לפורום.. בכלל התכוונתי לגילאי 30 פלוס לתראי מה היא ענתה לי וצריכים להבין • על מה אתה רוצה שאגיב בידיוק?ו black_magic √ אם לא חסמתי אותך זה לא אומר אולי שכן מותר לך להכנס?

לשלי !!

סליחה באמת על איום והייתי רוצה שתסיליחי לי ותני לי גישה חופשית לכתוב כאן אם את היית מתנגדת ותכתבי לי כך מה הסיחבה כדי שהבין תני לי הזמנות באמת סליחה ולך ברוך עקב אין ברשותי איי מייל לשלך כ כתבתי לך מכתב התנצלות באופן אישי בפורום שלך דני ודע לך שאתה לא כל כך אשם כל מה שקרה בדיוק נירשם כך ובאמת אני מצטער

black_magic

New member
על מה אתה רוצה שאגיב בידיוק?

אם לא חסמתי אותך זה לא אומר אולי שכן מותר לך להכנס?

חשבתי שישנת? היכן היית?חכיתי לך מול

מחשב כל הלילה התשובה אינה מסתפקת רק תגידי כן או לא אם תגידי לא אז אני אפסיק לבוא בבקשה תני לי תשובה

המרחפת

New member
היא ענתה לך

התשובה היא כן. רק לשמור בבקשה על שפה נקייה ונאותה, להנאת הקוראים, ועל סובלנות. מאחת ההודעות הבנתי שאכן הסקת מסקנות ממה שקרה- להיות יותר זהירים בדברים ולא לכתוב בפורומים בשעת כעס. נותר רק לאחל שתצליח ליישם מסקנות אלו. בברכת שנת לימודים וטובה ופוריה לכל אלו המתחילים ללמוד מחר, ואני ביניהם (אני מחכה לסיים את כיתה י´ב, אבל גם חוששת לזה. אני לא מוכנה לצבא, ובסה"כ, שנות התיכון היו שנים מאד יפות. אל תבקשו מהזמן שיעבור מהר...)

clairvoyance

New member
לעדי ולכל המתחילים שנת לימודים חדשה

אכן שיהיה לכם בהצלחה ושנת לימודים טובה ופוריה. עדי, השנים של הבית ספר אכן יפות, וכדאי להנות מהן כמה שיותר. ועד כמה שלא תרצי עדי, השנה, שנת הבגריות שלך, זה יעבור לך יותר מהר ממה שתרגישי או תרצי, גם בגלל ש"החופשה" מהבית ספר מתחילה מוקדם יותר (אחרי פסח בקושי תראי בית ספר, אבל תראי הרבה ספרים..), וגם כי הכל ירוץ לך. אבל תלמדי להנות מהכל. ואני מבטיחה לך שהצבא זה ה-זמן להנות, אז אל תפחדי מכך שהזמן הזה יתקרב, כי התיכון הצבא, והתקופה אחרי צבא הם ה-זמן להנות, כאשר בצבא - אם תחשבי על זה כך, יש הרבה פחות אחריות מהרבה בחינות... אבל יש עוד זמן לכך - אכן, ושוב, בהצלחה השנה :) שתעבור לך ולכולם בכייף, Clairvoyance.

למעלה