שלום כולם!!

המרחפת

New member
To Clairvoyance & Baruch

ברוך, הנה נקמתך- עכשיו גם לי הלך האיקוגניטו. השתווינו? קליירויינס: בצבא יש פחות אחריות? ואני חשבתי שלהיפך... כבר הייתה מי שאמרה לי שהשנים הכי יפות הן בין גיל 15 ל-25. יש לי עוד זמן. תודה רבה על כל האיחולים, ואכן אני מקווה שזו תהיה שנה מוצלחת...

clairvoyance

New member
המרחפת

כמובן מידת האחריות תלויה בתפקיד שבו תשרתי, אבל האחריות זה ם דבר שאת יכולה לבנות או לא לבנות לעצמך. כלומר.. תחשבי על זה כך - בעבודה באזרחות, צריכה להיות לך הרבה אחריות, וזאת מכיוון שאם לא תקחי אחריות ויוזמה ותעשי את העבודה כמו שצריך, יפטרו אותך, ותישארי בלי עבודה. בצבא, את צריכה לעשות משהו ממש ממש נורא על מנת ש"יפטרו" אותך, כלומר, יזרקו אותך מהיחידה או והתפקיד שבה את משרתת. כך ש.. בצבא האחריות שלך, היא כפי שאת לוקחת אותה, ולא כפי שקבעו לך (ברוב המקרים), ואם לא תקחי על עצמך הרבה אחריות, אז פשוט המפקדים שמעלייך יסמכו עלייך פחות, ופחות יתנו לך חופש פעולה, ואם תבחרי כן לקחת על עצמך אחריות, לרוב - לא תמיד - יתנו לך אחריות וחופש פעולה רחבה יותר. בכל אופן, תמיד יש את מי שמעלייך - אלא אם כן תהפכי להיות הרמטכ"לית, ומכיוון שלא יכולים לפטר אותך.. האחריות היא באמת לא אחריות יותר מדי, זה לא שאת כאן קובעת את עתידך - כמו בציונים בפסיכומטרי, או בבגרויות, או באוניברסיטה, או בעבודה. ולכן אמרתי שזו התקופה עם הכי פחות אחריות, ועם הכי הרבה זמן לבלות עם אנשים בגילך, כי אין כאן מבחנים ומשימות לזמן החופשי שלך.. ואם נרצה לדבר על זה עוד - נדברר על זה כבר בינינו, לא בטוחה שהנושא מעניין כאן את כולם :) טוב, אז מקווה שהיה לכם כייף בחזרה ללימודים. сlairvoyance

המרחפת

New member
clairvoyance

מה שאת מציגה הוא בעצם התנהגות ותוצאתה: אם אנהג בחוסר אחריות, או אטול לי כמה שפחות ממנה, חופש הפעולה והבחירה שלי יצטמצם. אם אפגין אחריות, חופש הפעולה יתרחב, דבר הנותן מקום ליצרתיות (עד כמה שהיא אפשרית בצבא). כלומר, שגם כאן, כמעט כל אחד יבחר בנטילת אחריות, מלבד אלו חסרי הרצון והמוטיבציה.

BlueMind

New member
יקירתי... מעולם לא היה לך

אינקוגניטו ככה שהוא לא הלך לשום מקום... כל אחד היה יכול להסיק את שמך הפרטי על סמך כתובת האי מייל שמופיעה בפרטים האישיים שלך. האמת... אני אפילו לא אנסה "לנקום" בך מתישהו בעתיד. הספיק לי בכי קורע לב ונהר של דמעות שפרץ ממך כאשר אמרתי בשוגג שללמוד אמנויות הרבה יותר קל מאשר מדעי מחשב או הנדסה גנטית. בצבא אכן מטילים עליך אחריות אישית שיכולה להיות גדולה או קטנה בהתאם לרושם שתעשי על המפקדים הישרים שלך.( כפי שקלייר כתבה ואני בהחלט מסכים אתה) אך לא נראה לי שתהיה לך בעיה להוכיח שאת שווה את האמון שיתנו בך. הרי היית מדריכה בשמע וגם לקחת על עצמך משימות בצופים ככה שניסיון כבר יש לך. ואם לא, אז תמיד נוכל לסדר לך ג´וב נוח בצבא. מה דעתך להגיש קפה וקרואסונים לסגן הרמטכ"ל?
(just kidding and please take it easy...no tears) מאחל לך ולכל חברי הפורום שנת לימודים מוצלחת ופוריה! נב. חכי שאספר לקלייר מה ענית לי כאשר שאלתי אותך האם העובדה שלי ולה יש כמעט אותו ציון פסיכומטרי משמע שיש לנו אותה אינטליגנציה...

למרחפת - קראי

אתמול היה כן והיום לא היא כבר חסמה אותי בגלל שחשדה בי לא נכון שאני מחזה לרבים ולמה שלי חשודת בי כל הזמן מחר תחסום גם הכינוי החדש ככה כל יום אצטרך להחליף כיניים שונים

דוריאן

New member
מה שיקרה

זה שכולם יתעלמו ממך בפורום. תהפוך לבלתי נראה ובלתי נשמע

לדוריאן ,לא איכפת לי לאעזוב

רק אם שלי תאומר לי בכינות שאפרוש אז אקבל את זה (למרות שזה קצת פוגע ,ואבין זאת) רק שלא תחסום ,כי אולי באחד הימים יהיה לי הודעה על מסיבה

לירן...

New member
לשלי....

אני מסכים איתך שהודעות פוגעות ולא ענינות ימחקו.... לדרור חביה- אני לא רוצה להיות מעורב בויכוחים שלכם... אבל אפשר לשאול אותך שאלה?

LordNor

New member
יש לך טעות במשפט....

איפה שכתבת "לחשוב לציין" היית צריכה לכתוב "חשוב לציין" תודה.

למעלה