שלום, כותבת טרייה

שלום, כותבת טרייה

אני חדשה בפורום. הגעתי לכאן כי אדון[נית?] נחמד בשם ריוונדל הפנה אותי מפורום "מד"ב ופנטזיה" לכאן. אתם מקבלים גם סיפורי פנטזיה, או רק צ'קים? בכל מקרה, מצורף בזאת קובץ וורד עם חמשת הפרקים הראשונים של הסיפור שלי, שאין לו שם כרגע. הפורום שבו אני מפרסמת את רוב הסיפורים שלי נסגר זמנית, וחוץ מזה, אני מנהלת אותו והוא מלא באנשים שאני מכירה יותר משנתיים והם חברים שלי.. אז אין לי סיכוי לקבל אובייקטיביות. אני אשמח מאוד אם תקראו, תגיבו, והכי חשוב, תבקרו. אל תרחמו עלי בגלל שאני טרייה, אם אני רוצה לשמוע מחמאות חסרות שחר אני יכולה ללכת לחברים שלי.. אני זקוקה לביקורת, נוקבת וקוטלת עד כמה שאפשר, במטותא ממכם. ועוד, אם אתם עצלנים, בעלי אינטרנט איטי או פשוט מבכרים את ההודעה הפשוטה, אני אשרשר את הפרקים בהודעות תגובה להודעה הזאת. מצטערת מראש על ההצפה. נ.ב. אחרון, אם יש למישהו רעיון לשם לסיפור, אשמח לשמוע.. תודה מראש, ~דימדומי שחר

Rivendell

New member
אני "היא" ../images/Emo13.gif וכמו שביקשתי - שימי

את הסיפור גם כהודעה, כי אחרת הרבה אנשים פשוט לא יקראו אותו (כולל אני)... זה גם לא עובד עם כל הוורדים, וגם יש מכות וירוסים מבהילות. ברוכה הבאה
אנחנו לא מרחמים על אפ'חד

פרק ראשון

שיחקתי בכמה מהן בידי, הבטתי איך קרני השמש ניתזות מהן. ממבט ראשון, הן נראות ממש כמו גולות למשחק. רק שהן אלו שמשחקות בי, לא אני בהן.. 14 מהן. אחת אדומה כמו להבה, השניה כחולה כמים, שלישית מלאה בערפילים כחלחלים, עוד שתיים, זהות, צהבהבות חומות עם מראה יבש, אחת שחורה כמו הלילה, אטומה לגמרי, עוד אחת, שקופה, שברק מחודד וצהוב במרכזה, הארבע של הרגשות, דומות מאוד אך שונות.. הקטנה, שנראתה תמימה עם הגל הכחול באמצעיתה, אך הייתה מסוכנת כמו כל האחרות ואולי יותר, ולבסוף, שתי הגולות שנראו שקופות ממבט ראשון, אבל לעולם לא יכולת לראות בהן דבר, פרט להשתקפות מעורפלת של עצמך. ידעתי בדיוק מה כוחה של כל אחת מהן, פרט לשתיים האחרונות.. ואף אחת לא הייתה טובה. שריפה, שיטפון, ערפל סמיך, יובש ובצורת, חושך נורא, סערת ברקים, ארבעת הרגשות שמשחיטים כל נפש – יהירות, שנאה, תאווה וקנאה.. הן שלי. ולצערי, אני מחויבת להשאיר את זה ככה. אסור שהן יגיעו לידיים הלא נכונות.. יש להן רצון משלהן, והרצון הזה אחד, גם אם הוא מתבטא בהרבה צורות – הרצון להרוס. הן ינצלו כל אי-ערנות שלי כדי לפעול למען סיפוק רצונן.. הכנסתי אותן בחזרה לנרתיק הבד שלהן, וקשרתי אותו בשרוך העור בחזרה לחגורתי. הלכתי בדרך הזאת, הצרה, בין המצוקים הגבוהים, כבר הרבה זמן... אני מקווה שלא יהיה אף מקום ישוב בדרך. הרמתי את מבטי, אוחזת את המטה שלי, לשמע קולות. תקוותי נגוזה. חייב היה להיות פה כפר.. ואין לי אף דרך לעקוף אותו.. כנראה שאין ברירה אלא לעבור בו. רק לשמור על עירנות. נכנסתי לכפר, ודאגתי לשמור על מסלול ישר בדרך הראשית. הכפריים הביטו בי וקפאו. המשכתי ללכת, מרוכזת בדרך שלפני. "תיכנס הביתה, רֵיילֶן! אל תתעכב!" ראיתי אם מזרזת את בנה להיכנס לבקתה. "אמא, מה היא?" שאל הילד, מביט באוזני ובלבושי בסקרנות. "מפלצת! סביר שגם מכשפה.." ענתה האם. "אבל למה האוזניים שלה.." "בת תערובת מטונפת.." קטעה אותו האם במלמול, דוחפת אותו מעבר לדלת. "חצי אלפית! חצי אלפית!!" צעק איזה נער. לחשושים ליוו את קריאתו. "אבל היא נראית נחמדה.." שמעתי את קולו של ריילן מאחורי. "שכחת מה אמא לימדה אותנו? אנשים אף פעם לא איך שהם נראים! היא מסוכנת יותר מאורק!" הוכיח אותו קול של ילדה. חייכתי במרירות לעצמי. כמה שהילדה הזו צודקת... "תסתלקי, זוהמה אלפית!" צעקה נערה ונופפה לעברי בתפוח אדמה חצי מקולף. "כן! לכי תתקעי את האוזניים המחודדות שלך באיזה עץ!" צווח בהתלהבות נער שעמד לצידה. הוא חטף תפוח אדמה מהערמה שליד הנערה, וזרק אותו עלי. חסמתי את הירק במהירות בעזרת המטה שלי. בעקבות ההעזה, מטר של פירות וירקות התחיל לעוף עלי. את רובם חסמתי. אני מנוסה בדברים כאלה.. עגבנייה רקובה פגעה בלחיי, והמיץ המצחין טפטף ממנה. הרמתי את ידי, וניגבתי את שאריות העגבנייה מפני. עוד מעט אני אעבור את הכפר הזה.. להישאר רגועה.. אני בשליטה. כן, אני בשליטה. לא אף אחד אחר.. לא הן. שמתי לב שהירקות הפסיקו להגיע. הבטתי מסביב, מקשיבה לקולות העבודה. הגעתי לחלק אחר של הכפר.. אזור העובדים. עובדים.. הגברים! המחשבה זינקה למוחי, ומה שהולך לקרות כבר היה ברור לי. אני מנוסה בדברים כאלה. איזה גבר צעיר שתיקן גדר הבחין בי. "מה לעזאזל את עושה פה, חצי אלפית? מי נתן לך רשות להיכנס לפה?!" הוא צעק בכעס. לשמע הזעקה, איש זקן נתמך במקל הליכה יצא מאחד הבתים. "חצי אלפית... תתרחקי מפה! אני לא רוצה שהדם האלפי שלך יביא לפה רוחות רעות! בת כלאיים מזוהמת.." נשכתי את שפתי. כמה שאני שונאת את המילה "בת כלאיים".. כמה פרחחים התאספו, והחלו לזרוק עלי אבנים. "עופי מהכפר!" "לא רוצים את ההילה האלפית המתנשאת שלך!" חסמתי את האבנים עם המטה שלי. "היי, את, תירוץ אלפי עלוב לאנושיות!" עוד גבר צעק אלי. "אחד ההורים שלך צריך ממש להתבייש שהוא תרם ליצירתך, בת תערובת.." הוא גיחך, וזרק עלי אבן. הבטתי בה עפה לעברי. ברור שאבי האנושי צריך להתבייש.. על זה שהוא אנס את אמי! אחזתי במטה כל כך חזק עד שפרקי אצבעותיי הפכו ללבנים, ונאבקתי ברצון לחבוט את האבן בחזרה אליו. רק חסמתי אותה, והמשכתי ללכת, נושמת בכבדות. כמעט איבדתי שליטה..אני חייבת לצאת מפה.. לפני שיהיה מאוחר מדי... הגברתי את קצב הליכתי, רואה את סופו של הכפר לפני. "היא בורחת! המכשפה בורחת!" לעג נער עם פנים מוכתמות בפחם. קצהו של הכפר.. יצאתי! המשכתי ללכת, מספיקה להתרחק קמעה מהכפר, כששמעתי את קולות הדיבור מאחורי. "היי, ליאו, אתה תמיד היית הצלף הכי טוב בנינו.. הנה לך מטרה נעה!" גיחוך שקט היה כל מה שקיבלתי כאזהרה. הסתובבתי במהירות, אבל לא הספקתי להגן על עצמי. האבן פגעת ברקתי, וגל כאב עבר בי. הרגשתי נוזל חמים נוזל על לחיי, יורד לצווארי. ריח הדם המתכתי עלה באפי, והכל נהייה מעורפל מעט. "בול פגיעה! והדם המלוכלך הזה לא הכתים את קרקע הכפר.." הנער שיבח את חברו. כעס וטשטוש התערבלו במוחי. הרגשתי את קור הרוח נמס לו בחום היוקד של הזעם.. לעזאזל, אני מאבדת שליטה! הרגשתי את ידי נשלחת לנרתיק שלהן. לא! אסור לזה לקרות! מחשבתי צווחה, אך כבר לא שלטתי עוד בגופי. הכל היה מטושטש. קיוויתי שאשלוף את אחת מהרגשות, הפחות קטלניות, בצורה מסויימת, מביניהן. כבר כשנגעתי בה בתוך הנרתיק, תקוותי נגוזה. המרקם החלק הזה.. הגודל הזה... הוצאתי את הגולה האדומה, שבהקה באור השמש החזק. לא.. לא האש.. רק לא האש! השלכתי את הגולה למעלה, ויצרתי בין ידי את הכדור השקוף, הרוטט, בתנועה המוכרת כל כך. הגולה נפלה לתוכו, ונעצרה במרכזו. היא זהרה, ושלחה גלים אדומים ממרכז הכדור לגבולותיו. עד מהרה הכדור הפך לכדור אש גדול, בוער בין ידי. הנעתי את ידי לכיוון הכפר, והכדור עף לעברו. הגולה נפלה בחזרה אל האדמה. הרמתי אותה, והכנסתי אותה במהירות לנרתיק. הרמתי את מבטי, וראיתי להבות מתחילות לבצבץ. צעקות הפתעה ועזרה החלו להישמע באוויר. אני עוד יכולה להציל אותם.. הוצאתי את הגולה הכחולה, זו של המים. השלכתי אותה באוויר, והתוויתי את התנועה שלמדתי לפני זמן שנראה כמו עידן ועידנים. הגולה נפלה בין ידי ונחתה על הקרקע. אני לא יכולה להשתמש בה..? אחוות אחיות.. הן לא יתנו לי להרוס להן את התענוג.. צעקות העזרה התחלפו לאט בצווחות ייסורים נוראיות, קורעות את חלל האוויר. הכנסתי את הגולה לנרתיקה מהר, וסגרתי אותו. צעדתי כמה צעדים לעבר הכפר, שזהר בלהבות כתומות אדומות והפיץ חום כמעט כבד מנשוא. רציתי לרוץ לתוך הכפר, להציל את האנשים חסרי הישע... למות איתם. לא.. אני לא יכולה. אם אמות, הגולות ימצאו שוב.. הן לא יינזקו, לא על ידי האש הזו.. ומי יודע איזה אדם ימצא אותן, ואיך ישתמש בהן.. נפלתי על ברכיי. "למה... למה??" צעקתי אל האש, דמעות מערפלות את ראייתי, המטושטשת ממילא. הבזק כאב היכה בי, והתמוטטתי על האדמה. הכל התמלא שחור.

פרק שני

אני לא יודעת איך להטות כאן, אז תחשיבו את מה שנמצא בין ~ לנטוי. =\ התעוררתי. פקחתי את עיני, וראיתי תקרה של עץ מעלי. "איפה אני..?" מילמלתי. "את במקום בטוח" שמעתי קול. שלחתי את ידי במהירות למותני. הנרתיק לא היה שם. הזדקפתי במהירות, וכאב פילח את ראשי. התעלמתי ממנו. "איפה – " "הדברים שלך? כאן, ליד המיטה.. הסרתי אותם ממך כדי שאוכל לטפל בך.." הבטתי לצד. ראיתי גבר אנושי גבוה, פניו צרובות משמש וסנטרו מכוסה זיפים אפורים. שערו האפור היה ארוך ואסוף ברצועה על גבו. זרקתי בשידת העץ הגסה שעמדה ליד המיטה. הגלימה שלי הייתה עליה, וגם שאר החפצים. המטה שלי נשען על השידה. הבטתי שוב בחפצים. הנרתיק היה שם.. נשמתי לרווחה, ושקעתי בחזרה אל המיטה הרכה. "איפה אני?" שאלתי שוב, והאיש התקרב אל המיטה. יכולתי לראות אותו ממקום משכבי. "בבית שלי, כ50 רגל מהכפר שלך.." "הכפר שלי..?" "כפר דַאזֶל.. מצאתי אותך ממך מחוצה לו" הבזקי זיכרון החלו לעלות במוחי. האדם המשיך. "את היית הניצולה היחידה בשרפה.. אבל זה היה תמיד כפר של בני אדם, לא ידעתי שחיו שם גם חצאי אלפים.." אני חייבת להסתלק מפה. "רק עברתי בכפר" אמרתי, והתיישבתי במיטה. הייתי בתוך בית בנוי עץ, לא גדול במיוחד. ראיתי קשת ואשפת חצים מושענים על הקיר לצד חרב גדולה, כמה כדי חרס בפינה, ועל הקיר הייתה תלויה קרן שזיהיתי כקרן אזעקה אלפית. לא הקדשתי עוד מבט לתוכן הבית, וקמתי. "תודה לך על הטיפול בי.. אני חייבת לעזוב עכשיו" "כבר?" האיש הביט בי בצער. מה הבעיה שלו? הוא אנושי. הם שונאים בני תערובת כמוני.. "אני לא אפגע בך. אם הייתי רוצה, הייתי יכול להרוג אותך מזמן" הוא כאילו קרא את מחשבתי. "כל היצורים שווים בעיני. אני דרואיד, שומר יערות. אינני שונא אף דבר, מלבד מה שפוגע ביצורים ובעצים של היער שלי. ואני בטוח שהחיים שלך לא היו נהדרים עד עכשיו, בעידן זה של שנאה ומלחמות.." הוא נאנח. אני חייבת לעוף מפה! אני מסוכנת.. האדם הזה חף מפשע, וגם נחמד. אסור לי לסכן אותו. "תודה לך על נדיבותך" אמרתי, קולי מתרכך קמעה. קמתי, לקחתי את החפצים שלי, וקשרתי את הנרתיק שלהן על החגורה. הטלתי את הגלימה על כתפי, ואחזתי במטה שלי. "יש עיר קרובה לכאן?" שאלתי. הוא נאנח שוב, ופתח את הדלת. העיר הקרובה, הָלְסֶנַה, נמצאת בקצה השני של היער. אני אבקש מחברי שידריכו אותך בדרכך" יצאתי החוצה, אל קרחת היער שבה עמדה הבקתה. הסתובבתי אליו. "תודה על עזרתך.. ועל זה שאתה הגון" אמרתי, והתחלתי ללכת בכיוון שהצביע עליו. "בבקשה" הוא אמר לי, ונכנסתי ליער. אני זקוקה למשקה. באופן דחוף. בערים גדולות תמיד יש פונדק מפוקפק שאליו אני יכולה להיכנס בלי בעיה.. אבל מה אני הולכת לעשות? להמשיך לנדוד, לנסות להתחמק ממקומות יישוב, ולסבול עד סוף ימי חיי? או עד שהן יחליטו לעבור למישהו אחר... כמו שקרה למי שהחזיק בהם לפני. אני עוד זוכרת את צעקות השבר שלו כשגילה שהן נעלמו... ~עצרתי בסמטה החשוכה, והבטתי אל הדבר שנתקלתי בו. שקיק עור... הוא נראה מעט חרוך. הרמתי אותו. אולי איזה אדם איבד את הזהב שלו.. גיחכתי. אבל לא היה שם זהב. היו שם גולות מדהימות, יפיפיות, מבריקות אפילו בסמטה החשוכה הזאת. הרגשתי תאווה ענקית להשאיר אותם אצלי. הרגש הזה הפחיד אותי מעט בעוצמתו, כאילו לא היה שלי.. אבל לא יכולתי להתנגד לו. פתאום, שמעתי צעקות. "יקירותיי!! לא, לא, היכן הן? הן לא יכלו להיעלם.. גנבה! גנבה!! חמדותיי... חיזרו!!!" קיללתי בשקט. אני לא גנבתי את הגולות האלו, אבל אני חצי אלפית. יאשימו אותי מיד. עדיף להסתלק... והמוצא לוקח. הכנסתי את הגולות לשקיק ונמלטתי בשקט מהאזור.~ זה לא היה כל כך מזמן.. רק כמה ירחים אני חיה כך, וכבר הספקתי לגרום ליותר מוות ואסונות ממה שחבורת אורקים רעבים יכולים לעשות באותו פרק זמן. יקוללו! אני לא יודעת מי יצר אותן, או כמה זמן הן קיימות, אבל אין ספק שהן חזקות לאין שיעור. הן הראו לי מה לעשות.. בלילה שמצאתי אותן, חלמתי על אדם זקן, שלימד אותי להשתמש בהן. הוא אמר לי שנועדתי להיות הקוסמת הגדולה ביותר בעידן, והן יעזרו לי... כן, כאילו שחצי אלפית יכולה להיות קוסמת.. לא, אני לא רוצה להיכנס לזיכרונות האלו. אני זקוקה למשקה. אני ממש ממש זקוקה למשקה.

פרק שלישי

עברתי את היער בקלות. העצים כאילו פינו לי דרך, וארנבות וצבאים כיוונו אותי לכיוון הנכון. אני צריכה להודות לשומר היער על כך.. כשיצאתי מהיער, ראיתי את העיר הלסנה מולי. נראית עיר ממוצעת לגמרי.. אבל בכל עיר ממוצעת יש בני אדם ממוצעים, ובני אדם ממוצעים יכולים להיות טיפשים ובעלי דעות קדומות. עדיף להתחפש. קרעתי מעט את הגלימה שלי, שתיראה בלוייה, וכיסיתי את ראשי. כפפתי את גופי, והתחלתי להיעזר במטה להליכה השפופה. הרכנתי את ראשי, והתחלתי להתקדם לאט אל העיר. מושלם... "היי, זקנה! מה את עושה פה?" שמעתי קול חזק, וראיתי זוג רגליים במגפיים כבדים לפני. הרמתי קצת את ראשי, עד לגובה החגורה שלו. "אני.. באה מהכפר.." מילמלתי בקול צרוד. "איזה כפר?" חקר הקול. חזרתי בזיכרוני לבקתה של הדרואיד. "הכפר באזל.. הו, הכפר האהוב שלי!" הגבהתי את קולי וייבבתי. "מה הבעיה עם באזל?" "אש.. אש.. הכל שרוף! כולם.. צרחות.." מילמלתי באומללות. הזקנה שאיבדה את דעתה.. תמיד עובד. "מה?! את רצינית, סבתא?" שאל הקול, שמץ דאגה נסוכה בו. "שריפה.." אמרתי. "עוד מישהו ניצל? הכרתי משם מישהו.. מה עם אוון? הנגר?" "היה ילד טוב, הוא... אני לא יודעת, לא יודעת! ברחתי מהר! אש! אני זקנה מדי, לא יכולה לעזור!" צווחתי. "תירגעי, סבתא.. זה בסדר, זה נגמר! אני אבקש מהמפקד לשלוח לשם חטיבה..." הוא ניסה להרגיע אותי, ואמר לעצמו. "תעברי, תעברי.. יש לך פה קרובי משפחה?" "כן.. כן.. בפונדק.." "פונדק 'נקודת מפנה'? לכי ישר ברחוב פה, ואז תפני שמאלה. זה מקום די גדול, לא תפספסי.." הוא שאל, ולא חיכה לתשובה. "אש.. " מילמלתי שוב, בשביל הרושם, והתחלתי ללכת ישר. הלכתי זמן מה כזקנה, עד שהחלטתי שיצאתי מטווח הראיה של השער. נכנסתי לסמטה הראשונה שראיתי, והזדקפתי. זה היה מעייף.. הורדתי את הגלימה מפני, ואילתרתי ברדס. אף אחד לא צריך לדעת מי אני.. הלכתי לאורך הסמטה, עד שהיא יצאה לכיכר מלוכלכת ומוזנחת. יופי, הגעתי לחלק הרע של העיר. עכשיו, רק צריך מקום לשתות.. סרקתי האיזור. לא רחוק ממני, עמד בניין ישן ועקום. על חזיתו היה תלוי שלט עץ רקוב ומתפרק, עם הכתובת 'פונדק היד המחייכת'. מתחת למילים הייתה מצויירת בלי כישרון יד כרותה ומדממת, עם פרצוף מחייך חיוך מלא שיניים. "מקום כלבבי" אמרתי בשקט, והלכתי אליו. כשנכנסתי, הלכתי מיד אל הבאר. "כוס יין שרף. כוס גדולה" אמרתי למגיש. "מישהי פה מתוסכלת, מה? את יודעת, אני יכול לעזור לך להרגיש יותר טוב, אם את מבינה למה אני מתכוון.." המגיש גיחך, והושיט לי כוס עץ גדולה וגסה, מלאה בנוזל לא מזוהה. זה מספיק טוב בשבילי... רוקנתי את הכוס מיד. "אני צריכה עוד אחת. ותעיף ממני את היד שלך לפני שאני גורמת לה להתנפח ולצמח קשקשים ירוקים" אמרתי בשלווה, והרמתי את המטה שלי. האיש כחכך בגרונו, ומילא את הכוס שלי. הסתובבתי על כסאי כדי לסרוק את המקום. מצאתי לי פונדק.. לא רחוק ממני ישבה אלפית בשמלה מפוארת יחד עם אורק שנראה שפל למדי, והתלחששה איתו בבהילות. כמה שיכורים ישבו ושכבו בפינה אחרת, שרים שיר שיכורים על דם ובחורות. גילגלתי את עיני לתקרה, ולגמתי מהכוס שלי. שני אנשים שישבו לידי דיברו, ובגלל שלא היה לי משהו יותר טוב לעשות, הקשבתי. "שמעת? על הטִיכֶה?" אמר אחד מהם לחברו. הכרתי את הטיכה. הטיכה, היצור האגדי והמסתורי שיכל לענות לך על כל שאלה, מהעבר, ההווה או העתיד. הוא נראה כמו פיל, אך בגודל של סוס. צבעו שחור, ורגליו ארוכות ודומות למקלות במבוק עם מפרקים. על גבו הוא נושא אבן קוורץ משולשת, גבוהה יותר ממנו. אימי הייתה מספרת לי עליו לפני השינה... "מה הפעם?" שאל בן האדם באדישות. "שוב אנשים רוצים ללכוד אותו.. טירוף הדעת, אני אומר לך" "ללכוד אותו? לשם מה?" "יש כמה גמדים שרוצים להוריד ממנו את האבן הגדולה ולמכור אותה, הם משוכנעים שזה סוג של יהלום.. ויש איזה אחד שרוצה להכניס אותו לכלוב ולהציג אותו בירידים בתשלום, וקבוצת ציידים שרוצה למכור אותו למישהו עשיר כחיית מחמד" "אין אף אחד שרוצה לשאול אותו משהו..?" "ברור, קבוצת המשוגעים הרגילה... אחד מהם יושב ממש פה! רואה את הבחור עם השיער המוזר, מימיננו?" הבטתי לכיוון שהאיש הצביע עליו. ליד שולחן צדדי, ישב אדם. השיער שלו באמת מוזר... כתום עם פסים שחורים. מעולם לא ראיתי שיער כזה.. ברקע, האנשים רוקנו את ספליהם ברעש, והמשיכו לדבר. "בחור מוזר, זה. נמצא באיזור כבר, מה, ירח שלם?" "בערך... הוא באמת משונה. אף פעם לא מדבר עם אף אחד, וכשמַרְגָרִיט התחילה אותו אתמול, הוא התעלם ממנה פשוט.." "ממרגריט?! היא הכי שווה בכל האזור!! בן בליעל ממוזל שכמוהו.." "לא רק זה! כל פעם שיש סימנים שמתחילה איזו קטטה טובה, הוא פשוט מסתלק מהמקום! ועוד יש לו חרב.. והוא לא מוכן לאכול בשר אדום בכלל!" "שמעתי שהוא עושה את כל העיקוף מפה לשוק בגלל שהוא לא רוצה לעבור מול הדוכן של בֶרְנָרְדוֹ הקצב.." "בטח פוחד ממראה של דם!" "תהיה לו בעיה קטנה כשהוא יבתק למישהי את בתוליה.." שני האנשים פרצו בצחוק שיכורים רועם. הטיכה... הוא יוכל לעזור לי! אולי אני אלך לבן האדם הזה ואשאל אותו אם הוא שמע משהו על המיקום של הטיכה... כן, אני אגש אליו. רוקנתי את הכוס שלי, והנחתי שני מטבעות על הדלפק. קמתי, והתחלתי ללכת אל בן האנוש. שני השיכורים המשיכו לדבר מאחורי. "מה הבעיה עם השיער שלו?" "לא יודע, אני די בטוח שהוא משלנו, אדם.." "אולי הוא כוהן של איזה אל, ובגלל זה הוא ככה.." "כוהן עם חרב?" שאל אחד מהם, ואני המשכתי אל האדם עם השיער המשונה. הגעתי לשולחן שלו, והתיישבתי מולו. הוא הרים את פניו אלי, והביט בי בעיניו החומות. "אפשר לעזור לך?" הוא שאל אותי בנימוס. "האמת, כן, אתה יכול לעזור לי. אתה יודע איפה הטיכה נמצא?" הוא הביט בי, מופתע. "לא. אני לא יודע איפה הוא. למה?" "שמעתי שאתה מחפש אותו. גם אני רוצה למצוא אותו." "במקרה הזה, אולי אוכל לעזור לך... אני יודע משהו" "מה?" "כל 12 ירחים הטיכה חוזר לאותו מקום. המקום הזה, הוא עמק מלא בצמחייה פראית, רחוק מכל מקום מיושב, שבמרכזו יש אגם. באמצע האגם יש אי עשוי מאותה האבן שיש לטיכה על גבו.. ובאמצע האי, יש שקע בדיוק בצורה של האבן. הטיכה מוריד את האבן לתוך השקע, ונשאר במקום למשך ירח בערך." "ואיפה המקום הזה?" "זאת הבעיה – אני לא יודע. עצרתי בעיר הזאת לפני ירח אולי, ומאז אני רק חושב איך לעזאזל אני אגלה." לכל הרוחות. אותתי למגיש. "תן לי עוד כוס, מלאה. ואם אתה לא רוצה שאני אסרס אותך בקסם עכשיו, תעיף את היד שלך."

פרק רביעי

"אז את רוצה להצטרף אלי?" אמר אלי האדם אחרי שסיימתי ללגום מיין השרף שלי. "מה? למה? כלומר, למה אתה צריך אותי..?" אמרתי. אני לא יכולה להצטרף אליו. אני מסוכנת.. לכל אחד. "את קוסמת, לפי המטה שלך ולפי האיומים הציוריים שלך על החלאה שמוזגת משקאות" הוא גיחך. "בשביל מה אתה צריך קוסמת? הרי אתה לוחם.." "אני לא יכול להילחם" הוא אמר בשקט, לא מפרט, והביט בספל שלו. התכוונתי לשאול, אבל עצרתי בעצמי. הוא לא נראה כשש לדבר על העניין, ואני לא אחקור. זה עניינו.. אולי זה קשור למה שהוא רוצה לשאול את הטיכה, ואני לא הייתי רוצה שהוא ישאל אותי למה אני מחפשת את היצור. שתקתי, והוא הרים את עיניו, והודה לי במבטו. "אני חסר ערך בקרב. אני זקוק להגנה.." הוא גיחך שוב. "תצטרפי אלי?" "אני..." אני חייבת למצוא משהו.. אסור לי להיות קרובה לאנשים. אסור. "אני רק קוסמת מתלמדת... אני יודעת רק קסמים מועטים ולא אהיה לעזר בקרב." אה, כן, ויש לי גם חפצי קסם שבעזרתם אני יכולה להשמיד חצי מהעולם, אבל פרט שולי.. "אם את קוסמת מתלמדת, למה את לא לומדת עכשיו?" "כי נידו אותי." אמרתי בקצרה. "למה.. לא, לא משנה" הוא עצר את עצמו מלשאול. "אתם, האנושיים, לעולם לא תבינו למה.." לעזאזל, אמרתי את זה בקול! אני כל כך טיפשה!! "תתפלאי.." הוא מילמל. "זה בגלל שאת חצי אלפית?" בהיתי בו. "איך ידעת..?" "תווי הפנים שלך יותר מעודנים משל בת אנוש. ולא הרבה אנשים נשארים עם הברדס המאולתר שלהם בתוך פונדק." זה לא נראה כאילו אכפת לו... יכול להיות שגם הוא לא אנושי? לא, הוא נראה אנושי. הוא חייב להיות אנושי.. הוא לא יכול להיות שום דבר אחר. נאנחתי. "עלית עלי. אני מניחה שההצעה בטלה עכשיו?" "לא, לא ממש. גם קוסמת מתלמדת תהיה לי לעזר.. את איתי?" אני לא יכולה, "אני מסוכנת." לא! שוב אמרתי מחשבה בקול! לכל הרוחות!! "גם אני מסוכן" הוא אמר ברצינות. "שני מסוכנים ביחד פחות מסוכנים אחד לשני.. או משהו כזה" הוא המשיך. האם אני יכולה להרשות לעצמי לסכן אותו? האם המצפון שלי יתן לי? אבל.. הוא נראה בסדר. אני לא אאבד שליטה לידו.. משום מה, הוא נראה כ.. מכבד אותי. למרות שאני חצי אלפית. למרות שהוא בן אדם. אני חושבת שאני אעמוד בזה. "אני מוכנה. אבל אסור לעצבן אותי." "או שתסרסי אותי?" הוא חייך שוב. "אולי" חייכתי גם. יש לו השפעה רעה עלי. אני מחייכת.. ואני מרגישה מוזר. בטח יין השרף הזה... לא מספיק שהוא סוטה, המגיש בטח גם עירבב איזו אבקת הברקת עץ במשקה שלי.. העפתי את הכוס לריצפה. "בוא נעוף מפה. המקום מתחיל להיות מסריח מדי." "אין בעיה" הוא קם, ותלה את נדן החרב שהיה לידו על גבו. קמתי, ואחזתי במטה שלי. המגיש מיהר אלינו. "לא שילמתם.." הוא אמר בקול מהסס. "אני מייד אשלם לך" אמרתי, ומילמלתי קסם בשקט. כיוונתי אליו את השרביט, ומיד כל עורו התמלא בשלפוחיות סגולות ענקיות. האדם שלידי התחיל לחייך, והמגיש התחיל לצווח בפחד. "בוא כבר, זו אשליה פשוטה. היא תיעלם עוד מעט" לחשתי לו בשקט. הוא קלט, ושנינו מיהרנו ליציאה. יצאנו, ואז הוא פרץ בצחוק. "זה היה טוב! חבל שלא הוספת לו קרניים.." הלכנו לכיוון הסמטה שממנה נכנסתי. "דרך אגב, אני רֶנֶן נִינְגֶנְטוֹרָה." "אני דִיוּן אוֹנִיגִירִי. נעים להכיר.." "תחסכי ממני את הרישמיות הזאת. אנחנו עמיתים עכשיו." "כן." עמיתים.. אבל האם זה יחזיק מעמד?

פרק חמישי

שוב, נטוי בין ~. ואני חושבת שהבנתם שנטוי זה סיכרוןץ... בלה. "אז לאן נלך?" שאלתי את רנן. "אני עוד לא לגמרי בטוח, אבל אני מעדיף לצאת מהעיר הזאת. מקומות המוניים זה לא בשבילי.." "גם לא בשבילי. בוא נזוז." "את לא רוצה לקנות גלימה חדשה? זאת שלך די קרועה ומקומטת..." הוא העביר על הבד שתלוי עלי מבט בוחן. "לאא, אני אשאר איתה. כבר היו לי בגדים יותר גרועים." "כרצונך.. רק שימי את הברדס שוב, כשנגיע לחלקים הטובים של העיר עלולים לסקול אותך." עצוב כמה שזה נכון.. בשתיקה, כיסיתי את ראשי שוב. הלכנו לעבר שער העיר. השומר שעמד שם עכשיו לא היה אותו האחד שדיברתי איתו. הייתה לו חגורה אחרת. "היי, לאן אתם הולכים?" הוא שאל בחשדנות. רנן שם יד על כתפי. "אתה יודע, אי אפשר כבר למצוא פונדק דיסקרטי בעיר הזאת" הוא חייך אל השומר. השומר קרץ לו. "תעשו חיים.." הוא נתן לנו לעבור. מי לעזאזל הוא חושב שהוא?! ועוד יותר מרגיז, שזה אפילו מרגיש נחמד! נהמתי בשקט. רנן גיחך, והוריד את היד. "מצטער, דיון. אבל עדיף שלא יעשו לנו צרות, נכון? הייתי צריך לאלתר משהו." "התנצלות מתקבלת" נבחתי. בן האנוש הזה יוציא אותי מדעתי בקרוב! הוא גיחך שוב. "שמעתי משהו ב'יד המחייכת' שאולי יעזור לנו.." "ומה זה?" "בעיר נִיוֹטְרוֹי הקימו בניין גדול מלא בספרים של השליט המקומי... מין יוזמה חדשה, כל אחד יכול להיכנס בחינם ולקרוא בהם." "מה המלכודת? נצטרך לתת את נשמתנו ביציאה?" אין סיכוי שאני אאמין שמ-י-ש-ה-ו יעשה דבר כזה. לתת לפשוטי עם לגעת בספרים יקרים? "יכול להיות.. אבל זה שווה ניסיון, לא?" הוא חייך. "שיהיה. אתה יודע איך להגיע לשם לפחות?" למה הוא מחייך כל הזמן?! "עוברים את יער רֶוַרִי שדי קרוב לפה, ומגיעים." הוא הצביע לעבר כתם ירוק באופק. "כמה זמן זה יקח?" נאנחתי. "המממ.. ליער רורי פחות מחצי יום של הליכה, אבל מכוון שכבר צהריים, עד שנגיע לשם יהיה ערב. נלון ביער, ואחר כך עוד חצי יום של הליכה ואנחנו בניוטרוי." "קרוב.. בסדר, לא מבזבזים זמן. קדימה" "מה שתגידי.." הלכנו בשתיקה. אני לא סובלת אותו! כל הזמן מתבדח ומחייך וצוחק, כאילו הוא לא בסכנת חיים כל רגע נתון! על מה אני מבלבלת בשכל, הוא לא יודע. הוא לא יודע שאני מסוכנת.. למה שהוא ידאג? הצצתי בפניו. אז למה הוא נראה מודאג? ~"אני מסוכנת." "גם אני מסוכן"~ במה הסכנה הטמונה בו..? הבטתי אליו. "רנן?" "מה?" הוא הרים אלי את מבטו, מחייך שוב. "על מה אתה חושב?" "אני.." הוא מילמל. הוא מחפש תירוץ. גם לו יש דברים להסתיר... כמוני. "לא משנה... לא עינייני." הוא נשם לרווחה, ואז הצביע קדימה. "כמעט הגענו.." המשכנו ללכת. ~"שני מסוכנים ביחד פחות מסוכנים אחד לשני.. או משהו כזה"~ האם זה נכון? אולי... אני צריכה ללכת לבד. אני מסכנת את כל מי שסביבי... בגללן. מי יכל ליצור את הזוועה הזאת?! ומתי? הקסם שטמון בהן רב. הן חייבות להיות עתיקות מאוד... אני בטוחה שאף קוסם מהזמנים הללו לא יכל לייצר אותן... הן פשוט חזקות מדי. ונראה כאילו יש להן מחשבה משהן... מסויימת לפחות. הן לא יכולות להפעיל את עצמן, לפחות במלוא העוצמה שלהן.. אבל הן כן יכולות להעביר מעט מעוצמתן לטובתן.. או לחסום אותה. כשמצאתי אותן... האש שרפה את השקיק כדי שייפול.. והתאווה גרמה לי לקחת אותן. למה אני..? אני חצי אלפית. אני ממורמרת.. אני שנואה על ידי שני הצדדים... בני האדם שונאים אותי כי אני מייצגת את האלפים... האלפים שונאים אותי כי אני מייצגת את בני האדם. יש כל כך הרבה הזדמנויות לנצל את המצב שלי, נכון..? אבל הן טעו בבחירה שלהן.. אני לא נותנת להן להשתלט עלי. טוב, אני מנסה... אבל היו מקרים. ויהיו. אני חייבת להשמיד אותן, לפני שהן ישמידו כל דבר אחר. 'אבל למה בעצם?' קול קטן התעורר בי. בגלל שהם כולם חפים מפשע! אני לא יכולה לגרום למוות שלהם... 'הם לא חפים מפשע. אף אחד מהם לא.. הם שונאים אותך, כולם. בני האדם, האלפים... והשאר, גם. את רק בת תערובת, נכון?' אבל... 'הם פגעו בך! האלפים זרקו אותך מהבית, בני האדם נידו אותך מלימודי הקסמים, וכולם ממשיכים לפגוע בך כל הזמן!' אלו דעות קדומות.. החברה מכתיבה אותן. אני.. 'את טיפשה! יש בידיך כוח כל כך גדול עד שאי אפשר לקרוא לו בשם, ואת מרחמת על היצורים המטומטמים האלו?!' לא כולם כאלו! הדרואיד.. מר אוֹקוֹנִי הזקן... וגם רנן! הם לא פגעו בי. הם עזרו לי! למרות מה שאני... 'לא!! את צריכה להשמיד אותם! את כולם! להשמיד! להרוס!!' לא נכון! אני לא מרגישה ככה! לא לא לא! אף אחד לא אשם! זה העול שלי! אני מי שאני, וזהו! 'תגרמי למוות... תראי את הדם נוזל... תלמדי אותם לקח! תראי להם מה סבלת!!!' "אני-לא-מקשיבה-לך!!" סיננתי בשיניים חשוקות. רנן הביט אלי בתמיהה. או, לכל הרוחות... 'תראי את בן האדם הזה.. הוא לא מבין! הוא לא יבין! הרגי אותו.. את יודעת שאת יכולה... את רק צריכה להוציא אחת...' ידי נשלחה כאילו מאליה לנרתיק. לא! זאת השנאה.. את לא אני! זה לא הרגש שלי, ואני לא אלך איתו! עצרתי את ידי, ונהמתי. "צאי! אני לא מקשיבה לך! אין סיכוי שאני אהרוג מישהו!!" צעקתי. אני קרובה לאיבוד שליטה! הרגשתי משהו נעלם, והתנשמתי בכבדות. "דיון.." רנן אמר בשקט. "אני מצטערת. אני.. אני חייבת ללכת" אמרתי במהירות, והתחלתי לרוץ. לברוח ממנו.. להתרחק.. אסור שזה יקרה. אני לא רוצה לפגוע באף אחד... ולא בו. "דיון!" הוא צעק אחרי בקול תקיף. לא להקשיב.. חייבת לברוח! הרגשתי יד תופסת אותי, ועוצרת אותי. "לא! עזוב אותי, רנן! אני חייבת ללכת.. הכל מסוכן מדי... אני לא מוכנה לסכן אותך!!" ניסיתי להשתחרר. למה הוא לא מבין?! הכל לטובתו... "את לא מסכנת אותי" הוא סובב אותי אליו, והביט בעיני. "גם לך יש שדים, נכון? אני מכיר את ההרגשה. ואני לא הולך לתת לך להתמודד עם זה לבד." "אבל.." מילמלתי. אני חייבת ללכת.. אבל למה פתאום אני מרגישה שהמקום היחיד שאני רוצה להיות בו הוא פה? "אני מכיר את ההרגשה" הוא אמר שוב. "את לא הולכת לאף מקום. את נשארת איתי, ואני אנסה לעזור לך, אם תרצי.. כמו שאת כבר עוזרת לי." עוזרת לו..? במה מישהי חסרת ערך כמוני, שאפילו לא מסוגלת להתנגד לכמה כדורים מטופשים, יכולה לעזור לו?! "אתה לא מבין.. אתה בסכנה. בגללי. אני לא יכולה..." "גם את בסכנה, בגללי. ואת כן יכולה. אסור לך לתת לזה לנצח. תני לי לעזור לך..." הלוואי ויכולת... אבל אין דבר שתוכל לעשות, רנן. זה העול שלי... אבל אני אחזיק מעמד. "אני אנסה..." מילמלתי, והוא עזב אותי. המשכנו ללכת. אני אנסה בכל כוחי. כדי שלא תיפגע, רנן, וכדי שאף אחד אחר לא...

Rivendell

New member
תגובה לחלק הרביעי

נו, אז צדקתי
כמו שאמרתי - את צריכה להרחיב את הדיאלוג של חלק שלוש. חלק 4 בסדר, אבל לא קורה בו יותר מדי. אין כאן המון עלילה. זה בסדר כי הפרקים שלך בכלל מאוד קצרים, אבל אולי היה נכון לאחד את זה עם עוד חלק. הערה אחת קטנה - "ברדס מאולתר" - כבר השתמשת בזה. רצוי גם לא למחזר יותר מדי ביטויים וצימודים. אם הוא משתמש במשהו שהיא כבר אמרה וזה מתוך כוונה להראות שהם חושבים דומה - את צריכה להדגיש את זה. אם זו סתם אמירה - אז לשנות את זה קצת, כדי שזה לא יופיע באותן מילים בדיוק.

Rivendell

New member
תגובה לפרק השלישי

שוב, יותר מדי נקודות
ואחדות לשונית: ממרגריט?! היא הכי שווה בכל האזור!! בן בליעל ממוזל שכמוהו מצד אחד "שווה" מצד שני "בן בליעל". תודי שזה קצת מוזר יחד. הייתי משנה את ה"שווה" ב"יפה" או "ארוכת שיער" או כל דבר אחר שיתאים יותר לשפה של שאר הסיפור. לגבי העלילה. אני מתחילה להבין שהבחורה שלך מחפשת את הטיכה, כי היא רוצה כנראה לשאול אותו משהו לגבי הגולות שלה. אם לא לזה התכוונת - אז עכשיו הזמן לשכתב
זה, בכל אופן, מה שאני מבינה. הבעיה העיקרית שהייתה לי עם החלק הזה הוא הדיאלוג בסוף. ברור לי שהיא מצאה את הבחור המוזר הזה מתוך כוונה שלך להביא איזה שינוי לעלילה. אבל את לא מסבירה את זה מספיק טוב - כלומר - חסר לי המניע שלו. הוא אומר לה שהוא לא יודע איפה היצור, אבל מוכן לחלוק איתה אינפורמציה עליו. זה קצת תמוה, לא? הוא לא מכיר אותה, הוא לא יודע מי היא או מה הכוונות שלה. אולי גם היא רוצה לרצוח את היצור? למה לו לספר לה משהו עליו? אני חושבת שאת צריכה להרחיב על הנושא, לשלוח אותם לשיחה קצת יותר רצינית... תחשבי - איך את יכולה לגרום לו לבטוח בה מספיק כדי שיסכים לגלות לה מידע? תגרמי לה לגרום לו לרצות לנדוד איתה ולחפש
בסיידר?

טעות לעולם חוזרת.

אני מושפעת מסלנג, תיתלי אותי. וכן, היא מחפשת את הטיכה. שמחה שהבהרתי את זה. בקשר לבחור עם השיער הססגוני, התכוונתי להרחיב את השיחה אבל נסחפתי לכתיבה המיידית של הפרק הבא ושכחתי. אני אשכתב את זה, תודה.

Yuli Gama

New member
בעובועת סגולות

ויזואלית זה נירא כמו סרט מצוייר קשה לדמיין על העור צומח משהו כזה למה שלא תשני את זה לבעבועות מוגלתיות, מדממות, שלופוחיות, או כל דבר אחר שיתן תמונה ויזואלית. הניסיון של המוח שלי למצוא לזה תמונה קטע את כל הקריאה :) עומד בן אדם שמן, מלוכלך, שתיין, ואז מופיעות עליו בעבועות סגולות (אצלי הן היוה סגול ניאון) ברר...

Rivendell

New member
תגובה לחלק השני

שוב חוזר על עצמו עניין ריבוי הנקודות
זה משהו שקל מאוד לפתור, כי זה מאוד טכני, אבל עדיין זה מפריע לי. הכתיבה שלך דיי נקייה, אז אין לי הרבה מה להעיר בנושא מלבד דברים קטנים. למשל כאן - מה הבעיה שלו? הוא אנושי. "מה הבעיה שלו" זה קצת גובל בסלנג, שזה בסדר, אבל לא מתאים לשפה של שאר הסיפור שלך. תקפידי על אחדות לשונית. וכאן סיקרנת אותי - זו מחווה לטולקין? או שזה יצא לך בלי כוונה?
"יקירותיי!! לא, לא, היכן הן? הן לא יכלו להיעלם.. גנבה! גנבה!! חמדותיי... חיזרו!!!" בכל מקרה, אהבתי את הקפיצות בין העבר להווה, כי אני בד"כ אוהבת את הדברים האלה. אבל אולי כדאי לעדן את זה יותר כך שלא תצטרכי "נטוי". כלומר, יכול להיות שאת צריכה פשוט להדגיש שזה מה שעובר לה בראש, או שיהיה טריגר כלשהו בסיפור שלך שיגרום לה לחשוב על זה כך שהקורא יבין שזה מה שמתרחש. אישית, אני משתמשת ב"נטוי" רק כשיש אלמנטים של טלפתיה, אבל זו סטייה שלי שלמדתי כנראה ממק'קפרי
עכשיו - בקטע שהיא בתוך הבית יש בעיה קטנה. את כותבת: הייתי בתוך בית בנוי עץ, לא גדול במיוחד אבל זה קצת לא ברור. איפה היא שוכבת שהיא רואה את כל הבית? אין חדר שינה, היא שוכבת בחדר המרכזי? תני קצת יותר התייחסות לזה כדי שזה יהיה יותר ברור, או לחלופין את יכולה פשוט להשמיט את זה אם זה לא כזה חשוב לעלילה שלך. עד כאן, בכל מקרה, זה נחמד. הצלחת לקבל את תשומת ליבי כקוראת.

אוקיי, אז

אני מאוד משתדלת להמעיט בשלוש נקודות, אבל זה פשוט יוצא. אני אקרא את המאמר, תודה. בקשר לסלנג, אני מודה באשמה. אבל אנשים לא תמיד מדברים בשפה גבוה ביום יום, גם בעולם מבוסס על ימי הביניים כמו העולם של רוב הסיפורי הפנטזיה. הבית לא היה ממש חשוב.. דווקא לרוב אני מפריזה בתיאורים, אז הפעם החלטתי לא. טעות, אני רואה.

Rivendell

New member
כמו שאמרתי, סלנג זה תקין

הבעיה היא באחדון הלשונית. את צריכה לשמור על רמה אחידה פחות או יותר של שפה אצל הדמויות שלך, ומכיוון שעד כה הדמות הזו דיברה בשפה גבוהה יחסית זה נראה מוזר פתאום. אם למשל תכניסי דמות של משרתת אנאלפביתית, סלנג יהיה הדבר הנכון לשים לה בפה כנראה

צודקת, צודקת.

את צודקת לחלוטין. אני אקפיד יותר, מבטיחה... דבר שני, בקשר למה ששאלת קודם, על המחווה לטולקין - כן, ממש על זה חשבתי כשכתבתי את זה. בכלל נראה לי שכל הסיפור מושפע קשות מטולקין, לפחות בהתחלה, אבל אולי זה רק אני והראיה הסובייקטיבית שלי.

Rivendell

New member
השפעות זה לא דבר רע,

בעיקר כי זה מראה שאת קוראת, שזו לדעתי הדרך הכי טובה ללמוד לכתוב

Yuli Gama

New member
מחווה לטולקין ?

רוצה לפני הכל לציין שממש נהניתי לקרוא. אהבתי את הפתיחה גם כשפורסמה כודם, אבל כאשר זה חלק מסיפור זה גם מקבל משמעות ורקע. 1) נורא מציקה השפה הגבוהה בה מדברים בכפר. גובל בלא אמינות. 2) המחווה חמוד כמחווה, אבל לי אשית נורא צרם (נורא, נורא, נורא) הסיפור עומד מצויין כסיפור, ופתאם בה ההעתקה הגלויה הזאת. אני מבינה שזה בה כמחווה, אבל זה גלוי מדי. זה כמו לקראו לאחד הדמויות גנדלף או פרודו. פשוט לא נירא טוב בסיפור. אולי זה רק אני, אבל לפי דעתי מספיק שהגולות מושכות ומשגעות את האדם כדי שזה יהיה מחווה.

Rivendell

New member
לגבי פרק א'

כבר פרסמת את זה כאן
הנה לינק, אני מניחה שהתגובות לא השתנו הרבה מאז. *ממשיכה*

אני זועמת. ארג.

אני מעולם לא פירסמתי פה את הסיפור שלי! גניבה! הכל, כולל ההקדמה, לקוח מילה במילה מהפירסום של הסיפור הזה בפורום שאני ניהלתי! ואני עוד יותר כועסת, כי אני מכירה את מי שפירסמה, וכחברה שלי! אני-לא-מאמינה-שהיא-עשתה-לי-את-זה!! ארגגגגגגג.... אני כועסת. זו פעם שניה שגונבים לי סיפור.. לכל הרוחות. ~דימדומי שחר, מקווה שהכל היה אי-הבנה

Rivendell

New member
את רצינית? ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

כי אם מה שאת אומרת נכון זה באמת מחריד. זו הפרה של זכויות היוצרים שלך, וזו במילים פשוטות - גניבה. פני אליי במסרים בקשר לזה, תני לי את כל הפרטים שאת יודעת, ואני אנסה לראות מה אפשר לעשות. מזל שהזכרון שלי לעולם לא מכזיב בדברים האלה. אני תמיד זוכרת אם כבר קראתי משהו.

למעלה