שלום. כותב פה פעם ראשונה..

שלום. כותב פה פעם ראשונה..

אחרי הרבה זמן שאני קורא פה.. אממ אז יש לי בעיה מוזרה..הפעם הראשונה שהתאהבתי היתה בכיתה ו'. היתה איזה ילדה בכיתה המקבילה שגרמה לי להרגיש משהו מוזר...שתמיד תמיד רציתי ללכת להיות לידה, להסתכל עליה, תמיד חיכיתי להפסקות רק כדי להיות לידה ולהסתכל עליה..מן תחושה מוזרה כזו..ואני, מפאת גילי הצעיר מעולם לא הבנתי מה זה אומר, ולמה אותה ילדה כ'כ ריגשה אותי.. שיצאנו לחופש הגדול, וכל אחד נפרד לדרכו, ההרגשה אט אט נעלמה...ובכיתה ז' היתה עוד ילדה מהכיתה שלי שההתאהבות שלי אליה היתה אולי פי 10 יותר חזקה מקודמתה...היתי מאוהב בה עד כיתה ט'...זה היה ממש ממש חזק..תמיד רציתי להיות לידה לדבר איתה, שעות בטלפון באיסיקיו...והיתי כל שיעור תמכתב איתה בפתקים ששמורים אצלי מעל הארון כבר 6 שנים וכבר הצהיבו...האמת, שעד עכשיו לא היתי מתנגד לה..למרות שניתקנו קשר כבר מלפני חודשים..אבל עכשיו, אחרי שאני כבר כמעט בן 18, שמתי לב שכל ההתאהבויות שלי, היו בלי משיכה מינית..התאהבתי בהן כמו כל אדם נורמאלי, אבל מעולם לא הסתכלתי עליהן בצורה מינית. ולא רק ה2 האלה, גם אחרות, ידידות טובות, ובנות חדשות שהכרתי, אמנם עדין לא באה האחת שגרמה לי להרגיש את מה שהרגשתי לאותה אחת מכיתה ז' ח' ט', אבל היה לי רצון להכיר בנות, ועדין יש לי, אבל אני לא נמשך אליהן, אולי רצון ממש קטן לנשק או לחבק, אבל משהו שטחי ולא רציני, לא משהו שיגרום לי לחפש בחורה בשביל לעשות את זה..ושלא נדבר על סקס שעל זה בכלל אין מה לדבר..מה שקורה שאני מוצא את עצמי היום אוטוטו בן 18 שמעולם לא היתה לי התנסות מינית, כלום פשוט שומדבר, נזיר לחלוטין..וזה דיי מדאיג אותי..כי מצד אחד אני מתאהב בבנות אבל לא נמשך...מה זה אומר לגבי החיים עכשיו והחיים בעתיד?

eliormagick

New member
מממ

לדעתי האישית זה לא מחייב שזה אומר שיש לך בעיה במשיכה המינית... אולי כשתגיע למצב שתהיה עם בחורה במצב אינטימי אז תגיב בצורה אחרת... הגעת כבר עם מישהי למצב אינטימי ושום דבר בתכלס לא מממ איך להגיד בצורה יפה... עמד?!... כי אם לא הגעת למצב כזה אז אתה עדיין לא יכול לדעת... אתה צריך לתת לזה זמן בתכלס גם וכשתהיה במצב הזה אחד על אחד תדע באמת מה מצבך

eliormagick

New member
...

עצם זה שלא היית במצב אינטימי ובקרבה עם אדם מסוים רק אתה והוא לבד מעיד על חוסר ניסיון ושיש חוסר מניסיון יש פחד כפי שאמרת שיש לך פחד שלא תתפקד... זה טבעי מאוד וזה לא משהו רע ... לדעתי אתה צריך לתת לעצמך עוד זמן וקצת לשחרר לחץ לשחרר מתח ויותר לזרום ועם הזמן ועם הניסיון שתצבור תגיע למצב אנטימי ואז תראה בדיוק מה קורה... ותדע איך להגיב ותבין את המצב שלך יותר טוב

../images/Emo24.gif תן לעצמך זמן

אני יודעת שגיל 18 נראה לך מאוד"זקן" אבל רק עכשיו יצאת מגיל ההתבגרות המבלבל והמלחיץ, יש הרבה אנשים שלא התנסו מינית עד גיל זה, כשתמצא מישהי ותתאהב בה רוב הסיכויים שתתפקד מינית. גם אם לא, , יש כל מיני טיפולים פסיכולוגים או תרופתיים שיוכלו לעזור לך , בנוגע לביישנות החברתית, יש לי חברה שסבלה מאותה בעיה וטיפול פסיכולוגי מאוד עזר לה להתמודד. בהצלחה!!!

לא אבל אצלי הבעיה שונה..

אצלי יש בעיה של חוסר הערכה עצמית...זה משהו מטורף אצלי...מרמור בכמויות מסחריות...וגם לא יודע..כאילו ככה או ככה, אני לא מחפש את זה, כאילו יש לי הרבה ידידות, ואני לא מסתכל על אף אחת בצורה מינית, לא מסוגל...ניקח לדוגמא 3 ידידות טובות... האחת-יפיפה אמיתית, אבל ילדותית מאוד, ממש חיב בעולם של פיות וחלומות, קשר רעוע איתה, ואני בחים לא אהיה מסוגל לחשוב עליה בצורה מינית... השניה-קשר מצוין איתה, יש לה גוף יפה, אבל פהים לא..אבל אני רואה בה כמו אחותי, לא יכול אפילו לגעת בה המחשבות.. השלישית-קשר מאוד מאוד מאוד קרוב, רואה בה כמעט אישתי לפעמים, היא לא יפה ולא מושכת בכלל, וזה לא רק אני זה כלל הבנים, מעולם לא התנסתה, כנראה בגלל החיצוניות..וגם אם היא מנסה לגעת בי, אני נרתע. יש עוד ידידה אחת, שהקשר איתה כמעט ולא קיים, היא נראית טוב...יש לה אופי שתכלס מאוד מאוד מתאים לי, ממש מדברת בשפה שלי, אותו דבר...ואני מאוד רוצה להכיר אותה..אתמול יצא לי לדבר איתה..והיא אמרה לי את מה שאני תמיד חושב עליה: "אני כל הזמן קובעת ואתה מנסה להתחמק, אתה לא באמת רוצה להיפגש" וזה בדיוק מה שאני חושב שהיא חושבת... אני לא יודע אם היא באמת רוצה לחזק ת'קשר או לא, אמנם יש לה אופי מאוד מענין, אבל הבעיה איתה שהיא מסתנוורת מהר מאוד מ"חתיכים אלוהיים" אלה עם הפרצוף המושלם..היא שמה תמונה במסן של אדם שהיא בכלל לא מכירה, תמונה שהתגלגלה באינטרנט, רק בגלל שהוא יפה, והיא כבר שנים עם התמונה הזו ולא ירד למה ממנה. את זה אני לא יכול לספק לה, בטח שלא עם הערך העצמי הנמוך שלי...ושוב, גם עליה אני לא חושב בצורה מינית, אולי חיבוק או נשיקה פה ושם..אבל מעולם לא עלתה לי תמונה של סקס מלא..וזו הבעיה איתי, ילד אחר בגילי, מיד היה משכיב את הידידות שלי, ויש לי המון ידידות יפות..אני, אפילו לא חולם על זה..

מיכאלה38

New member
שלום לך..

אני זוכרת את עצמי בגיל הזה.. לומדת לבגרויות בעיקר, עובדת, מחכה לגיוס וכמובן חושבת על בנים. מאחר והייתי כבר אז בגירה לגילי תמיד מצאתי שיחה משותפת עם גדולים ממני (בגיל). ויום אחד יצאתי, כהרגלי, באחד מימי השישי, עם חברה לפאב בקריות (אני חיפאית). והתחיל איתי בחור נאה שעמד מאחורי בתור בכניסה לפאב. בהתחלה הוא לא רק שלא משך אותי, אלא אפילו דחה אותי במובן מסוים. השאיר את הטלפון ונעלם. חברה שלי לחצה עלי להתקשר אליו, אמרה לי מה יש לך להפסיד, מקסימום עוד ידי. והוא ליווה אותי כמעט שנה מחיי. מה שאני רוצה לומר לך הוא, תן לחיים לעשות את שלהם, ואל תוותר על אפשרויות העוברות בדרכך, הן עוד יגיעו ואתה תשמח על כך. הסר דאגה מלבך. מיכאלה38

הבעיה שהחיים שלי לא זזים לשומקום

כולם התגייסו, השאר בבצפר, משעמם כ'כ...אין מה לעשות..החים מתבזבזים לריק...

הכל זמני

זו תקופה בחיים, שיש בה הרגשה שהכל עומד במקום, אבל היא מתחלפת בלי ששמים לב. מתי אתה מתגייס?

p019

New member
ברוך הבא

דבר ראשון, 18 זה באמת גיל צעיר. אין שום סיבה להילחץ משום דבר. אני יודעת שזה נשמע קצת פלצני, אבל יש עוד כל כך ארבה דברים שתעבור בחיים וישנו אותך ואת השקפת עולמך על החיים. כולל את הבישנות שלך. מהתיאורים שלך נשמע לי שאתה א-מיני. אם כי כמובן רק אתה יכול להכריע. ויכול להיות שזה באמת ישתנה בעתיד. אבל תשאיר את האפשרות פתוחה, אם אתה לא מעוניין לעשות משהו, על תעשה אותו רק כי אתה חושב שהחברה מצפה ממך. א-מיני יחול להתאהב ריגשית. אין שום סתירה בין התאהבות וא-מיניות. ואם אתה באמת א-מיני, מה זה עומר על החיים שלך? כנראה מה שזה עומר על החיים שלי. ארבה יותר קשה למצוא בן-זוג. בעיקר כי אין ארבה א-מיניים שם בחוץ. אתה יכול לנסות את מזלך גם אם נשים מיניות, אבל תיקח בחשבון שזה יצור בעיות. אני מאחלת לך שתתאהב בבחורה א-מינית בפעם הבאה, אבל אין לך מה להילחץ, כל החיים עוד לפניך.

גיל 18 זה אמנם צעיר

אבל ממש לא להתנזרות מוחלטת, זה לילד בן 12...ואני לא מבין, גם א מינים חוששים לצאת כמו הומואים? הרי אין הרבה מודעות בחברה לא מינים הרבה מאוד לא יודעים אפילו מה זה..

p019

New member
לצאת, כמו לצאת מהארון?

יש ויש. אני לא מספרת לכל מי שאני מקירה שאני א-מינית. אבל רק כיוון שאני לא חושבת שאני צריכה לנהל שיחות על א-מיניות אם כל מי שאני מקירה. כמו שאמרת אין ארבה אנשים שיודעים מה זה א-מיני. מה שאומר שלא מספיק להגיד "אני א-מיני" עכשיו צריך גם להסביר מה זה. אני לא חושבת שההשוואה צריכה להיות להומואים. אני חושבת שזה ארבה יותר כללי. אנשים לא רוצים להיות שונים. שיחשבו עליהם שהם שונים. זה שאדם הוא א-מיני זה רק דבר אחד מתוך אוסף גדול של דברים. אף אחד לא רוצה שיתחילו להגדיר אותו רק על פי הנטיות המניות שלו. ולאנשים יש לפעמים נטייה לעסות דברים כאלו. ואני מקווה שעם הזמן המושג א-מיני יהפוך להיות נפוץ וידוע.

../images/Emo135.gif../images/Emo203.gif

התחושה שלך מוכרת כל כך. מצד אחד, הציפיה לקשר שבנוי כמו שקראת ושמעת על קשרים, מצד שני, הידיעה שאתה רוצה משהו קצת אחר, שמתאים לך, שיש דברים בקשרים שעליהם שמעת, שאתה לא רוצה לעצמך. לדעתי לא כדאי להחליט על א-מיניות בגיל 18, אבל בהחלט אפשר לחשוב על זה. התחושות שלך נשמעות כמו תחושות של א-מיני. עם זאת, כמו שרונית אמרה ואמרה נכון, רק אתה יודע מה אתה באמת מרגיש, ואתה זה שידע להחליט מה הנטיה שלו, כשתהיה בטוח בה מספיק. יש הרבה מאוד אנשים שלא היתה להם התנסות מינית עד גיל 18, א-מיניים ומיניים. אתה בדרך-כלל לא שומע עליהם, כי כמוך, הם חושבים שזה מוזר, למרות שזה נורמלי לגמרי. אין שום סיבה, שיהיה לך קשר כזה, בגיל כל כך צעיר. אתה לא מתנזר, בשום אופן לא. נזיר הוא מישהו שעוצר את עצמו מלעשות מה שהוא רוצה, לפי התיאור שלך אתה מישהו שעושה בדיוק את מה שהוא רוצה. תחפש בנות שרוצות את אותו הדבר. אתה כבר יודע איך לחפש, את מי אתה רוצה בצורה א-מינית, אתה רק צריך מישהי שמחפשת דבר דומה. לגבי החיים בעתיד? אלוהים גדול, אבל ממרומי גיל 25, וממרומי רבע עשור של התעסקות בדברים יותר מעניינים מקשר פיזי כזה, אני יכולה להגיד שיהיה טוב. בגיל 18 העולם נראה הרבה יותר צר משהוא באמת, כשיוצאים מבית הספר מתחילים לראות את זה. בעולם המבוגרים, הדבר היחיד שאתה מחוייב לעשות הוא למצוא עבודה ולשלם חשבונות, השאר נתון לבחירתך, ותמיד יש עוד אנשים בסגנון שלך. לא רוצה קשר עם מגע פיזי? אחלה, תשיג קשר בלי.

הבעיה שאין דבר כזה...

ואצלי זה אפילו קשה פי 2...כי הבנות של היום, הן רובן, לא כולם, בשום אופן לא אכליל, אבל רובן דיי שטחיות, שאוהבות פוזה, שאוהבות ערסים מתלהבים, אפילו כאלה שלא נותנים להן יחס, והן גם אוהבות מגע מיני. לי אין את 2 הדברים האלה. אני לא ערס פוזאיסט מתלהב, ואני לא מחפש מגע..וגם אם נוריד את האפשרות של הערס המצוי ונגיד ויש בת שכן אוהבת בנאדם קצת פחות חלול מהערס המצוי, היא עדין תאהב מגע, זה כל מה שיש אצלי בחברה. לא מכיר משהו אחר.. לגבי הערסים אני מקווה שאני לא פוגע במישהו, אבל אתמול, שישבתי בחוץ, ילד בן 13 מהשכונה שלי בא להתעלק עליי, והתחיל לחפור לי בשכל בלי הפסקה...הוא כמובן ערס מתחיל ממשפחה של ערסים..הורים ערסים פרימיטיבים ואחים גדולים ערסים פרימיטיבים עם שילוב של מטרוסקסואלים..בקיצור, הוא מדבר..והטיפשוט שלו, הטמטום, חוסר הידע, שכל מה שהוא יודע להגיד זה "יש עלי בחורות" או תביא פה איזה אופנוע קח אותך איתם {ן} תז** אותם{ן}" כ'כ דפוק, כ'כ טיפש.. אהה וכמובן שאם אתה חס וחלילה חס ושלום מדבר בטון נמוך, מדבר שקט, או מדבר בעברית תקינה-אז אתה הומו אוחצ'ה.. חבל שזה מה שרוב הבנות אוהבות היום..ממש חבל..מצד אחד בנאדם כמו ילד הזה כ'כ מעצבן אותי עד שבא לי לזרוק אותו ממגדל שער העיר ברמת גן ישר לים אבל מצד שני אני מרחם עליו-אין שכל פשוט אין! וזה יכול להיות קצת מעודד- עדיף להיות א-מיני מאשר ערס כדוגמא שהבאתי.

p019

New member
זו הנקודה שלנו בקשר לגיל שלך

החברה הישראלית היא לא הומוגנית. יש בה מהכל בכל. ברגע שיוצאים מהבית, אתה מתחיל להתקל באוכלוסיות אחרות. בסופו של דבר אדם צריך למצוא את הסביבה שנעים לו בה. לדוגמה, במקרה שלך, כניראה סביבה ללא מה שאתה קורה ערסים. ויש כאלו. זו בדיוק הנקודה שלי. אתה מוזמן להיכנס לכל אוניברסיטה שהיא בארץ. אני מבטיחה לך שתגלה טיפוסים שונים לחלוטין. וגם שם, טלוי לאיזו פקולטה תיכנס. ובנות? טוב, יש מהכל. קשה לי להשוואת את מה שאתה מספר לחוויות ילדות שלי, כיוון שלא התעניינתי במה בנות או בנים מחפסים. מה שכן. כיוון שיש לי חברות. אני מבטיחה לך שיש ארבה בנות שאינן שיטחיות, ומעדיפות גברים עם עומק. אם כי לרוב, כן, הן גם מעוניינות במין. אבל זה לא אופך אותן לשיטחיות. זה פשוט הופך אותן למיניות (בניגוד לא-מיניות).

למעלה