שלום. כותב פה פעם ראשונה..

הסביבה שלך תשתנה במרץ

והיא יכולה להשתנות עוד קודם, תלוי באנשים איתם אתה נפגש. תכיר אנשים במסגרות אחרות, הסביבה תשתנה. בבית הספר, בדרך כלל הסביבה היא של ערסים, אבל זה משתנה מהר. כשאתה יוצא מבין קירות התיכון, נפתח סביבך עולם עשיר יותר, שלפעמים לא יכולת לראות קודם. הוא כולל אנשים שמדברים בעברית תקינה ובמשלב גבוה, הוא כולל אנשים שמחפשים קשר א-מיני. אם תלך למקומות שנכונים לך. לאיזה תפקיד אתה מתגייס, אם אפשר לשאול?

אין לי מושג לגבי התפקיד

אני יודע שכן קיים דבר אחר, אני יודע מהם בני אדם שמדברים שונה בצורה "לא ערסית" איפשר להגיד עליהם שהם א מינים, להפך, לדעתי, שאני שומע אותם ורואה אותם, הם נראים לי דו מיניים אבל זה לא משנה, העיקר בני אדם.. לגבי הצבא, אני אנסה להוריד פרופיל, לא בנוי לקרבי, לא פיסית ולא נפשית...במיוחד בידיעה, או במחשבה, שזה אבוד מראש.

p019

New member
העולם הוא גדול

אנחנו לא חושבות שאנשים שאינם מדברים "בצורה ערסית" הם א-מיניים. אבל הם מסוגלים לקיים מערכות יחסים א-מיניות. הכוונה לא לזוגיות, אלה לחברות. חוץ מזה יש ארבה מעוד אנשים בעולם, אם ארבה מעוד תחומי עיניין. יום יבוא ותמצא את האנשים שאתה נהנה להעביר איתם את הזמן. כמובן שבתור א-מיני הבעיה היא למצוא בקבוצה הזו אדם א-מיני שתוכל לאהוב. עדין לא מצאתי פתרון לבעיה הזו גם אני.

למעלה