שלום כיתה א'-בצפר בלייב (ש.היכרות)

Silly A

New member
שלום כיתה א'-בצפר בלייב (ש.היכרות)

ילדים וילדות! בואו נכיר... שכל אחד ייקח טוש צבעוני, ויכה במקלדת כך: שם: גיל: מיקום: יתר שטויות שבא לכם שנדע עליכם: אני מרשה לכתוב בלי ניקוד. נ.ב. גשש בלש זכאי!

המורה! אפשר לצאת להתפנות?!

מיכל 22 במאי
חדרה

Funky Giraffe

New member
../images/Emo47.gif

שם:עידו גיל:14.5 מיקום:כפר סבא יתר שטויות שבא לכם שנדע עליכם: אתם מוזמנים להביא קפיצה לעוד שני פורומים שאני מנהל בתפוז של אמנים איכותיים לא פחות מהשבט http://forums.tapuz.co.il/funky http://forums.tapuz.co.il/hadag ד"א, הראשון שבהם גם חתום בתו השמיני. כח למוזיקה!

Lil M

New member
שלום שלום:)

שם: מיכלמיכלמיכלמיכל! אבל חברים שלי קוראים לי מייקי:) גיל: 16 שנים מזהמת ת'עולם! - היפראקטיבית לא מאובחנת - רוקדת היפ הופ 11 שנים - משתלטת על העולם בזמני הפנוי!

Rapid נאור

New member
מי לא מכיר אותי?

נאור. זקן (22 כבר) מפ"ת. יותר שטויות שבא לי שתדעו... המממ אההה כן שהשבט מלכים.!

dimano

New member
זה מהאולם ספורט ליד עמ"ל ב?

בכח מקרה אני דני בן 19 מפ"ת. מקווה לראות את כולכם ביום חמישי... מנצ"לש: לדעתכם יתנו להכניס מצלמת וידאו?

Silly A

New member
אני אתחיל (ומבקש לצרף תמונות...).

שם: איליה סילי-מי שימנוביץ'. גיל: 17. מיקום: חולונצ'יק. יתר שטויות שבא לי שתדעו עליי: בהופעה בג'י לקחתי ימבה מדבקות של השבט, והשתמשנו בהן לצרכי תקשורת ראשונית עם כל בחורה נאת מראה ומגע שיצא לנו להכיר מהתקופה המדוברת ועד היום... אני צריך מדבקות חדשות!!! נ.ב. הידעתם? אם להדביק את מדבקת השבט על עמוד חשמל ולחכות מספר ימים, תגלו שצבעו השתנה בשמש לוורוד-לבן. No Homo.

Funky Giraffe

New member
שמתי על המקלדת שליטה שלי

20 מדבקות של השבט בקיץ והשמש כילתה את כולם עד שנאלצתי לתלוש אותן. היום יש פאנקנשטיין.

אללה! עכשיו הם רשמית סלב'ז :)

שם: מריאן (רצוי המלכה
) גיל: כרגע הלוואי 16 לנצח
מיקום: ראשון בייבה יתר שטויות שבא לכם שנדע עליכם: איליה, המשקפיים הורודות - סקסי! ותמונה.. האלכוהול בהחלט זרם בדם

bigm2

New member
יהלההה

שם: נבו בוכניק גיל: 16 + מיקום: נהריה שכידוע היא בירת הראפ הישראלית יתר שטויות: סופר, משורר, ואיש רוח בשתי שקל. אהה והשבט מלכים:)

למעלה