שלום כיתה א'-בצפר בלייב (ש.היכרות)

את אופטימית../images/Emo6.gif

פעילויות לנוער? אם הצופים נקראים פעילות - אז יש צופים. הופעות אין - אלא אם כן עיר ערוץ הילדים נחשבת להופעה טובה. ואם המדרחוב = טיילת, אז אחרי פעם אחת זה משעמם. וים זה טוב, אבל רק כשאין יותר מידי אנשים מהצפון\מרכז. וזה לא קורה הרבה
וזהו, חפרתי. סה"כ אילת אחלה עיר

h e n y

New member
חחח

צופים?? טוב לפחות יש לכם את זה... התנועת נוער שלנו מתמוטטת לאט לאט... לפחות העיר שלכם לא מתחרדת...אצלנו אין מועדונים בכלל בקושי בר מסכן.. ים זה טוב בכל מצב...לפחות יש תיירים חדשים... ומה עם העיר האדומה? זה גם משהו..לא? חחח אנחנו מתווכחים איזה עיר יותר משעממת?!?!

אהלן וסהלן ונעים מאוד

שם: יקיר (אקא "סחוגי" אקא "אינפקטד ג'חנון" אקא "פימפ דאדי בן טוב" אקא איקאה). גיל: 22. מיקום: נתניה. יתר שטויות: יש. בין היתר: קלידן, יועץ מוסיקלי ותומך נפשי בבית הספר בלייב ע"ש השבט. למידע נוסף אפשר להסתכל ולשמוע את הדיסק של השבט.

וחידון נושא פרסים:

למה אדם (אקא "סבא ג'ון") החליט להדביק לי את הכינוי "פימפ דאדי"? התשובה במהופך.

SLAP

New member
היי תגיד, אתה זה שעשה "וועאלק אתה"

בהופעה של השבט בבומבמלה? אתה דומה לו..

LiveSchool

New member
הופה!

שנייה לא הסתכלתי והשתלטתם על תפוז! יפה מאוד! שם: לב לייב (לא באמת) גיל: 23 כמעט (באמת. וזה מחדל) מיקום: לונדון-ת"א-חדרה (תלוי מתי שאלתם) יתר: עושה ספונג'ה אצל מתוקה ואדם. ואני לא מת על השבט, הם פשוט משלמים לי שאני אגיד את זה כל פעם.

DCZ 95

New member
הגעתי מאוחר-אז הנה

שם: דוד גיל: 16+ (עגול) מיקום: י-ם(גם עגול) עוד..: אמנם לא בגיל לעבודה נורמלית אבל מסדר את כל החברים מסביב (כולל 18+) בעניניי אלכוהול ובנות.. מנגן בגיטרה, חולה על ים, מוזיקה.., וואלה-גם דופק אחלה חרוזים כשמסטול.. נ.ב. ... ת'אמת מתלבט אם לכתוב סתם שיר או משהו בולט אז הנה זה מגיע כמה חרוזים בסט שתבינו שDCZ מזרים משפטים כמו מקלט וואלה נדלקתי על השבט משמיעה ראשונה ומצפה מהדיסק להיות משהו בן זונה נשב נישמע-נעשן עננה מעניין מה יהיה איתם עוד שנה בקיצור אנשים נידלקתי בגדול פיתאום מתחיל על הופעות לשאול שר השבט עד שנצרד לי הטחול ואני כולה מכיר אותם מאתמול-וזה הכל אז וואלה שיצליחו ושנהנה משירים בעברית ולא בשפות של אחרים כוסיות לכבודכם-כל פעם מרים עד שרואה בLIVE ת'אחים גרים טוב חייב לזוז אז פה זה יגמר מצתער-לא הייתי סתם ככה ממהר יאללה-פיתאום על עברית לא ממש מוותר ומחכה ממכם ליותר ויותר לילה טוב וחיים אחרוכים או לפחות שיהיו מצחיקים תהנו בפיכחות או כשאתם שתויים ומן הסתם עוד ניתראה-בהופעה כל שהיא-עוד ימים..

DCZ 95

New member
אחחחחח איזה טמבל-תמונה..

מישום מה יש בעיה עם התמונה היותר מעודכנת..זה ממש ישן-כשעוד היה שיער ארוך-וכאילו לא דיי בבעסה שזה ישן-זה לא משהו-שניה אחרי שבעטו אותי מהמיטה..תבינו..

למעלה