שלום כיתה א'!!!!

שלום כיתה א'!!!!

נעים מאוד להכיר כלום... אני דיקלה ואני החתימה של סיגוש שלי הניקראת פשושית סירופ מדליק... אז רק היום גיליתי על הפורום הזה ובגלל שראיתי שיש פה אחד כזה....אני לוקחת את הכל בידיים שלי ומתחילה להרים פה את העיינינים!!! נתחיל......מי מכיר אותי!?!?!?! אני דיקלה קופל מקרית שרת....לומדת בסירקין...אבל לא טיפשה.... ואם יש פה מישהו שאני מכירה....תעשו טובה.... אל תגיבו.... אז בואו נדבר על משהו מעניין.... בחירות.... מי בוחר במוטי ששון? אני!!!!!!!!!!!!!!!! איזה עיר יפה יש לנו..חוץ מהחלק של ג'סי כהן.... ערסים משם אל תעלבו אבל זה באמת חלק מכוער בעיר שלנו... ואם שואלים אותי אם אני מכירה מישהו משם אני אומרת שהם התבלבלו והחלק של ג'סי כהן כיום נחשב לעיר בת ים.... אז יאללה תיהיו בקשר אנשים.... יאללה תגובות תתפוצצו.... סיגי חולה עליךךךךךךךךךךךךךךךךך שחוטה עליךךךךךךךךךךךךך איוון יכוסון מתה עליך...

Anna Karenina

New member
../images/Emo6.gif שעשעת אותי..!!

"לומדת בסירקין..אבל לא טפשה" פשוט חובה לחבר את שני החלקים האלו ביחד, כדי שלא יהיו אי הבנות...חח..

חה חה חה ...

שמעי ושמעי לי טוף מותייק... ראסמי צודקת ....אבל רק שתדעי.... למדתי בקש... עיוני רגיל.... בגלל שהיו לי חמישה נכשלים העיפו אותי...ואני מאשימה את הגברים!!!! הגעתי לסירקין...התחלתי ללמוד... וקיבלתי תעודת יזדיינות!!!אני לומדת בדיוק כמו חברה שלי ואתם יכולים לשאול אותה שזה אותו חומר והיא בקש....פשושית סירופ מדליק כפרע עליה...סיגוש שלי חולה עליך!!!! רק שאני לומדת מקצועי....ראסמי אני חשבתי כמוך בהתחלה...אבל אני התקדמתי הפסקתי להיות סתומה כמוך ולהדביק תוויות על אנשים ובתי ספר.... אז יאללה יאללה לכי חפשי שכל מותייק... חיחיחיחיחיחי נשמעתי כמו ערסית....סורי על זה!!!! מי מדבר אליי אני קורעת אותו!!!!!! מוג'נה פג'ריסתה סיגרתו!?!?!?!?

Anna Karenina

New member
../images/Emo12.gif רגע, שאני אבין...

אני חושבת שלא הבנת אותי נכון...לא הדבקתי תווית על אף אחד, ועל שום מקום, ואני לא מבינה איפה קראת משהו כזה. הצחיקה אותי, (ויחד עם זאת, העציבה אותי) העובדה שלכל בי"ס יש מן תדמית כזו, ואיך שהצגת את עצמך, ישר "ניטרלת" את הסטיגמה של "סירקין" = טפשים. זה הכל...וחבל שהבנת אחרת.

Compulsive

New member
וואללללללללה ס'יופיייייי כפרעעעעעעע

אליחחחחח נשמה שלי! אפחד לא מדבר אליך כחה כי עני יזין עותו ינעל רבעבום ערס דינאק!!!!!!!!1111 וואלה עיוני בק"ש המגמה עחי טובה בערץ#@5$^ יו יו מקצועי זה הדבר טכנאות מקררים ופדיקור מניקור, פיתואח עתיד מקצואי מזעיר!!!!!!!!111111

בונה אתם סתומים אששש

תגידו יש לכם הפרעה או משהו...אני אמרתי שאני לומדת בסירקין ואני לא טיפשה...ואת כמו איזה סתומה... חיחי הצחקת אותי...יופי אהבלה... לכי לכי חפשי שכל... ואל דברי אליי ככה יותר כי אני יבוא לך בסיוטים את לא מכירה אותי.... אני ישלח אליך את סיגי!!! שששששששששששששששששששששששששששש סתמי..... אל תעני לי אפילו!!!!

Anna Karenina

New member
תגידי, באיזה סרט את חיה?

אני ממש לא מתכוונת להתדרדר לצורת דיבור שלך. את לא יודעת מי אני, כמה שכל יש לי או אין לי, אבל מה שבטוח - אני לא מדברת כמו פרחה, ככה שמכאן אין לי יותר מה לומר. את רוצה להמשיך לקלל ולדבר בדיבור רחוב, תהני לך. חבל שאת עושה את זה דווקא בפורום הזה. היה פה פעם נחמד. ובאמת, אם "תשלחי אלי את סיגי", יהיו לי כמה דברים לומר לה. סיגי דווקא בחורה מתוקה.

ScorpioID

New member
נועה!!

בלי לחץ... אל תשכחי *עם איזה סוג יש לך עסק* אני ישלח אליהם את דוד שלי הוא שוטר יש לו רובה כאאאאאכה גדול שיפוצצו את כולם פה אז אל תשגעו אותי!!!! אך..... חולון חולון... עיר שכזו...

אחי, אני היום ראיתי אותך!

אבל לא ידעתי שזה אתה עד אח"כ... הלכתי עם נטלי פינקלשטיין והיא צעקה הנה יוני, שאלתי אם זה יוני שגר ליד מלול והיא אמרה שלא, זה יוני שגר לידה... והיא הלכה לדבר איתך אח"כ היא אמרה לי שזה יוני שהיה בכרום...

The WizardMan

New member
אההההה ! :)

אבל לא ראיתי , לא ראיתי מי היה איתה ... היה מבט חטוף , אבל לא שמתי לב מי שם. היית צריך לרדוף אחריי אחרי שהלכתי :)

Anna Karenina

New member
../images/Emo6.gif..שלום...! ../images/Emo13.gif

חיוך ע-נ-ק העלית על פניי, בזה הרגע ממש.

בלה בלה בלה בלה

אוקיי אתם סתם מביאים לי עצבים וזה לא טוב לבריאות שלי.... אז כמה דברים... את מחצב שמצב המדריכה אחותך פרחה קודם כל שלא תעיזי בחיים שלך לקרוא לי פרחה..... דבר שני...שימו לב שאני באתי ביפה לפה ואתם אלה שהתנפלתם.... את אומרת שלא תירדי לרמה של הדיבור שלי אבל כבר ירדת בזה שכל מילה שהוצאתי היית חייבת להגיב...תגידי מי את בכלל שתגיבי....סתמי תפה שלך ושבי בשקט!!!! אם אין לך משהו יפה להגיד אז אל תגידי בכלל!!!כולל כולם.... וכן סיגי מתוקה בגלל זה היא כמו אחותי ואני אוהבת אותה כמו את החיים שלי עצמם!!! אז אם בא לכם דברו יפה אם לא אל דברו אליי בכלל... באתי בטוב ואתם באתם ברע....אז לכו חפשו מי ינענע אותכם!!!! ואת אנה הזאת באמת תתחילי לסתום...כי בחיים אל תיקראי לי פרחה זה הדבר שהכי מרגיז אותי!!!!כי אני לא!!!!!! יאללה סיימו את השיחה....

למעלה