שלום כיתה א'!!!!

יא חתיכת אבלה מטומטמת

גם לומדת בסירקין וגם מתביישת בעיר שלך?? אידיוטית אם יש לך בעיה עם ג'סי כהן בואי אלינו ותגידי בפנים רק שאני לא מבטיח לך שצאי בחתיכה אחת משם

חחחחחחחחחחח../images/Emo151.gif

נשמה.... להזכירך אני לומדת שם ולבנתיים אני כל יום יוצאת בחתיכה אחת!!!!
ולהגיד לך את האמת אתה לא צריך להיות גאה בזה שאתה יכול להכניס לשם מישהו ולא להוציא אותו בחתיכה אחת!!!! אז אין לי בעיה עם ג'סי כהן...ושוב אין לי בעיה עם אף אחד...אני אוהבת את העיר חולון בגלל ההפרעות שיש לאנשים פה זאת אחלה עיר אז תפסיקו סתם להתנפל ולהגיד שטויות...אני צוחקת
...ומדביקה סטיגמות....חיחיחי... אני לא מכירה את החולונים ככה לחוצים כל כך...יאללה תשתחררו אנשים.... כוסכוסינה שלי חולה עליךךךךךךךךך אולי את תשחררי אותם קצת...

אווו כמה שאני גאה בזה

שאנשים לא יצאו משם בחתיכה אחת. אז דבר ראשון אל תקראי לי נשמה דבר שני אם את אוהבת את העיר שלך אז תאוהבי גם את ג'סי כהן עם או בלי הערסים שאת שונאת דבר שלישי אני רוצה שאת תגדירי לי מה זה ערס

הגדרה...

ערס- אנשים חסרי תרבות בעלי דיבור רחוב כי שם הם חיים... מרביצים לכל האנשים שלא מוכנים להיות כמוהם או איתם... שומעים מוזיקה מחרידה(לטעמי) ומתאספים כל ערב בשעה מסויימת בשביל לספר על איזה מכות הם עברו היום!!! אוקיי זאת ההגדרה...אם יש לך משהו להוסיף או לתקן יש לך מקום...

חחחחחחחח

יאו דיקלה קרעת אותי עכשיו חבל"זזזז חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח ושוב.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב דיי כואבת לי הלסת... ופרנק אין לך ממה להתעצבן שים ז' על כולם... חיחיחיחי בולבולינה שלי מתה עלייך יא פצצה!@

למעלה