שלום לאניני הקפה - בקשה להתייעצות

ciclista

New member
ניסיתי את הרנצ'יליו סילביה

בבית הקפה בבית סוקולוב בת"א יוצא אספרסו טוב מאד, כולל שהכנתי בעצמי עם התערובת שלהם. הבריסטית טענה שהטחינה שלהם מכוונת קצת דק מדי בשביל הרנצ'יליו (מכוון למכונה המיקצועית שלהם) ושבטחינה גסה טיפ טיפה יותר ייצא אפילו קפה יותר טוב. ההקצפה עובדת יוצא מן הכלל - יוצא חלב מוקצף קרמי לחלוטין - בלי להתעסק - הכלי ממש מונח על המכשיר. ההשגות שלי הן רק עם ההתעסקות - תוצאה אני מניח של העובדה שיש מיכל אחד - אחרי ההקצפה צריך לרוקן את האדים, לחכות שיגיעו מים, שהטמפ' תרד לפני שאפשר לעשות עוד קפה. המכונה מעוצבת בסגנון שאקרא לו סמי מיקצועי או המתאים לסדרות קטנות - כיפופי פח נירוסטה ללא חלקי פלסטיק. הכפתורים נותנים תחושה אמינה וטובה. הפורטהפילטר כבד ונראה זהה למה שהם משתמשים בבית הקפה עצמו. נראה לי שאלך על זה. מיקי
 
למעלה