שלום לבנות הנחמדות

mic26

New member
בית כמו בטלויזיה

בתור בלגניסטית מושבעת, אני רוצה לומר לך שהנחתי את החלום איפהשהוא ליד החלום להיות כוסית-עולם. כמו שכבר אמרו לפני, יש חן בבלגן. בית מסודר מידי נותן לי תחושה של סטריליות, וכשאני מבקרת בבית כזה לא נעים לי להיכנס, אני מרגישה שעצם השהות בו יוצרת בלגן... מה שכן, בגלל שאני עובדת עם אנשים, ועוד בבית, אני מקפידה לרכז את הבלגאן בחדר השינה בלבד. ז"א - כל הבגדים, התיקים, הנעליים... הכל נזרק לכל עבר, בחדר הזה. כשנהיה צפוף מידי אנחנו מסדרים. וככה הסלון ושאר הבית נראים סבירים. אה, כן, גם הכלים זה עניין חשוב, אין מה לעשות (אחרת נשארים בלי
) אז מה היה לנו? חדר אחד מבולגן וכלים כל יום.
מיכל

קל להגיד (או: נו, באמת) ../images/Emo68.gif

מה הבעיה לרזות? פשוט תסגרי את הפה ומה הבעיה למצוא עבודה? מי שרוצה מוצא ומה הבעיה להגיע בזמן לכל מקום? תקומי חמש דקות קודם (ועוד לא שמענו את: מה בכלל הקשר לילדות שלך?) אם הכל היה כל-כך פשוט, הפסיכולוגים כבר היו מתים מרעב.

niva99

New member
לא ,היא צריכה להרים ידיים ולא לנסות

לשפר. העניין באמת אינו שלסוף הדרך .כל הבעיה בגישה .תאמיני לי שאנשים נרפאים מחוליים גרועים מאלה . הכל שאלה של התייחסות ומוטיבציה לשפר. ובקשר לדאגתך הכנה לשכר הפסיכולוגים-זו כבר אופרה אחרת...

אל תעשי טעות

כבר יש לך ביד חצי הצלחה: בן זוגך אמנם לא עושה כלום, אבל לא מצפה שתהיה שפחת עבודות הבית, כמו הרבה גברים מיושנים (ולא חסרים). אל תהפכי את עצמך לאחת כזו מרצונך, תעשו את השינוי יחד. שכל אחד יתרום את חלקו. מפריע לו הלכלוך - שישטוף, לך מפריע הבלאגן - תסדרי.

מ א י.

New member
לא צפוייה - אני מסיכמה איתך

לגמרי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

ג ו פ י ת

New member
צריכים להגיע להחלטה

שכל אחד אחראי על כמה דברים בבית ולעמוד בזה,לא להתחמק. אולי תעשו זאת במשותף... תשבו ותדברו על העניין עד שתגיעו לפיתרון האידאלי שהבית שלכם לא יגיע למצב של ג'ונגל,ככה יהיה יותר טוב לשניכם. ב-ה-צ-ל-ח-ה

t i n k i

New member
שלום לבנות הנחמדות

אם יש כסף לקנות הכל חדש יש כסף להחזיק עוזרת שאכפת לה גם ממכם וגם מעצמה לא לותר לנקות להשאיר לכם פתקים מכוונים שהיא רק עוזרת ולא כושית עבד ואז מלא נעים תאמיני לא יהיו גרבים ותחתונים זרוקים זבל אתם זורקים כלים ממילא לא משאירים ואם את רוצה אני מוכנה לבוא ולעזור בהצלחה מחולת הנקיון

luminary

New member
איזה סיפור חמוד ../images/Emo13.gif

הלוואי עליי למצוא איזה מישהו שלא מפריע לו בלאגן כמוני.. בכל מקרה לדעתי זה לא שיש פה משהו ללמוד או שיש איזה סוד או נוסחה שאתם אל יודעים. פשוט צריך להחליט זהו עכשיו מנקים להדליק מוסיקה להתחיל לקפץ קצת וזהו לנקות כבר את הבית.. עד השבוע הבא

נשים בראש

מה הייתן עושות לו קיבלתן ראש קל קר של אשה והייתן צריכות לקשט אותו. איך הייתן מעצבות אותו כך שיהיה גם ראש גם אשה וגם רעיון? אז מנהיגותינו (פנינה רוזנבלום ויקי כנפו ועוד) קבלו ועשו. ויקי כנפו למשל כתבה עליו פסוקי פסוקים על נשים. "אשת תיל מי ימצא?" מה היה כותב הרב עובדיה? שיער באש ערווה?

סקר חדש - לסיכום (זמני) של הנושא

ראו והצביעו בפינת הסקרים - והפעם בנושא שמסעיר את הקהילה...

למעלה