שלום לחברים ולחברות

דורין 333

New member
שלום לחברים ולחברות ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif

שמחה להצטרף לשורות הפורום (למרות שכתבתי הודעה או שתיים בעבר כאן, מזמן לא הייתי פה).
דורין

דורין 333

New member
לסינדרלה...שכחתי לציין גם שאמא

שלי היא לא חמות (מתחינתי)....לא ולא....גם לבעלי אין קשר איתה

דורין 333

New member
בסיפור שלי הוא ייחודי (כך נדמה לי

לפחות...) אין לי כל קשר עם אמא שלי. אני אמא לילד שאותו היא לא פגשה מעולם וגם לא תפגוש מעולם. קראתי את הסיפור של sivanni כאן בפורום ואני מאוד מזדהה איתה (אצלה זו החמות ואצלי זו האמא) אך התחושות שלנו זהות, כפי שהיא כתבה אין לה שום בעיה לא לפגוש אותה כלל וכלל ואני יכולה להעיד על עצמי שאני חיה עם זה מצויין אנשים שלא מכירים אותי ואת אמא שלי אבל יודעים שאין לנו כל קשר, שואלים בתמיהה: "איך אפשר ?" ואני עונה: "אפשר גם אפשר, ועוד איך אפשר !"

דורין 333

New member
אביבית, אין לך מושג כמה פעמים

שמעתי את המשפט הזה: אמא יש רק אחת בעולם ולא משנה, אמא זו אמא. אבל זה כל כך לא נכון, הדגש|לדעתי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! האם זה הוגן וצודק לתת לאדם להתעלל, להשפיל, לקלל, להכות אותך במשך שנים על גבי שנים - ואני אמורה להבליג ולשתוק ולקבל את הכל כמובן מאליו רק בגלל שהיא אמא שלי או כל קרוב משפחה אחר לצורך הענין ????????????????? לא ולא ולא ולא ועוד פעם לא !!!!!!!!

אביבית28

New member
קשה להאמין

אם זה ככה את באמת צודקת. אבל נסי בדרך אחרת כי הילדים אוהבים ורוצים סבתא.

צילולה

New member
אני כל כך מזדהה איתך...

סוף סוף לראות שלא רק אני "זכיתי" לאמא שמתנהגת לבת שלה כמו למישהו זר ועוד יותר גרוע. אני רק לאחרונה השלמתי עם ההחלטה שלי להתנתק והתגובות שסיפרת שאת מקבלת מאד מוכרות לי,ולכן זה כל כך מעודד לראות עוד אחת כמוני.... חזקי ואמצי!!!!!!

בולי27

New member
צילולה אני ממש מצטערת לראות

שגם את סבלת בגלל אמא שלך. קבלי
אני מקווה שלפחות עם חמותך את מסתדרת...

דורין 333

New member
צילולה ../images/Emo24.gif חזקי ואמצי !!!

ואני יכולה לומר מנסיון של שנים שאני חיה עם זה בסדר גמור. מבחינתי אין שום בעיה לחיות בלי אמא, אני תמיד מדמה את עצמי ליתומה וזהו כי עם אמא כמו שלי באמת היה עדיף שאהיה יתומה. קבלי אלפי עדודים ממני, צילולה

למעלה