שלום לחופש הגדול!

Vivi Sparrow

New member
שלום לחופש הגדול! ../images/Emo42.gif../images/Emo9.gif

רובנו השבוע יוצאים לחופשת הקיץ, שלה ייחלנו כולנו במשך חודשים ארוכים. ספרנו את החודשים והשבועות, הימים והשעות. לדעתי מגיע לחופש שרשור משלו, אם לא מפלגה בעלת עקרונות הזויים יותר מאשר לבליץ'
וכעת, גולשי פורום יקרים, ספרו: מה תעשו בחופש הגדול?
[חוץ מ, כמובן, מפגשי פורום שנערוך והתנחלויות במינוסארבע.] בברכת חג שמח,
*VS

Fay Wood

New member
הקדמת אותו ביום. ;; ../images/Emo168.gif

ארג. יקולל הבצפר הזה. מה אני אעשה בחופש?
דבר אחד זה בטוח- לא אחשוב על בצפר, לא אעשה שום דבר שיהיה קשור לבצפר, ויהיה לי כיף. ^___^ עד שנה הבאה שצריך לחזור לשם, כמובן. >> אהכן, ואני לא חושבת שאני אחזור הבייתה מתישהו. זה יהיה די ללכת למפגשים ומשם להיות אצל אנשים. XD; אומג, חופש. חופשחופשחופששששש. סוףסוף~ ;;

Rukia nik

New member
להקים קייטנה?../images/Emo189.gif

כיכיכי אין לי מה לעשות בחופש..

Envious

New member
ממ..

ניסע להאוסאמה
ניסע לליעתוש
ניסע לבן דודה שלי ! XD ואממ.. אהה ניסע לאילת עם רותמי !! O: ונלך לכל מיני חברים בחולון העיר השולטת והשווה קורס מדצים כלומר כל זה בתכנון XDD נקווה שיצא ככה ^^ חופש שמח!! D:

יאיי XD

New member
../images/Emo176.gif

כנראה שאני אדריך בקייטנה. פסטיבל אנימה. מפגשים וכל מיני כאלה~ אלמד(!!!)- לשון, מתמטיקה, כימיה. >: חופש מעולה לכם ^_^

Shishi san

New member
יאי, חופש.D=

בחופש אני הולך למפגשי בליץ'.P=" סתם סתם, אני הולך לבקר אצל מלא אנשים וזה.. הבטחתי לחצי מהרשימה שלי, איך אני אוכל לבקר את כולם?=D סתם קקות, שיבואו אליי.. וכן, אני יודע שאני מדבר אל עצמי.>=

shui chan

New member
אוו.. חופש נעים לכולם D:

החופש האחרון שלי >; וועעע.. ;;~ אממם.. מה התוכניות שלי? O: אני אעבוד קצת פה ושם ניסע לכנרת לפחות פעמיים ^^" וכמובן.. הרבה מאוד שינה ^___^~

Vivi Sparrow

New member
נראה לי שכמעט כל אחד יעשה תגבורים

*** של מערכת חינוך, דופקים את התלמידים עוד בשנים מוקדמות עם המורים המטומטמים האלה.

Mugen bla

New member
החופש שלי התחיל באפריל

אם לא מחשיבים את הבגרויות והמתכונות :( לפחות יש לי עד נובמבר חופש.

Serf SaN

New member
איזה חופש?!...

עדיין לא הסתיימו להן הבגרויות ._. והגעתי למסקנה שהתעודה כל כך לא חשובה.. כאילו, תכלס, מה שבאמת חשוב זה המקצועות שעושים עליהם בגרויות וזהו. למה שלמישהו ישנה אם אני אקבל נכשל בספרות ובתנ"ך?..

*חותכת את הורידים*../images/Emo94.gif

עוד פאקינג 12 ימים T-T יסודי ארור T-T אבל רק בשביל הקטע- אחפש מורה למתמטיקה ומדעים(כי אני רוצה ללמוד וללמוד עם אבא זה מצחיק וככה אני לא אתקדם ><)

Ayelet chan

New member
אוי, הילדים בימינו,

לחתוך וורידים בגיל 12? את מפגרת? זה ממש לא מצחיק.

Hinamori

New member
../images/Emo45.gif~!../images/Emo181.gif

מוות לכל האימואים המפגרים~~~ מי יתן ותפלו מגג עזריאלי במפגש ישראבלוג.

למעלה