שלום לחופש הגדול!

Shishi san

New member
לחתוך ורידים..

זה מושג הרבה יותר ישן מדור האימו'ז.O: ולבננה מתחתיי, תכתבי "EMO" ביוטאב ותראי את הסרטון עליהם, הוא משעשע, ני יודע אותו בעל פה.XD

Shishi san

New member
תיקון;;

לבננה מעליי*, מאיפה ני יודע איפה תיהיה התגובה סעמק.XD

זה מטבע לשון שגור.

אף אחד שהשתמש בו לא הלך למצוא סכין גילוח או משהו כזה. זה על משקל "אני אהרוג אותך". אבל הוא באמת סתם מטריד. :$

XD

סליחה אם הבהלתי אותך... או משו P: יובל סבלה הרבה הרבה שנים מבעיה במערכת עצבים (לא הייתי יכולה להרגיש דברים פיזית) אז היא לא ממש מחשיבה כאב לדבר גדול P: (למרות שה"חיתוך ורידים" היה בכוונה אבל אם איי פעם אני אגיד משהו בכוונה...) P:

keep smiling

New member
לישון.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

לישון הרבה.
[לנסוע לכל-כך הרבה מקומות שאני כבר לא זוכרת.]

rukia chan

New member
חופפשששש *_*

אני לא מאמינה שהוא סופסוף כאן!!!!111 חיכיתי וחיכיתי והיום המיוחל סופסוף הגיע. מה אני הולכת לעשות בחופש... טוב כנראה שאני עומדת להדריך בקייטנה ולהרוויח כסף *_* משמע לקום כל יום בשש וחצי כדי ללכת לצעוק על זאטוטים קטנים. אבל זה כסף טוב, אז למי איכפת. ו... ללכת להמון חברים, לבלות, לצאת לחופשות, להזמין חברים לכאן, וראות המון אנימות חדשות ולקרוא הרבה מאנגה, ללכת שוב לאנימהוליק... וכו' וכו'. ולרוע מזלי, אני גם אצטרך לעשות 7 דפים במתמטיקה... דפים, לא עמודים, משני הצדדים. T.T זה. לא. פייר. בכוונה לדפוק לנו את החופש, בכוונה. חארות. חופש נעים ושמח לכולם! והרבה שינה!

Sakai Shana

New member
חופש@$G#HB^Y%K*YUTRFTRNHJSEAWETR$%T

אעעעעעעע!$G@#%#&*YKT^RHJDWTFHUJUC זה לא מתקעל, פשוט לא מתעקל;; 10 חודשים הייתי תקועה במקום המזויין הזה ובכלל שכחתי שזה יסתיים מתישהו T___________________________________T סוףסוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף T____________________________________T ממ, המון ת"א, המון שהם, המון ראשהעין, המון רחובות, המון יקנעם[!!] D: ים, הופעות, מצדה, אולי אפילו פלורידה-ניו יורק-לוס אנג'לס, איחוד[
], חווה [סוסים, לא תרנגולות .__.], קורס ברייקדאנס [חובה מטעם הדאנסגרופ, אבל אין לי התנגדות], תחרות [סוסים], ו...אני מניחה ששכחתי עוד הרבהXD ממ. עמוסלי. D: ממוצע מעל 90, עוד לא בדקתי בידיוק. 3:

NoyChan

New member
חופששששששששששששששש!!!!

אני לא מאמינה!!! כל שנת הסבל הנוראית הזו! נגמרה!!! וגם לא נכשלתי בכלום שזאת אומרת שאני לא צריכה לעשות השלמות בקיץ!! *רוקדת בשמחה* אממ.... אני כל יולי לא פה כי אני הולכת לארה"ב לבקר את חברות שלי ואת שאר החופש שלי אני אנצל לצפיית אנימה, קריאת מאנגה ועשיית כלום מוחלטת!! (כולל לישון כמובן!)

Mrs Osuwari

New member
חופש נעים!

יאי הלילה אני טסה לצרפת! רק חבל שאני אצטרך לחכות לסוף החופש כדי לראות את כול הפרקים של בליץ' (אנימה ומנגה) T^T

Bakura

New member
../images/Emo96.gif מכיוון שאת הקודם זה מחק.

אני אישן. בזמן שאני לא אישן ואבלה במחיצתה של הכלבה הכי מקסימה בעולם אני- *אצייר ואשתפר. *אכתוב ואסיים הרבה פיקים שהייתי צריכה. ואכתוב את אלה שיושבים לי בראש יותר מדי זמן. ((--זהו, אני הולכת לסיים סצנות יאוי. *מטרה*-)) *אקרא. ספרים. על הנדנדה. :] *אעשה את עבודת הקיץ במתמטיקה בכמה ימים. *אשמין. אני בטוחה םם;. אבל אני מקווה שגם אגבה D: כייףכייף.

Mrs Puff

New member
מה אני אעשה בחופש באמת? ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif

הממ.. בשבועיים הקרובים מיליון בתנחלויות אצל אנשים מהשכבה + ימי עבודה בצופים.. אח"כ.. עוד לא חשבתי כ"כ רחוק, אבל בטח מפגשים, וסמינרים לקראת המשלחת להונגריה.. ומשלחת להונגריה.. ומחנ"ק בצופים.. ו..ממ.. צריך גם מתישהו לסוע לסבאסבתא.. ו.. לויודעת, בטח יצוץ עוד משו ^.^ [קיפי - אם את בכל זאת מוצאת את החיים שלי תתקשרי בבקשה]

keep smiling

New member
אעע.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

מותר לי גם הלתקשר סתם כדי להעיר אותך? ^-^

Mrs Puff

New member
טוב ^.^ ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif

אבל הביתה - כי הטלפון שלי מוחרם לעת עתה ;; ואני לא מבטיחה להיות נחמדה במיוחד - למרות שאני מבטיחה לנסות ^^

למעלה