שלום לכווווווולם.........

As I Am

New member
Thanks guys!! ../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif

באפי מובילה בעשרה קולות...? ארר... >.< כל מי שרואה את ההודעה, פליז תצביעוווו! אני אתן לכם פרס! |גלידה|
^^

Idan91

New member
אני הצבעתי,

למרות שאני יותר אוהבת את באפי... אבל מה לא נעשה בשביל זאת שמזכירה את אלינור גריי (חוץ מהעיניים והעור והמשקפיים...
אבל לא נתקטנן.)?

BinNs

New member
הצבעתי!../images/Emo72.gif

אבל ממזמןןןןןןן.. לא היה לי כוח להגיב..=\

As I Am

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif

וואיי, איזה חמודים כולכם! לא חשבתי שבאמת יצביעו כל כך הרבה!!
תודהההה! *מחבקת את כולם*

PopPy

New member
../images/Emo41.gifניצו"ש../images/Emo41.gif../images/Emo85.gif

אחרי שטענתי פעם שאין צורך בפורום "רק בישראל" בתפוז כי במילא יש את הפורום של ג´אמבו (הפורום של האתר של התוכנית..)- חזרתי בי. לקראת החזרה של התוכנית אני רוצה לפתוח פורום לתוכנית כדי שאפשר יהיה לדבר על לימור, שמעון & פרינדס בשקט ובלי הצפות ושטויות של אנשים בפורומים של ברבורים ודומיהם. אם אתם בעד פתיחת פורום יהיה נחמד אם תודיעו על זה בשרשור הזה בעזרת אחד האמוטיקונים האהובים עלי-
, והמלצות (שבעיקר מציינות שאני כל הזמן מברברת על "רק בישראל" [ומודיעה לכם שרון אמר "אני יכול לנסות"
])יתקבלו בברכה
תודה מראש פיפל,

ayana

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo59.gif

אני בעד!!! איפה חותמים???

כן כן כן(../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif)

*מזייפת* קן לציפור בין העצים ובקן לה שלוש ביצים -ביצה מספר אחד -ביצה מספר שתים -ביצה מספר שלוש ובכל ביצה,הס פן תעיר, יש לו הארי פוטר,הקוסם הזעיר. (זה צריך להפוך להימנון הפורום)

Snitch

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

שורת המלצה: (ואם את צריכה לכתוב אימייל- [email protected] לדעתי כדאי מאוד שייפתח הפורום, בגלל שזו סדרה מאוד אהובה ועם הרבה מעריצים. (אני יודעת שזה מטומטם, פשוט.. ארג.. אין לי משהו אחר
)

LeAnNe

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo76.gif

*מתלהבת מהרעיון* פורום רק בישראל יהיה רעיון מעולה. במיוחד בגלל שיש לי רק ערוץ 1,2,10 אז אני לא רואה תוכניות כל כך טובות וזאת אחת התוכניות האהובות עלי! בקיצור ולעיניין: איפה צריך לחתום?

Jelly Beans

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo60.gif

תוכנית יפההההההה!!!! אפילו לנושא של המסיבת סיום שלי קראו "אני יכול לנסות"
ועשינו סרטון שהשתתפו כמה ילידם מהשכבה.. למשל: מורה" *מצביעה על ערימה של 20 ספרים* "מיכל, אני רוצה שתעשי לי סיכום על נפוליאון, המהפכה הצרפתיתי והמאה ה- 12 עד מחר" ילדה: "אני יכולה לנסות!" מורה: "אני רוצה שתקח את הכדור ותלע לסל מחצי מגרש" ילד: "אני יכול לנסות!" וכ´ו... היום דברים נחמדים דווקא
בקיצור
לפורום רק בישראל אני גם רוצ להיות מנהלת.. פליז פליז פליז *מבט מתחנן*

למעלה