שלום לכולכם, התגעגעתי............

יוכי68

New member
שלום לכולכם, התגעגעתי............

רותי, תתחדשי על המצלמה - ואת קוראת לעצמך לא בשלנית? איזה יופי של מטעמים הכנת - נראה מעולה. פירגה כיף לנו שאת כאן מעשירה אותנו בשלל רעיונות ומתכונים.......... בזמן האחרון אני עמוסה אבל יצא לי להכין כמה דברים......עוד מעט אעלה כמה מתכונים ותמונות.
 

יוכי68

New member
שחמטית, איך היה? ספרי לנו../images/Emo24.gif וחני

איזה יופי של תמונות מגרות.....כל הכבוד.
 

cial 1

New member
יש עוד אבל התגובה שלך היא הכי יופי../images/Emo47.gif

את כאן זה הכי חשוב אני פה עוד קצת אעלה תמונות כן רוצים מתכון ל-פתיר ערבי זה עם התרד PIRGE ביקשה מריך לכבד ולתת אבל צריך גם להגיד קדימה חני יום הכי טוב לך יוכי ולכולם כאן החיוך חזר. לו רק ראית איך היה הפורום אמש ובבוקר העוגת שיש של נווה לא נגמרה גם עם הקנקן הגדול של התה.? צהריים יפים גם
 

יוכי68

New member
חביתת ירק לממהרים כארוחת ערב.......אוהבתתתתתת

פשוט............בצל, כרפס, תפו"א מגורר, קישוא מגורר וסחוט, ביצים, תבלינים ולמחבתתתתתתתתתת.
 

cial 1

New member
טוב זה הכי טעים וגם קל../images/Emo3.gif

תודי זה לטקס מרוקאי חצי חצי זה מה שאוהבים היום לא כולם אוהבים בישולים בדור החדש עד שהם מתבגרים אז שואלים אימא תכיני לנו מה שפעם הכנת? נכון כך יוכי זה בדוק ועל כן הארוחות הקלות מקבלים מקום יותר מהמושקעות יוכי למחמר גם חסר פה זה דומה ומגרה גם ערב רב לך השקעת הרבה גם ומיוחד בעוגות תברקלה עאליק
 

יוכי68

New member
עוגיות קוקוס פשוטות וטעימות עם סוכר מעל

נתתי כבר את המתכון - מי שתרצה שתתן "קריאה".
 

יוכי68

New member
עוגה פשוטה וטעימה עם קינמון, בוטנים וסוכר

נ ט ר פ ה עוד לפני כניסת שבת.
 

יוכי68

New member
ופרוסה.............יאמי

הבסיס הוא המתכון של מאיוש למאפינס חצי חצי והתוספות שידרגו לגמרי את הטעם.
 

יוכי68

New member
../images/Emo41.gifמתכון עוגת קינמון בוטנים וסוכר

עוגת קינמון בוטנים וסוכר / (הבלילה ממתכון שהביאה מאיוש)/יוכי 1ושלושת רבעי כוסות קמח כפית אפיה 2 ביצים כוס ושלושת רבעי סוכר - שמתי רק כוס(יוכי) חצי כוס שמן חצי כוס מיץ או מים. לערבב יחד נוזלים ואז להוסיף יבשים .(לא לערבב יותר מידי) לשפוך חצי מהבלילה לתבנית חד פעמית בינונית משומנת ולפזר מלית קינמון: חצי כוס סוכר חום/לבן כפית גדושה קינמון כוס בוטנים גרוסים/אגוזים/שקדים לצקת את הבלילה שנותרה מעל המלית של הסוכר , הקינמון והבוטנים. לאפות בחום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות או עד להתייצבות - לא לייבש. לאחר צינון לפזר א. סוכר. פשוטה ומאוד טעימה.......ניתן להכין במתכונת של מאפינס.
 

יוכי68

New member
עוגת שוקולד וקצפת......בסיס ביסקויטים

עוגה פשוטה וטעימה מאוד.........בסיס של בלילה כמו לכדורי שוקולד ומעל קצפת מתוקה ומעל גנאש שוקולד סמיך וקוקוס............מתכון בהמשך.
 

רותי410

New member
איזה יופי זה נראה!!! בייחוד שהכנסת את

מילת הקסם: ''פשוטה''. מחכה למתכון.
 

יוכי68

New member
../images/Emo41.gifמתכון עוגת שוקולד וקצפת

עוגת שוקולד וקצפת קלה וטעימה/יוכי הבסיס כמו ליצירת כדורי שוקולד: כוס וחצי - חד פעמית סוכר 2/3 כוס חד פעמית קקאו מעט תמצית וניל כוס חד פעמית מים רבע מחמאה – 50 גר' • לבשל את כל הנ"ל בסיר קטן עד לאיחוד החומרים. 6 כוסות חד פעמיות פירורי בסקויטים גרוסים גס לערבב היטב ולשטח בתבנית חד פעמית בינונית. להעביר למקפיא..................בינתיים מכינים קצפת: 2/3 שמנת מתוקה 2 כפות שטוחות סוכר 2 כפות גדושות פודינג וניל – אינסטנט כוס חד פעמית חלב לצקת את הקרם על העוגה שהתקררה לה במקפיא........שוב לשמור בהקפאה ובינתיים מכינים גנאש: 100 גר' שוקולד מריר 1/3 שמנת מתוקה לחמם את השמנת עד לסף רתיחה ולהוסיף את השוקולד, להמתין מס' שניות ולערבב עד להמסת השוקולד........מתקבל גנאש סמיך מאוד ומבריק. לצקת את הגנאש על הקרם ולשמור בקירור או בהקפאה. ניתן כמובן להגדיל את כמויות הקצפת או הגנאש – לדעתי מספיק כך.
 

רותי410

New member
יוכי, תודה. אם אני רוצה פרווה,

להשתמש בריץ' או שזה מקלקל את הטעם?
 

יוכי68

New member
רותי, אתמול בישיבה שהיתה לנו, חברה הכינה

את העוגה הזו עם ריצ' ויצא לה מעולה.
 

רותי410

New member
אוי, יופי, כי אני רוצה להכין אותה בלנ''ד לשבת

ואני צריכה שהיא תהיה פרווה.
 

רותי410

New member
באמת??? לא ידעתי!!!!

חשבתי אולי חלב קוקוס או חלב סויה אבל פעם אחת אכלתי יוגורט סויה ולא הייתי מסוגלת לבלוע שתי כפיות. אז לא מסתכנת עם העוגה. על מים לא חשבתי!!! מקסימום אני אכין את עוגת הקינמון שלך. אולי אחליף את הבוטנים באגוזים. תודה
 
למעלה